NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  ady_satria on Tue Feb 19, 2008 4:28 am

rzn2001rzn wrote:Question Question Question Question intro lah....x kenai lerr Rolling Eyes


aluuu mr addy aii....takan intro keter jek kut Laughing hehehee
pelagi intro intro laa pasal tuan pyer keter plak ahakssss Smile

kene intro lg ekkk?maap ye tuan admin

ok nama sy addy harif dr kursus EN2.sudah berumahtangga dgn seorang anak lelaki tp bg ladies yg single jgn risau ye ada 3 lg kekosongan muakakaka!!!!tp prefer yg below 25 tahun la Razz sekiang!
avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Tue Feb 19, 2008 8:48 am

ady_satria wrote:

kene intro lg ekkk?maap ye tuan admin

ok nama sy addy harif dr kursus EN2.sudah berumahtangga dgn seorang anak lelaki tp bg ladies yg single jgn risau ye ada 3 lg kekosongan muakakaka!!!!tp prefer yg below 25 tahun la Razz sekiang!

aduhai En. Addy ...Laughing ...berniat jugak enko yerrrr What a Face hahahahaaa apa-apa pung En. Addy satria laksana waja kesatria dewa ...haku up lagi ko pyer kuasa sakti ahakss Razz dewa hingga langit ke tujuh hahahaaa Laughing ...apa pung hang puyer NIAT murni tu kan tongue Laughing hang jgn luper siapkan tapak nye dulu What a Face kalo takat fill in the quota jerk tak rock laa braderrr ahaaaksss Cool Laughing


Gambar dibawah tiada kaitan secara lansung or tidak lansung kepada sesiapa yang berada ditempat kejadian.Harap Maklum What a Face

avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Tue Feb 19, 2008 10:32 am

FARI_077 wrote:kay lar....aku ni bdk ppn queen ...kat vokay member2 panggil farid walaupun aku ni female flower ..aspuri kenai tp aspura x kenai...aku bdk kl & hingga kini aku kat kl lagi...ada hati nak keje kat luar kl tp x dak rezeki lagi...korang kalu de keje kosong bhgn akaun kat tempat korang bagitau lar yer...nak ubah angin lar..nak cari xperience tmpt lain plak......pe lagi yer nak bgtau...kalau korang still x cam aku saper, silalah kemukakan soalan yg blh diterima dek akal ku utk menjwb nyer yer...sekian terima kasehhhhhh... afro....luv u all lol!



kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:aloo..korang kenai kot kat aku...susah2 pojie ko tlg ler perkenalkan...aku malu daa nak introduce aku ni saper...almaklum la aku ni kan low profile time rumaja dulu Embarassed



allo..dulu kat sekolah bole la main posmen2..ni dah besar panjang britau la sendri..hahahaha..tak pun suruh la posmen aspura tu britau kan..apa daa...hahahahaha
ooo..farid ni rupanya..dah ehem..ehem ke belom..wekkk.. Razz mcm gile2 remaja tu...hahahaha What a Face
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Tue Feb 19, 2008 10:33 am

ady_satria wrote:
rzn2001rzn wrote:Question Question Question Question intro lah....x kenai lerr Rolling Eyes


aluuu mr addy aii....takan intro keter jek kut Laughing hehehee
pelagi intro intro laa pasal tuan pyer keter plak ahakssss Smile

kene intro lg ekkk?maap ye tuan admin

ok nama sy addy harif dr kursus EN2.sudah berumahtangga dgn seorang anak lelaki tp bg ladies yg single jgn risau ye ada 3 lg kekosongan muakakaka!!!!tp prefer yg below 25 tahun la Razz sekiang!

uik...wah sempat lg iklankan diri tu...hahahaha..tu la..yg dah kawin nakkk kawin lg..yg belom kawinn takkk kawin2 lg..apa nak jadi..apa nak jadi sampai sekarang tak kawin lg...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  suhailyms on Tue Feb 19, 2008 12:21 pm

Salam..
Kepada kengkawan semua yang masih belum ada broadband TERUTAMANYA Arrow Arrow Streamyx.
Mari mari mari... jangan tunggu lama˛ lagi. Meh kita berbroadband together-gether... bounce bounce bounce
Sapa nak register saya boleh uruskan... pastu kita bleh bertenet together-gether pagi ptg siang malam.
kan poogy de pooja kan kan kan...
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Wed Feb 20, 2008 5:53 am

suhailyms wrote:Salam..
Kepada kengkawan semua yang masih belum ada broadband TERUTAMANYA Arrow Arrow Streamyx.
Mari mari mari... jangan tunggu lama˛ lagi. Meh kita berbroadband together-gether... bounce bounce bounce
Sapa nak register saya boleh uruskan... pastu kita bleh bertenet together-gether pagi ptg siang malam.
kan poogy de pooja kan kan kan...

suhaily..aku amik package rm44 per month..bole tak aku tukar nak amik rm77 unlimited tu?
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  ady_satria on Wed Feb 20, 2008 6:53 am

ko dah cukup 2tahun kontrak ngan streamyx lom KN?kalau blom tahniahla mmg x boleh ubah ehehehe!!!!mcm aku jugak
avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Wed Feb 20, 2008 7:56 am

ady_satria wrote:ko dah cukup 2tahun kontrak ngan streamyx lom KN?kalau blom tahniahla mmg x boleh ubah ehehehe!!!!mcm aku jugak

ye ke?..aku blom cukup 2 thn lagi..tp ada cabel takkan tak bole...suhailyyyy?..apa kata surveyyyy?
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  suhailyms on Wed Feb 20, 2008 2:46 pm

Alamak KN. Kalu dah tertulis dlm T&C camtu, tak dapek lah den nak nolong..
Hmmm tulaa.. pengajaran utk kengkawan yang lain. Sesapa yang nak berbroadband tu amik˛ laa yg package unlimited tu mcm Poogy de Pooja tu... Akhir tahun lepasnya offer sapa yg tak amik memang rugi woo... Dari $99 dpt $77 jerk... 1M tuuu... Laju woooo....

Pssttt sesapa yg masih memakai dial-up tu bawa˛lah tukar ke STREAMYX broadband yer... sunny

Addy N KN, nanti dah cukup 2 tahun, habaq mai noo...
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Thu Feb 21, 2008 12:44 pm

suhailyms wrote:Alamak KN. Kalu dah tertulis dlm T&C camtu, tak dapek lah den nak nolong..
Hmmm tulaa.. pengajaran utk kengkawan yang lain. Sesapa yang nak berbroadband tu amik˛ laa yg package unlimited tu mcm Poogy de Pooja tu... Akhir tahun lepasnya offer sapa yg tak amik memang rugi woo... Dari $99 dpt $77 jerk... 1M tuuu... Laju woooo....

Pssttt sesapa yg masih memakai dial-up tu bawa˛lah tukar ke STREAMYX broadband yer... sunny

Addy N KN, nanti dah cukup 2 tahun, habaq mai noo...

takkan tak bole kawtim..apa guna ko kena streamyx...hehehehe..tolong kawan2...kuikui
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  jijol on Fri Feb 22, 2008 10:13 am

ni ape citer la pulak nih?!
avatar
jijol

Posts : 5
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Fri Feb 22, 2008 2:42 pm

suhailyms wrote:Salam..
Kepada kengkawan semua yang masih belum ada broadband TERUTAMANYA Arrow Arrow Streamyx.
Mari mari mari... jangan tunggu lama˛ lagi. Meh kita berbroadband together-gether... bounce bounce bounce
Sapa nak register saya boleh uruskan... pastu kita bleh bertenet together-gether pagi ptg siang malam.
kan poogy de pooja kan kan kan...


aa'aah ye elly intan payung kesumat jiwaaaaa hahahhaaahaaaa
mari mariiii ini lah masenye nak susah hidup kawan haku ni hahhaaaa
apaa tunggu laggii mari pasang steamyx amik package 77henget sebulan bleh online dok mengadaapp sampai lebaamm ahahahahahaaaa Laughing lol!
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Fri Feb 22, 2008 2:49 pm

jijol wrote:ni ape citer la pulak nih?!

jijooulll affraid akhirnyaaa kiniii pastiii haaaaaaa ko timbul juaaa walupun napak "tangan" jaaa hahahaaa Laughing welkam welkaammm heheheee gambaq ko ader kat dlm gambaq sukan umah merah tu kan kan kan ko umah merah dulu kan kan kan Smile peciterr...hows life Wink

avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Fri Feb 22, 2008 3:02 pm

ady_satria wrote:ko dah cukup 2tahun kontrak ngan streamyx lom KN?kalau blom tahniahla mmg x boleh ubah ehehehe!!!!mcm aku jugak

uiiih yekaaa No kasihaaan kor ayam aku suuuguh bersimpati dgn ko Neutral ... kat KN pun aku turut berasa simpati juaaa hahahaaaahahaa Laughing kalo kowang ikat kontrak dgn elly intan payung kesumat jiwaa dulu sure she dpt tolong korang siap payung-payungggkan lagik dgn payung pasar malam yang besaQ tu aaahaakssss Laughing
aaiiii hakuu gaks yg bertuah hahahaahhahaa beruntung haku ni dpt mengadap yg dipertuan agong unlimited tuuuuuuu ahaaakssss Laughing lol!
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Fri Feb 22, 2008 5:56 pm

jijol wrote:ni ape citer la pulak nih?!

apa cite? cite ape?..ko la cite...aku tgk budak2 maybank ni sombong2 la skrg...mentang2 korg ada harimau..eksen..tapi harimau tu kawan aku..hujung bulan je la..pastu dah taknak kawan lg..isk..iskk.. pale
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  iqmal_rashid on Sat Feb 23, 2008 8:50 am

kn_the_great wrote:
jijol wrote:ni ape citer la pulak nih?!

apa cite? cite ape?..ko la cite...aku tgk budak2 maybank ni sombong2 la skrg...mentang2 korg ada harimau..eksen..tapi harimau tu kawan aku..hujung bulan je la..pastu dah taknak kawan lg..isk..iskk.. pale

I love you betul la kn aku tengok kan berapa kerat je yang active budak2 yang keja maybank niiiiiiiii!!!!!!bz kot!!!!jijoul awak tolong jawap bg pihak budak2 maybank yang kurang active ni!!!!!!!!!!! apa kes!!!!! afro afro Sleep Sleep
avatar
iqmal_rashid

Posts : 15
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : DAMANSARA PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  suhailyms on Sun Feb 24, 2008 1:22 am

iqmal_rashid wrote:
kn_the_great wrote:
jijol wrote:ni ape citer la pulak nih?!
apa cite? cite ape?..ko la cite...aku tgk budak2 maybank ni sombong2 la skrg...mentang2 korg ada harimau..eksen..tapi harimau tu kawan aku..hujung bulan je la..pastu dah taknak kawan lg..isk..iskk.. pale
I love you betul la kn aku tengok kan berapa kerat je yang active budak2 yang keja maybank niiiiiiiii!!!!!!bz kot!!!!jijoul awak tolong jawap bg pihak budak2 maybank yang kurang active ni!!!!!!!!!!! apa kes!!!!! afro afro Sleep Sleep

Aku confius laaa... Jijoul ni tak silap aku budak BB kan...kan..kan WATI kan...
Camne plak bleh keje Maybank plak? Ke.. dapat contract seumur hidup utk membina bangunan maybank? scratch scratch scratch
Jawab skett JIJOUL... Hehhehee... saje je nak kenal.. nak kembalikan ingatan aku ni haaa..
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  iqmal_rashid on Sun Feb 24, 2008 7:24 am

suhailyms wrote:
iqmal_rashid wrote:
kn_the_great wrote:
jijol wrote:ni ape citer la pulak nih?!
apa cite? cite ape?..ko la cite...aku tgk budak2 maybank ni sombong2 la skrg...mentang2 korg ada harimau..eksen..tapi harimau tu kawan aku..hujung bulan je la..pastu dah taknak kawan lg..isk..iskk.. pale
I love you betul la kn aku tengok kan berapa kerat je yang active budak2 yang keja maybank niiiiiiiii!!!!!!bz kot!!!!jijoul awak tolong jawap bg pihak budak2 maybank yang kurang active ni!!!!!!!!!!! apa kes!!!!! afro afro Sleep Sleep

Aku confius laaa... Jijoul ni tak silap aku budak BB kan...kan..kan WATI kan...
Camne plak bleh keje Maybank plak? Ke.. dapat contract seumur hidup utk membina bangunan maybank? scratch scratch scratch
Jawab skett JIJOUL... Hehhehee... saje je nak kenal.. nak kembalikan ingatan aku ni haaa..

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee la cik suhaili!!!!!!! Ni la azizul adha mohammad a.k.a jijoul pujaan hati ku satu ketika dulu!!!! Tapi servis bertukar tangan bila anak guru besar merampasnya!!!!!kuikuikuikui!!!!!! elephant Tapi dorang tewas gak!!!!!!!!!!!!!!hahahahha............. afro :idea:aku gak yang pegi final:cherry: queen king
avatar
iqmal_rashid

Posts : 15
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : DAMANSARA PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Sun Feb 24, 2008 3:39 pm

suhailyms wrote:
iqmal_rashid wrote:
kn_the_great wrote:
jijol wrote:ni ape citer la pulak nih?!
apa cite? cite ape?..ko la cite...aku tgk budak2 maybank ni sombong2 la skrg...mentang2 korg ada harimau..eksen..tapi harimau tu kawan aku..hujung bulan je la..pastu dah taknak kawan lg..isk..iskk.. pale
I love you betul la kn aku tengok kan berapa kerat je yang active budak2 yang keja maybank niiiiiiiii!!!!!!bz kot!!!!jijoul awak tolong jawap bg pihak budak2 maybank yang kurang active ni!!!!!!!!!!! apa kes!!!!! afro afro Sleep Sleep

Aku confius laaa... Jijoul ni tak silap aku budak BB kan...kan..kan WATI kan...
Camne plak bleh keje Maybank plak? Ke.. dapat contract seumur hidup utk membina bangunan maybank? scratch scratch scratch
Jawab skett JIJOUL... Hehhehee... saje je nak kenal.. nak kembalikan ingatan aku ni haaa..

tak semestinya apa yg kita belajar kat sekolah menjamin karrier kita skrg..mcm aku pun dah lari jauh dari course yg aku amik kat sekolah dulu..it's just batu loncatan utk kita berjaya...rezeki TUHAN yg tentukan... Cool
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Sun Feb 24, 2008 3:40 pm

iqmal_rashid wrote:
suhailyms wrote:
iqmal_rashid wrote:
kn_the_great wrote:
jijol wrote:ni ape citer la pulak nih?!
apa cite? cite ape?..ko la cite...aku tgk budak2 maybank ni sombong2 la skrg...mentang2 korg ada harimau..eksen..tapi harimau tu kawan aku..hujung bulan je la..pastu dah taknak kawan lg..isk..iskk.. pale
I love you betul la kn aku tengok kan berapa kerat je yang active budak2 yang keja maybank niiiiiiiii!!!!!!bz kot!!!!jijoul awak tolong jawap bg pihak budak2 maybank yang kurang active ni!!!!!!!!!!! apa kes!!!!! afro afro Sleep Sleep

Aku confius laaa... Jijoul ni tak silap aku budak BB kan...kan..kan WATI kan...
Camne plak bleh keje Maybank plak? Ke.. dapat contract seumur hidup utk membina bangunan maybank? scratch scratch scratch
Jawab skett JIJOUL... Hehhehee... saje je nak kenal.. nak kembalikan ingatan aku ni haaa..

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee la cik suhaili!!!!!!! Ni la azizul adha mohammad a.k.a jijoul pujaan hati ku satu ketika dulu!!!! Tapi servis bertukar tangan bila anak guru besar merampasnya!!!!!kuikuikuikui!!!!!! elephant Tapi dorang tewas gak!!!!!!!!!!!!!!hahahahha............. afro :idea:aku gak yang pegi final:cherry: queen king

ko ni tak habis2 dgn jijoul ko tu..berdiri lah dibumi yg nyata... lol!
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  axri on Mon Feb 25, 2008 2:00 pm

Salam gerangan kekawan... tumpang lalu tumpang jalan tumpang sembang tumpang tanya...pekabo semua....? cheers
kenalkan diri Very Happy .... asri nama dlm IC ... setakat petak,hammer, elai,jijol nie sume aku kenal pasal depa nie hantu2 budak aspura SmileRazz ... Twisted Evil tp tak tau lak kalau korang kenal aku lg tak.. Crying or Very sad
Razz
avatar
axri

Posts : 9
Join date : 2008-02-15
Age : 40
Location : Bangsar Key El

View user profile http://profiles.friendster.com/axriadei

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  petak on Mon Feb 25, 2008 4:15 pm

alek_poyo@yahoo.com wrote:Salam gerangan kekawan... tumpang lalu tumpang jalan tumpang sembang tumpang tanya...pekabo semua....? cheers
kenalkan diri Very Happy .... asri nama dlm IC ... setakat petak,hammer, elai,jijol nie sume aku kenal pasal depa nie hantu2 budak aspura SmileRazz ... Twisted Evil tp tak tau lak kalau korang kenal aku lg tak.. Crying or Very sad
Razz

kenal la pe tak kenal........ sila la masuk tambah lauk.... Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Mon Feb 25, 2008 4:16 pm

petak wrote:
alek_poyo@yahoo.com wrote:Salam gerangan kekawan... tumpang lalu tumpang jalan tumpang sembang tumpang tanya...pekabo semua....? cheers
kenalkan diri Very Happy .... asri nama dlm IC ... setakat petak,hammer, elai,jijol nie sume aku kenal pasal depa nie hantu2 budak aspura SmileRazz ... Twisted Evil tp tak tau lak kalau korang kenal aku lg tak.. Crying or Very sad
Razz

kenal la pe tak kenal........ sila la masuk tambah lauk.... Very Happy Very Happy Very Happy

kamal..kalo buat gathering nnt bawak la nasi lemak yg slalu kita makan tu..rindu la rasa dia..nyummmmmmmm
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  petak on Mon Feb 25, 2008 4:26 pm

apa cite? cite ape?..ko la cite...aku tgk budak2 maybank ni sombong2 la skrg...mentang2 korg ada harimau..eksen..tapi harimau tu kawan aku..hujung bulan je la..pastu dah taknak kawan lg..isk..iskk.. pale[/quote]

I love you betul la kn aku tengok kan berapa kerat je yang active budak2 yang keja maybank niiiiiiiii!!!!!!bz kot!!!!jijoul awak tolong jawap bg pihak budak2 maybank yang kurang active ni!!!!!!!!!!! apa kes!!!!! afro afro Sleep Sleep [/quote]

oloooooo.. teman pun maybank gak. Kita org bukan sombong, tapi masalah nya kat opis xleh excess tenet. mcm teman, dapat email yang kome forwardkan setakat baca je la. nak reply kena balik umah. lagi 1, aku rasa dia org lain tu memang le sibuk.. bounce bounce assistance bos la katakan. bukan mcm aku assistance pion je...hehehehheh Sleep Sleep Sleep
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Mon Feb 25, 2008 4:36 pm

petak wrote:apa cite? cite ape?..ko la cite...aku tgk budak2 maybank ni sombong2 la skrg...mentang2 korg ada harimau..eksen..tapi harimau tu kawan aku..hujung bulan je la..pastu dah taknak kawan lg..isk..iskk.. pale

I love you betul la kn aku tengok kan berapa kerat je yang active budak2 yang keja maybank niiiiiiiii!!!!!!bz kot!!!!jijoul awak tolong jawap bg pihak budak2 maybank yang kurang active ni!!!!!!!!!!! apa kes!!!!! afro afro Sleep Sleep [/quote]

oloooooo.. teman pun maybank gak. Kita org bukan sombong, tapi masalah nya kat opis xleh excess tenet. mcm teman, dapat email yang kome forwardkan setakat baca je la. nak reply kena balik umah. lagi 1, aku rasa dia org lain tu memang le sibuk.. bounce bounce assistance bos la katakan. bukan mcm aku assistance pion je...hehehehheh Sleep Sleep Sleep[/quote]

nasib baik ko ada kamal..dapat memperbetulkan keadaan...kira ko ni macamm wakil rakyat la..hahahaha
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum