NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  petak on Mon Feb 25, 2008 4:40 pm

kn_the_great wrote:
petak wrote:
alek_poyo@yahoo.com wrote:Salam gerangan kekawan... tumpang lalu tumpang jalan tumpang sembang tumpang tanya...pekabo semua....? cheers
kenalkan diri Very Happy .... asri nama dlm IC ... setakat petak,hammer, elai,jijol nie sume aku kenal pasal depa nie hantu2 budak aspura SmileRazz ... Twisted Evil tp tak tau lak kalau korang kenal aku lg tak.. Crying or Very sad
Razz

kenal la pe tak kenal........ sila la masuk tambah lauk.... Very Happy Very Happy Very Happy

kamal..kalo buat gathering nnt bawak la nasi lemak yg slalu kita makan tu..rindu la rasa dia..nyummmmmmmm

ok lah kn. nnt gathering aku bawak nasi lemak mcm dulu.... sambal lebih...
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  petak on Mon Feb 25, 2008 4:45 pm

kn_the_great wrote:
petak wrote:apa cite? cite ape?..ko la cite...aku tgk budak2 maybank ni sombong2 la skrg...mentang2 korg ada harimau..eksen..tapi harimau tu kawan aku..hujung bulan je la..pastu dah taknak kawan lg..isk..iskk.. pale

I love you betul la kn aku tengok kan berapa kerat je yang active budak2 yang keja maybank niiiiiiiii!!!!!!bz kot!!!!jijoul awak tolong jawap bg pihak budak2 maybank yang kurang active ni!!!!!!!!!!! apa kes!!!!! afro afro Sleep Sleep

oloooooo.. teman pun maybank gak. Kita org bukan sombong, tapi masalah nya kat opis xleh excess tenet. mcm teman, dapat email yang kome forwardkan setakat baca je la. nak reply kena balik umah. lagi 1, aku rasa dia org lain tu memang le sibuk.. bounce bounce assistance bos la katakan. bukan mcm aku assistance pion je...hehehehheh Sleep Sleep Sleep[/quote]

nasib baik ko ada kamal..dapat memperbetulkan keadaan...kira ko ni macamm wakil rakyat la..hahahaha[/quote]

kalu cam 2 kalu org de masalah ke mushkil psl bank, loan @ ac nak advice aku leh tlg. xde yuran dikenakan hanya teh o ais 1(tekak kering tu..) Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Mon Feb 25, 2008 4:54 pm

ai..offer diri nmpk..apakata ko upgrade limit credit card aku..tak pun offer aku platinium card ke..heheheheeh
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  petak on Mon Feb 25, 2008 5:08 pm

kn_the_great wrote:ai..offer diri nmpk..apakata ko upgrade limit credit card aku..tak pun offer aku platinium card ke..heheheheeh

ok lah ko nya psl, aku up kan jadi manila card, nak ? @ name kad lah. Kawan tadi berita kata MAS nak bagi bonus bln depan, koyo ke ? bila nak open table ?????
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Tue Feb 26, 2008 2:45 am

petak wrote:
kn_the_great wrote:ai..offer diri nmpk..apakata ko upgrade limit credit card aku..tak pun offer aku platinium card ke..heheheheeh

ok lah ko nya psl, aku up kan jadi manila card, nak ? @ name kad lah. Kawan tadi berita kata MAS nak bagi bonus bln depan, koyo ke ? bila nak open table ?????

hehehehe..hasill berkat usaha kami membangunkan semula syarikat kami yg hampir2 jatuh tersungkur...bonussss???????? affraid
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Tue Feb 26, 2008 3:05 am

Malaysia Airlines melaporkan keuntungan bersih tertinggi berjumlah RM851
juta bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2007, iaitu peningkatan
sebanyak RM987 juta berbanding kerugian RM136 juta setahun yang lepas.

Untung bersih RM851 juta ini merupakan keuntungan tertinggi syarikat
penerbangan kebangsaan itu dalam sejarahnya yang menjangkau 60 tahun,
mengatasi rekod RM461 juta yang pernah dicatat pada tahun kewangan (TK)
2004. Ini menunjukkan transformasi ketara Malaysia Airlines daripada
sebuah syarikat penerbangan yang hampir muflis pada tahun 2005 kepada
syarikat yang mencatatkan keuntungan rekod pada 2007 menerusi Rancangan
Pemulihan Perniagaan, sambil mengekalkan reputasi kukuhnya untuk
perkhidmatan cemerlang.
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Tue Feb 26, 2008 3:53 am

alooo alooo bakal orang kaayaaaa hahahaa kasik aarr kawan2 tiket preee heh heh heh ... flower
kasi rege tiket mughoh pun ok gaks...alaaa rege kawan-kawan gitu hehehee
amcam ada braniii Laughing
haku berniat nak pi korea ni...kalau saudara KN bermurah hati lagi berhati mulia sudi-sudi lah membantu dan memberi harga tiket pernerbangan yang murah kiter kan kawan2 Very Happy hahahahaaa Smile


mas fair rege tiket mahal gaks lahh ishh x banyak beza pungg Rolling Eyes Neutral (komplen ni hahahaaha)
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  FARI_077 on Tue Feb 26, 2008 3:58 am

wahhh...ko nak p korea pojie....tlg sampaikan salam aku pada pelakon2 winter sonata yerk....terutama hero dier Wink ...aku jatuh cinta tul la dgn hero tu... I love you


rzn2001rzn wrote:alooo alooo bakal orang kaayaaaa hahahaa kasik aarr kawan2 tiket preee heh heh heh ... flower
kasi rege tiket mughoh pun ok gaks...alaaa rege kawan-kawan gitu hehehee
amcam ada braniii Laughing
haku berniat nak pi korea ni...kalau saudara KN bermurah hati lagi berhati mulia sudi-sudi lah membantu dan memberi harga tiket pernerbangan yang murah kiter kan kawan2 Very Happy hahahahaaa Smile


mas fair rege tiket mahal gaks lahh ishh x banyak beza pungg Rolling Eyes Neutral (komplen ni hahahaaha)
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Tue Feb 26, 2008 4:10 am

FARI_077 wrote:wahhh...ko nak p korea pojie....tlg sampaikan salam aku pada pelakon2 winter sonata yerk....terutama hero dier Wink ...aku jatuh cinta tul la dgn hero tu... I love you


INSYALLAH Rolling Eyes
aku berniat je dulu heh heh heh... Laughing
jikalau harga tiket pernerbangan MAS tu dapat dikurangkan alhamdulilah Wink
KN What a Face you my preennnn hahahaaa Laughing
hehehe farid ko layan gak citer-citer korea tu erk hihihihiii haku x penah negok pun Very Happy dengaQ jaaa

_________________
Sesungguhnya tiada Tuhan (yang dapat menolong)melainkan Engkau (Ya ALLAH) Maha Suci Engkau (daripada melakukan aniaya, tolongkanlah daku) Sesungguhnya aku adalah dari orang-orang yang menganiaya diri sendiri. -Surah Anbiyak ayat 87
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Tue Feb 26, 2008 4:11 am

rzn2001rzn wrote:alooo alooo bakal orang kaayaaaa hahahaa kasik aarr kawan2 tiket preee heh heh heh ... flower
kasi rege tiket mughoh pun ok gaks...alaaa rege kawan-kawan gitu hehehee
amcam ada braniii Laughing
haku berniat nak pi korea ni...kalau saudara KN bermurah hati lagi berhati mulia sudi-sudi lah membantu dan memberi harga tiket pernerbangan yang murah kiter kan kawan2 Very Happy hahahahaaa Smile


mas fair rege tiket mahal gaks lahh ishh x banyak beza pungg Rolling Eyes Neutral (komplen ni hahahaaha)

bukan takat tiket murah...nk pree pun bole..tp kena ikut syarat yg ditetapkan la...ikut protokol..hehehehe
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Tue Feb 26, 2008 4:13 am

FARI_077 wrote:wahhh...ko nak p korea pojie....tlg sampaikan salam aku pada pelakon2 winter sonata yerk....terutama hero dier Wink ...aku jatuh cinta tul la dgn hero tu... I love you


rzn2001rzn wrote:alooo alooo bakal orang kaayaaaa hahahaa kasik aarr kawan2 tiket preee heh heh heh ... flower
kasi rege tiket mughoh pun ok gaks...alaaa rege kawan-kawan gitu hehehee
amcam ada braniii Laughing
haku berniat nak pi korea ni...kalau saudara KN bermurah hati lagi berhati mulia sudi-sudi lah membantu dan memberi harga tiket pernerbangan yang murah kiter kan kawan2 Very Happy hahahahaaa Smile


mas fair rege tiket mahal gaks lahh ishh x banyak beza pungg Rolling Eyes Neutral (komplen ni hahahaaha)

apa brg winter sonata..ko minat kat penyanyi mcm hero tu pun ok..HAZAMI..ahakss..hahahahaha
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Tue Feb 26, 2008 4:14 am

rzn2001rzn wrote:
FARI_077 wrote:wahhh...ko nak p korea pojie....tlg sampaikan salam aku pada pelakon2 winter sonata yerk....terutama hero dier Wink ...aku jatuh cinta tul la dgn hero tu... I love you


INSYALLAH Rolling Eyes
aku berniat je dulu heh heh heh... Laughing
jikalau harga tiket pernerbangan MAS tu dapat dikurangkan alhamdulilah Wink
KN What a Face you my preennnn hahahaaa Laughing
hehehe farid ko layan gak citer-citer korea tu erk hihihihiii haku x penah negok pun Very Happy dengaQ jaaa

aku harap dpt tolong kwn2 aku ni..tp apa kan daya.....
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Tue Feb 26, 2008 4:18 am

kn_the_great wrote:
rzn2001rzn wrote:alooo alooo bakal orang kaayaaaa hahahaa kasik aarr kawan2 tiket preee heh heh heh ... flower
kasi rege tiket mughoh pun ok gaks...alaaa rege kawan-kawan gitu hehehee
amcam ada braniii Laughing
haku berniat nak pi korea ni...kalau saudara KN bermurah hati lagi berhati mulia sudi-sudi lah membantu dan memberi harga tiket pernerbangan yang murah kiter kan kawan2 Very Happy hahahahaaa Smile


mas fair rege tiket mahal gaks lahh ishh x banyak beza pungg Rolling Eyes Neutral (komplen ni hahahaaha)

bukan takat tiket murah...nk pree pun bole..tp kena ikut syarat yg ditetapkan la...ikut protokol..hehehehe

eh yekerr....pree bior betul ishhh susah nak dpt mende pree dlm dunia ni What a Face
hehehee ko mmg kawan haku lah KN ahahahaaaa Laughing
scratch apakah syarat-syarat nyer tuan hamba ?


sesungguhnya tangan yang memberi adalah lebih baik daripada menerima
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Tue Feb 26, 2008 4:21 am

rzn2001rzn wrote:
kn_the_great wrote:
rzn2001rzn wrote:alooo alooo bakal orang kaayaaaa hahahaa kasik aarr kawan2 tiket preee heh heh heh ... flower
kasi rege tiket mughoh pun ok gaks...alaaa rege kawan-kawan gitu hehehee
amcam ada braniii Laughing
haku berniat nak pi korea ni...kalau saudara KN bermurah hati lagi berhati mulia sudi-sudi lah membantu dan memberi harga tiket pernerbangan yang murah kiter kan kawan2 Very Happy hahahahaaa Smile


mas fair rege tiket mahal gaks lahh ishh x banyak beza pungg Rolling Eyes Neutral (komplen ni hahahaaha)

bukan takat tiket murah...nk pree pun bole..tp kena ikut syarat yg ditetapkan la...ikut protokol..hehehehe

eh yekerr....pree bior betul ishhh susah nak dpt mende pree dlm dunia ni What a Face
hehehee ko mmg kawan haku lah KN ahahahaaaa Laughing
scratch apakah syarat-syarat nyer tuan hamba ?


sesungguhnya tangan yang memberi adalah lebih baik daripada menerima

syarat dia satu je....jadi bini akuuu..hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahaha lol! lol! lol! lol! lol! lol!..confirm dapat tiket free tiap2 tahun punya....hehehehehehehehe
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Tue Feb 26, 2008 4:30 am

pale pale usssshhh semangat parti keadilan hahahaa Laughing
terima kasih banyak2 lah Razz
hahahahaaa tak mohh ahakssssss aku nak kawin dgn king anak rajeeeeee Laughing
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Tue Feb 26, 2008 4:31 am

rzn2001rzn wrote:pale pale usssshhh semangat parti keadilan hahahaa Laughing
terima kasih banyak2 lah Razz
hahahahaaa tak mohh ahakssssss aku nak kawin dgn king anak rajeeeeee Laughing

anak raja pun belom tentu dpt tiket free..hahahahaha..ni anak MAS dah confirm tiket free...huahuahua
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Tue Feb 26, 2008 4:38 am

kn_the_great wrote:
rzn2001rzn wrote:pale pale usssshhh semangat parti keadilan hahahaa Laughing
terima kasih banyak2 lah Razz
hahahahaaa tak mohh ahakssssss aku nak kawin dgn king anak rajeeeeee Laughing

anak raja pun belom tentu dpt tiket free..hahahahaha..ni anak MAS dah confirm tiket free...huahuahua

jangan nak berangan lah weeehh
haku tepOk dahi kor kang baru tahu Laughing hahahaaa
balik laa ke pangkal jalan wahai manusia Twisted Evil hahahaaa jgn suka dok tgk "anak pontianak" jaaaa Evil or Very Mad lol! tu arr ko pandai jerk ckp kat watie erkk ko pun samer berpijak lah di bumi yg nyata jangan dok terbang sane sini je dgn kapai tobang MAS tu Laughing
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Tue Feb 26, 2008 4:42 am

alek_poyo@yahoo.com wrote:Salam gerangan kekawan... tumpang lalu tumpang jalan tumpang sembang tumpang tanya...pekabo semua....? cheers
kenalkan diri Very Happy .... asri nama dlm IC ... setakat petak,hammer, elai,jijol nie sume aku kenal pasal depa nie hantu2 budak aspura SmileRazz ... Twisted Evil tp tak tau lak kalau korang kenal aku lg tak.. Crying or Very sad
Razz

alooo alooo sedareee asri Smile welkam welkam
ehh haper citer...dok kat manaaa....keje manaaa ....anak berapaaaa hehehe
sedaree asri keje dlm bidang perhotelan kah Wink nampak gambaQ dalam album yahoo group tu hehehee awat x kenai nyerr...dulu slalu dengar asri sanaaa asri siniiiii hehehehee Laughing
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Tue Feb 26, 2008 5:43 am

rzn2001rzn wrote:
kn_the_great wrote:
rzn2001rzn wrote:pale pale usssshhh semangat parti keadilan hahahaa Laughing
terima kasih banyak2 lah Razz
hahahahaaa tak mohh ahakssssss aku nak kawin dgn king anak rajeeeeee Laughing

anak raja pun belom tentu dpt tiket free..hahahahaha..ni anak MAS dah confirm tiket free...huahuahua

jangan nak berangan lah weeehh
haku tepOk dahi kor kang baru tahu Laughing hahahaaa
balik laa ke pangkal jalan wahai manusia Twisted Evil hahahaaa jgn suka dok tgk "anak pontianak" jaaaa Evil or Very Mad lol! tu arr ko pandai jerk ckp kat watie erkk ko pun samer berpijak lah di bumi yg nyata jangan dok terbang sane sini je dgn kapai tobang MAS tu Laughing

cis..brani ko nak tepuk dahi aku..aku bagi buah hempok pecahan pertama kang..tergolek2 ko dlm longkang..hahahahaha lol!
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Tue Feb 26, 2008 3:52 pm

kn_the_great wrote:
rzn2001rzn wrote:
kn_the_great wrote:
rzn2001rzn wrote:pale pale usssshhh semangat parti keadilan hahahaa Laughing
terima kasih banyak2 lah Razz
hahahahaaa tak mohh ahakssssss aku nak kawin dgn king anak rajeeeeee Laughing

anak raja pun belom tentu dpt tiket free..hahahahaha..ni anak MAS dah confirm tiket free...huahuahua

jangan nak berangan lah weeehh
haku tepOk dahi kor kang baru tahu Laughing hahahaaa
balik laa ke pangkal jalan wahai manusia Twisted Evil hahahaaa jgn suka dok tgk "anak pontianak" jaaaa Evil or Very Mad lol! tu arr ko pandai jerk ckp kat watie erkk ko pun samer berpijak lah di bumi yg nyata jangan dok terbang sane sini je dgn kapai tobang MAS tu Laughing

cis..brani ko nak tepuk dahi aku..aku bagi buah hempok pecahan pertama kang....hahahahaha lol!
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  suhailyms on Wed Feb 27, 2008 8:36 pm

ASRI yoyo.. kabare...
Citer laa sket pasal diri ko pas abis sekolah..
Aku rasa pas habis vokay je aku terus tak dengor citer ko..
Ada dengor khabor pun pasal MiNAH tak kawin ngan ko...
Terkujat aku kejap... Anyway jodoh pertemuan di tangan Tuhan..
Ehh ko dah kawen ke Asri.. cuba cerita sket... Aku sedia mendengar nih.. Laughing
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  FARI_077 on Thu Feb 28, 2008 2:55 am

ko jgn tak tau....HAZAMI tu pun pujaan hati aku tau What a Face ...walaupun dia agak kureng Rolling Eyes ....tp lontaran vokalnyer...perghhh...dahsyattt tau I love you lol! lol!


kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:wahhh...ko nak p korea pojie....tlg sampaikan salam aku pada pelakon2 winter sonata yerk....terutama hero dier Wink ...aku jatuh cinta tul la dgn hero tu... I love you


rzn2001rzn wrote:alooo alooo bakal orang kaayaaaa hahahaa kasik aarr kawan2 tiket preee heh heh heh ... flower
kasi rege tiket mughoh pun ok gaks...alaaa rege kawan-kawan gitu hehehee
amcam ada braniii Laughing
haku berniat nak pi korea ni...kalau saudara KN bermurah hati lagi berhati mulia sudi-sudi lah membantu dan memberi harga tiket pernerbangan yang murah kiter kan kawan2 Very Happy hahahahaaa Smile


mas fair rege tiket mahal gaks lahh ishh x banyak beza pungg Rolling Eyes Neutral (komplen ni hahahaaha)

apa brg winter sonata..ko minat kat penyanyi mcm hero tu pun ok..HAZAMI..ahakss..hahahahaha
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  FARI_077 on Thu Feb 28, 2008 3:15 am

ko ni lie....kisah yg lepaih usah dikenang No ....bila dikenang merana jiwa silent ...
past is past...tp kalu korang berdua still single mangle...on jer lar...kihkihkihhh lol! lol! lol!


suhailyms wrote:ASRI yoyo.. kabare...
Citer laa sket pasal diri ko pas abis sekolah..
Aku rasa pas habis vokay je aku terus tak dengor citer ko..
Ada dengor khabor pun pasal MiNAH tak kawin ngan ko...
Terkujat aku kejap... Anyway jodoh pertemuan di tangan Tuhan..
Ehh ko dah kawen ke Asri.. cuba cerita sket... Aku sedia mendengar nih.. Laughing
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  axri on Fri Feb 29, 2008 11:36 am

FARI_077 wrote:ko ni lie....kisah yg lepaih usah dikenang No ....bila dikenang merana jiwa silent ...
past is past...tp kalu korang berdua still single mangle...on jer lar...kihkihkihhh lol! lol! lol!


suhailyms wrote:ASRI yoyo.. kabare...
Citer laa sket pasal diri ko pas abis sekolah..
Aku rasa pas habis vokay je aku terus tak dengor citer ko..
Ada dengor khabor pun pasal MiNAH tak kawin ngan ko...
Terkujat aku kejap... Anyway jodoh pertemuan di tangan Tuhan..
Ehh ko dah kawen ke Asri.. cuba cerita sket... Aku sedia mendengar nih.. Laughing


Razz Razz Razz Sorry le kekawan aku jarang...jarang...kadang..kadang... online Very Happy
Korang nie aku tgk bergelak sakan sampai nak masuk tang mana pon tak reti..
Aku lps vokay masuk poli kat Ipoh ngan amin En2, bdk kelas ko la suhaili...
pastu aku terus keje dlm bidang pengkeretapian heh heh
bounce sampai le skrg..dah 10 thn aku keje kat cni.. Very Happy sape2 yg jumpa aku tu rajin2 le tegur sbb aku nie bab cam org CONFIRM FAIL!!! No
Errmm pasal minah yea.. its ok faridah..aku coollll... Cool Very Happy dia dah kawen dah..anak dua dah skrg nih..heh heh yea la jodoh ditgn tuhan hehheh Laughing tp kami still prend.. Very Happy
Ko nie suhailyaku rasa la elok jd kaunselor la... Very Happy ok tak ?
avatar
axri

Posts : 9
Join date : 2008-02-15
Age : 41
Location : Bangsar Key El

View user profile http://profiles.friendster.com/axriadei

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  axri on Fri Feb 29, 2008 11:41 am

rzn2001rzn wrote:
alek_poyo@yahoo.com wrote:Salam gerangan kekawan... tumpang lalu tumpang jalan tumpang sembang tumpang tanya...pekabo semua....? cheers
kenalkan diri Very Happy .... asri nama dlm IC ... setakat petak,hammer, elai,jijol nie sume aku kenal pasal depa nie hantu2 budak aspura SmileRazz ... Twisted Evil tp tak tau lak kalau korang kenal aku lg tak.. Crying or Very sad
Razz

alooo alooo sedareee asri Smile welkam welkam
ehh haper citer...dok kat manaaa....keje manaaa ....anak berapaaaa hehehe
sedaree asri keje dlm bidang perhotelan kah Wink nampak gambaQ dalam album yahoo group tu hehehee awat x kenai nyerr...dulu slalu dengar asri sanaaa asri siniiiii hehehehee Laughing

ceh ikut sedap ko je aku keje bhgn perhotelan.... Sad ermmm muke aku ada tokoh jd waiter ker? hahahha Razz
Aku keje ngan KTMB lah..aku gie sana berkursus..kursus kesedaran sivik!! hahahaha... belajaor sivik sekali sekala best gak!!!
Dulu yg ko dgr tu asri lain tu..jgn ko tak tau kt vokay dulu..asri ade,asraf pun ade...dan macam2 lagi ade..
Aku bab bebudak PPN n PPJ nie tak berapa kenai la..sorry la guys.. Very Happy sbb kelas aku ngan korang nie jauh dia..fuuuuhhhh cam langit ngan bumi arr...
avatar
axri

Posts : 9
Join date : 2008-02-15
Age : 41
Location : Bangsar Key El

View user profile http://profiles.friendster.com/axriadei

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum