NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  sizuka46 on Thu Mar 06, 2008 3:57 am

kacoi wrote:hai MAZNI@MAGINE (budak EN pangil kou magine kan) terima kasih, psal saman tu, macam ni la untung ada kawan yg ada kat pelbagai tempat. bleh gak tolong menolong.
tp nanti banyak duit ckit aku cari kau psal banyak wouuuu.. maklumla skrg ni belanja pun kena buat bajet, musim BN=barang naik, tu yg nak bayar 1 shot. satu lg nak tanya kalau tak bayar apa MBSA boleh buat? psal utang ni ngn kerajaan tak pe ke kalu tak bayar. aku kompiusss.... bounce



UBAH DEMI MARUAH!UBAH SEBELUM PARAH!
pusing-pusing masuk bulatan,dulu dacing sekarang bulan

ARIOUS affraid
MARJANE la kacoi...ish apa ke magine peginyer pelik tul bunyinyer.boleh tada hal punya.kalau tak silap aku kalau tak byr nanti smpi la waran ke umah ko.samada waran tangkap cam 2 tahun lepas atau pun waran suruh naik mahkamah.dulu MBSA ada link ngan JPJ kalau tak bayar blacklist ( ala2 cam saman trafik polis tu ) skrg aku tak sure lak.
avatar
sizuka46

Posts : 9
Join date : 2008-02-18
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  sizuka46 on Thu Mar 06, 2008 4:01 am

suhailyms wrote:Mazni @ Marjane laa KACOI... bukan MAGINE.. lol!

Marjane, aah.. ko tak tepon pun aku haritu.. rumah tu pun dah siap dah. hehe.. syyy kitrg tak minta permit MBSA ponn.. main sondolll jer.. tapi yg sedihnya.. umah tu dah kena banjir pun... Razz Mad Banjir yang melanda S.A baru˛ ni.. Ergh.. pelik gak kami. Walaupun dah tinggikan lantai sekaki lebih gak.. tapi masukkk gak air! Org˛ lama kawasan tu kata, itu banjir yang terburuk kat sek.4 setakat nih! Sedih kitrg.. Ko bayangkan semua bilik kami pasang floor board! habiss kena air. Nak tak nak terpaksa buka semua.. Fobia mak mertua aku nak beli perabut˛. Aku laa yang cabut balik floor board tu ngan hubby aku. Tapi.. untung gak kena time nak election nih.. Esoknya jugak dapat bantuan. MBSA je huluq 0.3K YB plak huluq 0.1K..

Alamak LY sorryla, mmg aku lupa la pasal tu.yer la ari tu sek4 kena banjir.umah org mbsa byk gak yg kena kat situ.dapat bantuan yer...RM400, sikitnyer tapi boleh la.makanan dapat tak? kat sek 2 siap ngan makan lg dia bg.
ko sebenarnyer duduk mana? ijok ke sek 4? hubby ko masih kat JAIS lagi ker?
avatar
sizuka46

Posts : 9
Join date : 2008-02-18
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  suhailyms on Thu Mar 06, 2008 11:54 am

Aku still duk IJOK N11 lagik. Sek 4 tu umah MAK MERTUA aku.
Ermm.. dapat duit aje.. Makanan tak dapat pun..
Hubby aku dah resign JAIS dah. Lama dah..
Pas resign tu dia bertukar angin menjadi USAHAWANTANI Dragon Fruit sampai laa sekarang.
Tapi.. aku suruh dia cari keje makan gaji sekarang ni..
Baru˛ ni dia amik exam PTD. Skrg tengah tunggu result. Hopefully lulus laa 1st stage ni..
Aku nak migrate ke Kelana Jaya ni.. Dalam masa terdekat ni insyaallah baru nak start renovation sket.
Plan awal Mei ni dah masuk umah tu..
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Fri Mar 07, 2008 2:16 am

ko nak dok kelana jaya ly.... Rolling Eyes
jauh lah...dari kuang nanti Neutral

ly smlm kan abah aku sesat tak jumper lorong umah Crying or Very sad dia gi umah pakcik aku then nak balik dah gelap mengagau aku adik beradik gi cari abah aku tu ...seb baik jumper kat kuang gak dia dok pusing2 kat area kuang tu cari lorong ciku tak jumper Neutral
ish mcm2 lah pas satu...satu ade2 aje...sabar je lah jie Neutral
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kacoi on Fri Mar 07, 2008 4:53 am

soryla salah eja.Ya aloha marjane anta buat apa(citer p.ramle 40 penyamon tarbus)
kau ni kira dah confirm tp kekal pendirian ni sampai esok,skrg kat TV, paper jgn percaya
mingu depan baru boleh baca,ada masa buka internet KLPOST & HARAKAH DAILY

LY! minta mat khir toyo lebih ckit,rm 400 nak cuci umah pun tak lepas.
tu la masalah s.alam, jln kat dpn umah aku pantang lebat ckit mesti naik
aku tau kat takan pangkah BA,tp kali ni kau duduk umah jgn pangkah BN.
BN mesti menang punya kalau kau tak undi pun(psst ni perang saraf)

mesej khas
KEPADA RAKAN-RAKAN YG DIKASIHI, ESOK SABTU 8 MAC 2008 HARI MENGUNDI. UNDILAH DGN BIJAK.
UNDI ANDA ADALAH PENENTU MASA DEPAN NEGARA.



UBAH DEMI MARUAH!UBAH SEBELUM PARAH!
pusing-pusing masuk bulatan,dulu dacing sekarang bulan
undi BN=minyak,tol,barang NAIKKKK...
UNDI BA=minyak,tol,barang TURUNNNN...
PILIHAN DITANGAN ANDA

ARIOUS

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Fri Mar 07, 2008 6:09 am

sizuka46 wrote:Hello kengkawan apa khabar semua?
masih ingat kat aku tak Smile aku la ketua dorm Z aspuri
Elly...apa ceta? lepas ko call aku tanya pasal renovate umah ari tu aku ader tak call ko blk? lupa la LY.
Pojie...ko lak camana skrg? ari tu ko tanya aku bersalin bila? hujung bulan ni la.
Farid...ko tetap cun seperti dulu..lama tak jumpa ngan ko.rindu bebudak aspuri.ko ada jumpa Ieta tak ?
Kn..sorry la yer tak dapat nak chat lelama ngan ko..bz la.
Watie...ko pun sama...tak dapat nak chat lelama...lagipun aku online time opis jer. rumah tak pasang internet la.
kacoi...aku ingat2 lupa la muka ko...tak sangka tempat keje ko dekat ngan aku. kita mengundi area yg sama la .
Addy...muka ko pun tak berubah yer....keje mana skrg?

haku What a Face
blom ada anaks lagiks bounce
dok ngan mak bapak lagiksss bounce
dah ade bf baru lagiksss bounce
dia org kedah tapi blom ada paper ikatan lagiksss bounce
korang tolong doa2 kan lagikssss bounce
tu je update pasal haku What a Face
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Fri Mar 07, 2008 8:17 am

ady_satria wrote:
iqmal_rashid wrote:mazni ko bukan tak tau addy memang kawan yang cepat lupa daratan!!!!! Twisted Evil

salam iswati...ko sehat? Laughing


ayam oo ayam Laughing heh heh heh Laughing
ayam dah jadi ayam masak merah kah kah kah kah kah bounce

wati... kalo dpt makan dgn pulut kuning perrgghhh wa cakap lu heheheheee bounce bounce bounce sure sedap kan kan kannnn Laughing


avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  petak on Fri Mar 07, 2008 9:36 pm

suhailyms wrote:Aku still duk IJOK N11 lagik. Sek 4 tu umah MAK MERTUA aku.
Ermm.. dapat duit aje.. Makanan tak dapat pun..
Hubby aku dah resign JAIS dah. Lama dah..
Pas resign tu dia bertukar angin menjadi USAHAWANTANI Dragon Fruit sampai laa sekarang.
Tapi.. aku suruh dia cari keje makan gaji sekarang ni..
Baru˛ ni dia amik exam PTD. Skrg tengah tunggu result. Hopefully lulus laa 1st stage ni..
Aku nak migrate ke Kelana Jaya ni.. Dalam masa terdekat ni insyaallah baru nak start renovation sket.
Plan awal Mei ni dah masuk umah tu..

oooo... ly ko dah kawen ye ? bila ? anak ?
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  petak on Fri Mar 07, 2008 9:41 pm

suhailyms wrote:Mazni @ Marjane laa KACOI... bukan MAGINE.. lol!

Marjane, aah.. ko tak tepon pun aku haritu.. rumah tu pun dah siap dah. hehe.. syyy kitrg tak minta permit MBSA ponn.. main sondolll jer.. tapi yg sedihnya.. umah tu dah kena banjir pun... Razz Mad Banjir yang melanda S.A baru˛ ni.. Ergh.. pelik gak kami. Walaupun dah tinggikan lantai sekaki lebih gak.. tapi masukkk gak air! Org˛ lama kawasan tu kata, itu banjir yang terburuk kat sek.4 setakat nih! Sedih kitrg.. Ko bayangkan semua bilik kami pasang floor board! habiss kena air. Nak tak nak terpaksa buka semua.. Fobia mak mertua aku nak beli perabut˛. Aku laa yang cabut balik floor board tu ngan hubby aku. Tapi.. untung gak kena time nak election nih.. Esoknya jugak dapat bantuan. MBSA je huluq 0.3K YB plak huluq 0.1K..


ly, aku cadangkan kalu nak dapat hulup banyak cikit ko letak bendera BN besar2 gantung depan umah dan letak gambo krhir toyo. Confirm ko masukkkk nya....
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  petak on Fri Mar 07, 2008 9:43 pm

ady_satria wrote:0.3k = rm300
0.1k=rm100
total rm400

awat sikit benor dptnye?

ady, umah dia xde bendera depan umah.
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  petak on Fri Mar 07, 2008 9:50 pm

rzn2001rzn wrote:
ady_satria wrote:
iqmal_rashid wrote:mazni ko bukan tak tau addy memang kawan yang cepat lupa daratan!!!!! Twisted Evil

salam iswati...ko sehat? Laughing


ayam oo ayam Laughing heh heh heh Laughing
ayam dah jadi ayam masak merah kah kah kah kah kah bounce

wati... kalo dpt makan dgn pulut kuning perrgghhh wa cakap lu heheheheee bounce bounce bounce sure sedap kan kan kannnn Laughing




aku rasa kalu tuka rendang daging pun gempakkkkkkk.. (glup.. terliur siut)
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  suhailyms on Tue Mar 11, 2008 3:21 am

PETAK, aku dah kawin daa... 31 Ogos 2002 g..
Aku dah ada 2 hero dah..

Psst... Khir Toyo dah pindah umah baru...
Pasni warga IJOK N11 jadi ahlil koperat belake laa.. Laughing
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Tue Mar 11, 2008 3:26 am

Question Question Question LY ape pasal smlm ko tiba-tiba naek komuter haaahhhhh cyclops
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  suhailyms on Tue Mar 11, 2008 4:39 am

Ntah laaa...
Rindu kat ASRI kut...
Har har har...
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Tue Mar 11, 2008 5:29 am

bounce bounce bounce bounce bounce whahwhwhwhahwahahaa cak pung cak punggg Laughing
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  petak on Tue Mar 11, 2008 2:01 pm

suhailyms wrote:PETAK, aku dah kawin daa... 31 Ogos 2002 g..
Aku dah ada 2 hero dah..

Psst... Khir Toyo dah pindah umah baru...
Pasni warga IJOK N11 jadi ahlil koperat belake laa.. Laughing

pas ni ko nak g kl lagi cepat la ye. mesti buat nya h/way sampai kl. tahniah2.
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  ciput on Tue Mar 11, 2008 8:12 pm

Assalamualaikum...........sorry sbb lmbt join kemeriahan kt sini!!! Tapi aku x rasa mcm sesi berkenalan pun,sesi kutuk mengutuk ada la.Yang c KN lak,x habis perangai romeo karat dia!!!So fren......harap jumpe dalam masa terdekat ni!! Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
ciput

Posts : 9
Join date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  suhailyms on Thu Mar 13, 2008 4:04 am

Waalaikummussalam CIPUT...

Cuba perkenal diri dulu..
Intro sket.. dari mana, duduk mana, keje mana, kelas mana, Oh yaa.. ada misai ke tidak.. Twisted Evil
dah kawin ke belum, x-boyfreindnya sapa (kut˛ laa ada couple kat Vokay dulu) Bukan apa... senang nak ingat...

Haa.. satu lagi.. ada brani letak gambo sendiri laa.. hehehhe
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Thu Mar 13, 2008 5:56 am

wsalam What a Face ciput welkam welkam naper ciput je bounce bounce naper x banyak erkk Razz bounce bounce

_________________
Sesungguhnya tiada Tuhan (yang dapat menolong)melainkan Engkau (Ya ALLAH) Maha Suci Engkau (daripada melakukan aniaya, tolongkanlah daku) Sesungguhnya aku adalah dari orang-orang yang menganiaya diri sendiri. -Surah Anbiyak ayat 87
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  ciput on Thu Mar 13, 2008 4:14 pm

Muahahahahah..........kan aku dah ckp,bukan sessi berkenalan kat cni!!!MENGUTUK!!!!Ampieh tol la korang ni.
Aku dulu dalam kursus ape ek??Lupa dah aku.BB kot,ye ke KN???
avatar
ciput

Posts : 9
Join date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  suhailyms on Fri Mar 14, 2008 5:30 am

Lorr.. boleh lupa kursus apa..
Aku ingatkan aku je yang hilang ingatan..
Rupa˛nya ada gak yang lagi parah dari aku..
ish.. ish.. ish..
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  ciput on Fri Mar 14, 2008 4:29 pm

Aku bukan je hilang ingatan,hilang segala2nye ni!!!!
avatar
ciput

Posts : 9
Join date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  petak on Sun Mar 16, 2008 2:58 pm

ciput wrote:Aku bukan je hilang ingatan,hilang segala2nye ni!!!!

Nama pernah degar, cba lebih lagi....
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kacoi on Mon Mar 17, 2008 8:41 am

ciput wrote:Aku bukan je hilang ingatan,hilang segala2nye ni!!!!

Ciput!sadisnya aku baca, citer la lebih ckit, kut bleh aku bg segalanya ygn dah hilang Shocked

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  ciput on Mon Mar 17, 2008 12:31 pm

Ko nk bagi ape kt aku kacoi...........????Xde maknenyer!!!!
avatar
ciput

Posts : 9
Join date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum