Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  suhailyms on Wed Feb 20, 2008 3:05 pm

Twisted Evil heheheee... sesapa ada pengalaman mengerikan affraid jom la kongsi... Twisted Evil hehhee
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  FARI_077 on Thu Feb 21, 2008 1:28 am

ly....ko share lar dulu...ko bukak topik ni...mesti de yg ko nak sampaikan kan affraid ......terutama hostel kita kan What a Face ?....moh ler criter Cool

suhailyms wrote:Twisted Evil heheheee... sesapa ada pengalaman mengerikan affraid jom la kongsi... Twisted Evil hehhee
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

hantu pocong di dorm 2 aspura....heheeehe

Post  hammer on Thu Feb 21, 2008 10:35 am

aku ingat lagi time tu kita org main hantu pocong kat belakang corridor dorm 2...dah tak ingat saper yg jadi hantunyer...dia buat sekalijer..memang takut gila..pas tu 2nd time dia buat lagi..so tak takut lar..pas tu jumpa dia nak kasi penerajang...mati2 dia tak ngaku..habistu per lagi..semua quiet giler...
avatar
hammer

Posts : 6
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  suhailyms on Thu Feb 21, 2008 5:17 pm

Hehhe aku sebenonya takde pengalaman pasal hantu kat vokay ni...
Sesaje nak tau banyak mana hantu yang ada kat vokay tuh Laughing
Sesekali layan cerita2 hantu ni best gak...

Weihh Farid, ko ingat tak pasal kawan kita yg kena histeria tuh?
Sapa nama dia erk.. aku lupa.. Sabahan tak silap aku kan...kan...
Yang aku ingat tiap kali dia jadi, siap laa malam tu aku yang payah nak lelap.. lol!
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  petak on Thu Feb 21, 2008 8:06 pm

suhailyms wrote:Hehhe aku sebenonya takde pengalaman pasal hantu kat vokay ni...
Sesaje nak tau banyak mana hantu yang ada kat vokay tuh Laughing
Sesekali layan cerita2 hantu ni best gak...

Weihh Farid, ko ingat tak pasal kawan kita yg kena histeria tuh?
Sapa nama dia erk.. aku lupa.. Sabahan tak silap aku kan...kan...
Yang aku ingat tiap kali dia jadi, siap laa malam tu aku yang payah nak lelap.. lol!

kalu aku x tau la psl antu kat vokay. cuma aku rasa hantu pun takut sbb budak vokay pun berhantu!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  ady_satria on Fri Feb 22, 2008 2:46 am

hantu bengkel kayu BB korang x pernah jumpe ke?hantu maria ke hape kename

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  FARI_077 on Fri Feb 22, 2008 4:20 am

bdk tu mgkn name nyer Sabturina...ehhh name Sabtuyah @ Elfy tu yg lagi sorg lag tu kan...aku ingat lagi time dia pernah histeria waktu siang....pakat bw ke dalam surau...tetiba jer dia bersuara Shocked ...suara plak garau Twisted Evil ....terus aku cabut kuar dr surau...gerunnn beb...1st time dlm idup aku tgk & rasekan sendiri What a Face ...pyh jd org lawa mcm dia kan...

suhailyms wrote:Hehhe aku sebenonya takde pengalaman pasal hantu kat vokay ni...
Sesaje nak tau banyak mana hantu yang ada kat vokay tuh Laughing
Sesekali layan cerita2 hantu ni best gak...

Weihh Farid, ko ingat tak pasal kawan kita yg kena histeria tuh?
Sapa nama dia erk.. aku lupa.. Sabahan tak silap aku kan...kan...
Yang aku ingat tiap kali dia jadi, siap laa malam tu aku yang payah nak lelap.. lol!
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  kn_the_great on Fri Feb 22, 2008 8:32 am

eeeeeeee..apa korg cite2 momok ni..aku takuttttttttt
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  FARI_077 on Fri Feb 22, 2008 11:03 am

per daa...kn d great kononnnn. tongue ..topik ni menarik sbb zaman2 moden ni pun de lagi org yg memuja benda syirik ni Evil or Very Mad ...kat tv pun dah byk tayang criter camni...bagus gak bg bdk2 zmn skrg brani sikit What a Face ....tak ler mcm org tu...d great kononnnn affraid .........
peace no war lol! lol! lol!
kn_the_great wrote:eeeeeeee..apa korg cite2 momok ni..aku takuttttttttt
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  rzn2001rzn on Fri Feb 22, 2008 3:14 pm

hammer wrote:aku ingat lagi time tu kita org main hantu pocong kat belakang corridor dorm 2...dah tak ingat saper yg jadi hantunyer...dia buat sekalijer..memang takut gila..pas tu 2nd time dia buat lagi..so tak takut lar..pas tu jumpa dia nak kasi penerajang...mati2 dia tak ngaku..habistu per lagi..semua quiet giler...

isshhh Neutral pale beraniiinyer kowang dok maen-maen hantu kat asramaa ishhh seraaamm wehhh ishh haku tak suker org dok maen2 lagu tu lah takoooott tapi kalo taw sapa main jgn luper ajak aku pun nak bantai org tu hahahaa tapi hammer kalo ko citer end dia mati2 tak ngaku.......... pale affraid eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee affraid aku tobaat x moh dok asrama lagiiiiiiiiii
pale
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  rzn2001rzn on Fri Feb 22, 2008 3:19 pm

ady_satria wrote:hantu bengkel kayu BB korang x pernah jumpe ke?hantu maria ke hape kename

hahh Suspect En. Addy ..haku penah degaQ dulu pasal nama hantu yg ko mention tu...eeeee seram aku nak tulish pun seram weehh ahahaahahhaa dulu aku degar tapi aku wat derk je aku mmg x moh layan lasung pasai citer2 camni aku nak kawal jiwa hahahaaaaa takOOOttt Laughing .....ehh betul ker Rolling Eyes aderr kerr... Question betul ker...ehh yekerr....ade kerrr ....ko tau ker EN. Addy pale ko penah napak kerrr pale
confused
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  rzn2001rzn on Fri Feb 22, 2008 3:51 pm

FARI_077 wrote:bdk tu mgkn name nyer Sabturina...ehhh name Sabtuyah @ Elfy tu yg lagi sorg lag tu kan...aku ingat lagi time dia pernah histeria waktu siang....pakat bw ke dalam surau...tetiba jer dia bersuara Shocked ...suara plak garau Twisted Evil ....terus aku cabut kuar dr surau...gerunnn beb...1st time dlm idup aku tgk & rasekan sendiri What a Face ...pyh jd org lawa mcm dia kan...

suhailyms wrote:Hehhe aku sebenonya takde pengalaman pasal hantu kat vokay ni...
Sesaje nak tau banyak mana hantu yang ada kat vokay tuh Laughing
Sesekali layan cerita2 hantu ni best gak...

Weihh Farid, ko ingat tak pasal kawan kita yg kena histeria tuh?
Sapa nama dia erk.. aku lupa.. Sabahan tak silap aku kan...kan...
Yang aku ingat tiap kali dia jadi, siap laa malam tu aku yang payah nak lelap.. lol!

x silap juliana lah...bukan sabtuyah dia minah brutal jiwee kukuh besi wajee hahahaa ...yaa juliana minah tu mmg soft orangnyer...mmg kalo dia kene histeria aku cukup geruun kalo boleh aku nak kuar aspuri gak x moh dok situ Mad pale aku nak baliiikkkk umahhhh Crying or Very sad

elly ko ingat tak dulu aku penah try jadi outsider selama 1minggu hahhaaaa ni smua hantu pyer pasal laaa ...aku x penah citer kat sesaper lagi naper aku dok luaq jab ahahahahahaha aduhai mmg lawak betul kalo diingatkan balik Laughing lol! smpai laa ni adik-beradik haku dok pekene kan aku jaa kalo bab dok hostel and hantu heheehe aku mula2 dulu dok aspuri.... then aku tak tahan dok aspuri aku siap jumpe warden lagi nak try dok luar jadi outsider ...warden kasik lak tu aku try dok luar.. uih pyer laa baek warden dgn haku heh heh heh ....ok berbalik ke pangkal jaln kita kearah tadi hehehee...... ko bayangkan lah aku dok ulang alik dari kuang ke setapak tuuuuu ilang akal betul haku diwat nye dek hantu hahahaaaa takut puyer pasal aku sangup dok ulang alik Laughing lol! tapi...seminggu je laa hahaha x tahan plak dok ulang alik heheheee jauhh tu turung naik bass cam org gi keje laks gayernyer Neutral ...then mak aku siap kasi nasihat kt aku... abg lan aku siap kasik nasihat motivasi lagi kat haku n kawan sekolah kt umah aku ni pun kasi kata2 penguat semangat kat aku gaks suh balik gi sekolah vokay suh teruskan lagi belajar kat vokay setapak tu...kalo x kuat mau aku benti vokay wa cakap lu...heheehe smua ni gara-gara hantu Mad aku mmg takut dok aspuri ni ishh scaryy betul aku x leh lelap kalo org histeria-histeriaa ishh hanggin betul haku. Mad ...end up aku pun terus gak balik aspuri dgn berbekal kan sebotol air yasin mak aku kasi suh basuh muker tiap kali nak tidor Wink malm time nak gi toilet pun mmg haku tahan ahahaahaa takan ku pegi tandas kalo desparate yg amat aku simpan esok pagi hahahaaaa then aku akan make sure aku akan ke padang or main kat court kat dlm aspuri tu main volley ball sampai aku penat yg amat hahaaha itulah formula haku to survive kat aspuri hehehe lelamer aku seronok dok aspuri dgn kekawan Very Happy ...aku tadak masalah ngan kekawan n sekolah Very Happy aku cuma ada masalah ngan hantu jaaaa hahahaaaaa alhamdulilah menjadi gaks formula surviving aku Very Happy
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  kn_the_great on Fri Feb 22, 2008 5:46 pm

FARI_077 wrote:per daa...kn d great kononnnn. tongue ..topik ni menarik sbb zaman2 moden ni pun de lagi org yg memuja benda syirik ni Evil or Very Mad ...kat tv pun dah byk tayang criter camni...bagus gak bg bdk2 zmn skrg brani sikit What a Face ....tak ler mcm org tu...d great kononnnn affraid .........
peace no war lol! lol! lol!
kn_the_great wrote:eeeeeeee..apa korg cite2 momok ni..aku takuttttttttt

aku hantu2 ni tak minat sgt..aku minat 'anak pontianak'..hehehehehe...eeee..seram siutt.. lol!
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  kn_the_great on Fri Feb 22, 2008 5:47 pm

ady_satria wrote:hantu bengkel kayu BB korang x pernah jumpe ke?hantu maria ke hape kename

ooooooooo..maria tu..dia pun budak BB gak..tu yg dia kacau selain budak BB..tak caya tanya sulastrei..kwn baik dia tu...hahahaha
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  kn_the_great on Fri Feb 22, 2008 5:49 pm

rzn2001rzn wrote:
ady_satria wrote:hantu bengkel kayu BB korang x pernah jumpe ke?hantu maria ke hape kename

hahh Suspect En. Addy ..haku penah degaQ dulu pasal nama hantu yg ko mention tu...eeeee seram aku nak tulish pun seram weehh ahahaahahhaa dulu aku degar tapi aku wat derk je aku mmg x moh layan lasung pasai citer2 camni aku nak kawal jiwa hahahaaaaa takOOOttt Laughing .....ehh betul ker Rolling Eyes aderr kerr... Question betul ker...ehh yekerr....ade kerrr ....ko tau ker EN. Addy pale ko penah napak kerrr pale
confused
hantu mariaaaaaaaaaaaaa...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  kn_the_great on Fri Feb 22, 2008 5:52 pm

tp kan..kat aspura takde plak...benda tu tak tenteram jadinya..byk sgt klon..diorg pun tak bole cari makan daa..abis bila masa yg 'benda' nak cari makan..siang malam budak2 aspura ni jadi hantu...terutama mlm2..byk sgt yg kuar masuk..hahahaha..siap panjat pagar la..ikut bawah pagar la...

kat aspuri mgkin kot..banyak darahhhhhh....kat aspura banyak asap daa...hahahaha
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  rzn2001rzn on Sat Feb 23, 2008 1:44 am

kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:per daa...kn d great kononnnn. tongue ..topik ni menarik sbb zaman2 moden ni pun de lagi org yg memuja benda syirik ni Evil or Very Mad ...kat tv pun dah byk tayang criter camni...bagus gak bg bdk2 zmn skrg brani sikit What a Face ....tak ler mcm org tu...d great kononnnn affraid .........
peace no war lol! lol! lol!
kn_the_great wrote:eeeeeeee..apa korg cite2 momok ni..aku takuttttttttt

aku hantu2 ni tak minat sgt..aku minat 'anak pontianak'..hehehehehe...eeee..seram siutt.. lol!



LAWA ker "anak pontianak" yang ko minat tu KN What a Face
heh heh heh Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  kn_the_great on Sat Feb 23, 2008 3:46 am

rzn2001rzn wrote:
kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:per daa...kn d great kononnnn. tongue ..topik ni menarik sbb zaman2 moden ni pun de lagi org yg memuja benda syirik ni Evil or Very Mad ...kat tv pun dah byk tayang criter camni...bagus gak bg bdk2 zmn skrg brani sikit What a Face ....tak ler mcm org tu...d great kononnnn affraid .........
peace no war lol! lol! lol!
kn_the_great wrote:eeeeeeee..apa korg cite2 momok ni..aku takuttttttttt

aku hantu2 ni tak minat sgt..aku minat 'anak pontianak'..hehehehehe...eeee..seram siutt.. lol!



LAWA ker "anak pontianak" yang ko minat tu KN What a Face
heh heh heh Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

eeee..seramnya.. tongue
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  rzn2001rzn on Sat Feb 23, 2008 7:49 am

kn_the_great wrote:
rzn2001rzn wrote:
kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:per daa...kn d great kononnnn. tongue ..topik ni menarik sbb zaman2 moden ni pun de lagi org yg memuja benda syirik ni Evil or Very Mad ...kat tv pun dah byk tayang criter camni...bagus gak bg bdk2 zmn skrg brani sikit What a Face ....tak ler mcm org tu...d great kononnnn affraid .........
peace no war lol! lol! lol!
kn_the_great wrote:eeeeeeee..apa korg cite2 momok ni..aku takuttttttttt

aku hantu2 ni tak minat sgt..aku minat 'anak pontianak'..hehehehehe...eeee..seram siutt.. lol!



LAWA ker "anak pontianak" yang ko minat tu KN What a Face
heh heh heh Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

eeee..seramnya.. tongue

serammmm erkk
HAHAHAHAAAAA PODAHHHHH Laughing lol!
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  kn_the_great on Sat Feb 23, 2008 9:53 am

rzn2001rzn wrote:
kn_the_great wrote:
rzn2001rzn wrote:
kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:per daa...kn d great kononnnn. tongue ..topik ni menarik sbb zaman2 moden ni pun de lagi org yg memuja benda syirik ni Evil or Very Mad ...kat tv pun dah byk tayang criter camni...bagus gak bg bdk2 zmn skrg brani sikit What a Face ....tak ler mcm org tu...d great kononnnn affraid .........
peace no war lol! lol! lol!
kn_the_great wrote:eeeeeeee..apa korg cite2 momok ni..aku takuttttttttt

aku hantu2 ni tak minat sgt..aku minat 'anak pontianak'..hehehehehe...eeee..seram siutt.. lol!



LAWA ker "anak pontianak" yang ko minat tu KN What a Face
heh heh heh Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

eeee..seramnya.. tongue

serammmm erkk
HAHAHAHAAAAA PODAHHHHH Laughing lol!
eeeeeeeee..ko bole gelak lg..aku dah tak keruan dibuatnye..eeeeee Razz

anak pontianak yg aku maksudkan...takut kan..?
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  suhailyms on Sun Feb 24, 2008 1:34 am

kn_the_great wrote:
eeee..seramnya.. tongue
anak pontianak yg aku maksudkan...takut kan..?


Takut lain tu KN... aku pernah tgk aksi "Ketakutan" Anak Pontianak tu gaks... affraid Bengong btoll!!!
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  suhailyms on Sun Feb 24, 2008 1:57 am

Farid, Ujie, korang silap laaa.. Sabahan tu bukannya Juliana mahupun Saptuyah.. Juliana tu awek Imam EN2. Saptuyah @ Efi plak dormmate aku... Haaa... tapi namanya memang ada NA.. Na.. sket blakangnya.. tina? rina? cina? rebina? ke apa ntah...

Korang ingat tak ASPURi, pasal kes histeria tu kita semua kena duduk jepOn Mad Mad Mad lagik dalam surau!!! Hangin aku time tuh! Senior˛ kita tu pailang˛ laaa... Sakit hati btol haku tiap kali ada "perhimpunan haram" kat surau tuh! Kita ni sampai sakit˛ buku lali dibuatnya nak melayan isu˛ ngarut yang nak disampaikan. Depa plak suka hati dia punya suka je nak duk terkangkang ke, tercangkung ke, tersandar ke kat belakang˛ kita! bom bom bom

Haaa pasal kes histeria tu... korang ingat takk kes tu jadik puncanya dari salah sorang dari kita˛ ni gak..
Aku gerun gak time tu... Time salah sorang drpd senior tu tanya siapa punya angkara kat si "REBINA" a.k.a org yg kena histeria tu, yang time tu tak silap aku dia macam masih dalam aura histeria secara automatik dia terus merenung muka si pesalah a.k.a yang kononnya punca histeria berlaku... Perhhh meremang bulu roma aku dibuatnya... Aku rasa jin islam laa yg rasuk si "REBINA" tu...
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  rzn2001rzn on Mon Feb 25, 2008 5:53 am

suhailyms wrote:
kn_the_great wrote:
eeee..seramnya.. tongue
anak pontianak yg aku maksudkan...takut kan..?


Takut lain tu KN... aku pernah tgk aksi "Ketakutan" Anak Pontianak tu gaks... affraid Bengong btoll!!!


lerrr KN gamba "anak pontianak" ni tak der paperrr punggg Neutral ....haper yg ko "takutkan " tu Razz

eehhh yekerr....ko pun ada tgk gak kerr....haper yg "ketakutan" yg ko maksudkan itu Rolling Eyes wahai cik elly intan payung kesumat jiwaaaaaa hahahaaa Laughing Twisted Evil Twisted Evil
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  rzn2001rzn on Mon Feb 25, 2008 5:58 am

suhailyms wrote:Farid, Ujie, korang silap laaa.. Sabahan tu bukannya Juliana mahupun Saptuyah.. Juliana tu awek Imam EN2. Saptuyah @ Efi plak dormmate aku... Haaa... tapi namanya memang ada NA.. Na.. sket blakangnya.. tina? rina? cina? rebina? ke apa ntah...

Korang ingat tak ASPURi, pasal kes histeria tu kita semua kena duduk jepOn Mad Mad Mad lagik dalam surau!!! Hangin aku time tuh! Senior˛ kita tu pailang˛ laaa... Sakit hati btol haku tiap kali ada "perhimpunan haram" kat surau tuh! Kita ni sampai sakit˛ buku lali dibuatnya nak melayan isu˛ ngarut yang nak disampaikan. Depa plak suka hati dia punya suka je nak duk terkangkang ke, tercangkung ke, tersandar ke kat belakang˛ kita! bom bom bom

Haaa pasal kes histeria tu... korang ingat takk kes tu jadik puncanya dari salah sorang dari kita˛ ni gak..
Aku gerun gak time tu... Time salah sorang drpd senior tu tanya siapa punya angkara kat si "REBINA" a.k.a org yg kena histeria tu, yang time tu tak silap aku dia macam masih dalam aura histeria secara automatik dia terus merenung muka si pesalah a.k.a yang kononnya punca histeria berlaku... Perhhh meremang bulu roma aku dibuatnya... Aku rasa jin islam laa yg rasuk si "REBINA" tu...

SABRINA laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Laughing
entah haper mender laa diowang2 tu nak tunjuk pailang taek kucheenggg konon Mad menyampah haku Laughing
dok gayer jepun ishh tah haper haaperrr tah ....tak bertamadun betul Evil or Very Mad dah ada kosi tak moh suh dok ateh kosi Mad mmg tak berkenan sungguh haku duduk gayer jepun mau pun baju jepun lebih lagi make up gayer jepun ish ish ish seliper jepun je aku kenan hahahahaaa Laughing
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  ady_satria on Mon Feb 25, 2008 9:52 am

korang cite pasal hantu ke pasal pailang aspuri ni?

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum