NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Fri Feb 15, 2008 10:31 am

kepada yg baru join..kenal2kan diri dulu sebelum jump into forum..mgkin kawan2 tak kenal... Very Happy
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Fri Feb 15, 2008 10:37 am

mana yg lain ni..cepat joinnn..kapal terbang nak berlepas ni.....
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

salamz perkenalan

Post  hammer on Fri Feb 15, 2008 3:36 pm

salam perkenalan buat member2 lama....
avatar
hammer

Posts : 6
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Sat Feb 16, 2008 2:00 am

hammer wrote:salam perkenalan buat member2 lama....
ni hammer bilik 2?..org bandar pusat jengka..sedara kamal petak?..budak PPU..?..is that u?...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Sat Feb 16, 2008 2:35 am

assalamualaikum.... adaa pun oghe Very Happy

ehh affraid ko lagi KN ish tadaq org laen kaa....hahaha Rolling Eyes sapa kah geranganye TUAH HAMBA HAHAAHAHA... tak kenai ko lah Razz hahahaha aku wat2 je cam kenai kah kah kaaahh What a Face

hammer Rolling Eyes cam penah ku degaq nama tu dedoluuu Laughing u ni ex kelas PPU kan kan kan....eh iyeekerrr scratch


me ujie kat aspuri dedoluu depa pagey poogy Wink a.ka. poogy de pooja hahahaha (cik elly intan payung kesumat jiwa yg kasik nama tu dulu Laughing elly budak EN2 tah korang kenai ke idak ahaaksss )melekat le name tu sampai laa ni Smile ..dulu school kelas PPJ merangkap ahlil-ahlil KOOP merangkap pemain sekolah dlm netball Basketball masa form 4 then form 5 btukar arah sekali gus terjebak ke kancah volleyball dan tak luper juge merupakan ahlil-ahlil pasukan rumah merah yg sememang juara seantario pelusuk dunia vokay setapak Razz Very Happy hahahaaaa we are the champion!!!! cheers cheers cheers rumah merah mmg juara sesajerr hahahahaaa cheers cheers cheers











ni ler Me...Myself and I






Last edited by on Mon Feb 18, 2008 5:41 am; edited 2 times in total
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Sat Feb 16, 2008 3:39 am

tu dia..pojie dah start..apa lg yg lain..kasi lawan la..korang bubuh plak gambar korang..jgn nak malu2 la..bukan tak kenal...aku nak buh gambar tp host aku tu tak bole pakai..nnt dah ok aku nak taruk semua gambar aku kat sini..hahahaha...kat dlm group album pun tak semua brani taruk gmbr..kalo masuk la..br kawan2 bole recall balik korang...mana nak ingat dah berbelas taun tak jumpa..masing2 muka dah berubah..dah tua...aku maintain..mmg cam punya...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Sat Feb 16, 2008 4:16 am

masa nak balik malaysia...selamat pulang ke tanahair ku malaysia...









Last edited by kn_the_great on Wed Feb 20, 2008 6:39 am; edited 2 times in total
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Sat Feb 16, 2008 5:48 am


A'ah iyelah KN ko maintain... Wink rendaaang cam dulu gakss Razz Laughing ahaaaksss


flower hahahaaa lol! jangan marahh aaarrrr hehheehe lol! marah tu murbahayaaa hahahaaa flower
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Sat Feb 16, 2008 5:52 am

rzn2001rzn wrote:
A'ah iyelah KN ko maintain... Wink rendaaang cam dulu gakss Razz Laughing ahaaaksss


flower hahahaaa lol! jangan marahh aaarrrr hehheehe lol! marah tu murbahayaaa hahahaaa flower

tu gambar muda2...hehehehe..ko pun apa kurangnya..tembam mcm dulu gak...cubit pipi skit... Laughing
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Sat Feb 16, 2008 6:10 am

uiittt Suspect seb baekk aku sempat tepis dgn gayung hahahhaa lol! tak heran lah silat cekak ko tu ikikikikiii gayung ngan cekak alaahaii cekak mudah patah pyer kang kene belik kat kedai amoi yg juai assesori rambut tu Laughing heheheee ko x caye gi ler try amik gayung ko pukul la cekak hahahaaaa Twisted Evil lol!
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  petak on Sat Feb 16, 2008 3:38 pm

salam...semua..aku tumpang lalu.. x tau ade org ingat aku lagik ke tak, aku PETAK.. kazen HAMMER.. to all salam kenal!! afro
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Sun Feb 17, 2008 12:32 pm

petak wrote:salam...semua..aku tumpang lalu.. x tau ade org ingat aku lagik ke tak, aku PETAK.. kazen HAMMER.. to all salam kenal!! afro

kenal..apa plak tak kenalnya..ko kan satu bilik dgn aku...mana hammer?..
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Sun Feb 17, 2008 12:33 pm

rzn2001rzn wrote:uiittt Suspect seb baekk aku sempat tepis dgn gayung hahahhaa lol! tak heran lah silat cekak ko tu ikikikikiii gayung ngan cekak alaahaii cekak mudah patah pyer kang kene belik kat kedai amoi yg juai assesori rambut tu Laughing heheheee ko x caye gi ler try amik gayung ko pukul la cekak hahahaaaa Twisted Evil lol!

ye la pojie oiii....ko menang la...tok guru aku dah pesan..hidup bak ranting padi..makin berisi makin tunduk...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  hammer on Sun Feb 17, 2008 1:56 pm

kn_the_great wrote:
hammer wrote:salam perkenalan buat member2 lama....
ni hammer bilik 2?..org bandar pusat jengka..sedara kamal petak?..budak PPU..?..is that u?...
yup...y? tak percaya...
avatar
hammer

Posts : 6
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  hammer on Sun Feb 17, 2008 2:02 pm

kn_the_great wrote:
petak wrote:salam...semua..aku tumpang lalu.. x tau ade org ingat aku lagik ke tak, aku PETAK.. kazen HAMMER.. to all salam kenal!! afro

kenal..apa plak tak kenalnya..ko kan satu bilik dgn aku...mana hammer?..
[b][i]
saper gerangan yg menyebut namaku....haloo kn....apa cite sekarang nie...
avatar
hammer

Posts : 6
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  petak on Sun Feb 17, 2008 2:10 pm

kenal..apa plak tak kenalnya..ko kan satu bilik dgn aku...mana hammer?..[/quote]

hammer ada. jumaat g lepas aku g umah dia kita org try carik member kat tenet tu yg jumpa tompat ni. kita pun join la
Very Happy
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  ady_satria on Mon Feb 18, 2008 2:49 am

yeah skrg sudah ada forum pulak.keepup the gud werk admin Cool
avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Mon Feb 18, 2008 5:57 am

Question Question Question Question intro lah....x kenai lerr Rolling Eyes


aluuu mr addy aii....takan intro keter jek kut Laughing hehehee
pelagi intro intro laa pasal tuan pyer keter plak ahakssss Smile
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Mon Feb 18, 2008 6:11 am

kn_the_great wrote:
rzn2001rzn wrote:uiittt Suspect seb baekk aku sempat tepis dgn gayung hahahhaa lol! tak heran lah silat cekak ko tu ikikikikiii gayung ngan cekak alaahaii cekak mudah patah pyer kang kene belik kat kedai amoi yg juai assesori rambut tu Laughing heheheee ko x caye gi ler try amik gayung ko pukul la cekak hahahaaaa Twisted Evil lol!

ye la pojie oiii....ko menang la...tok guru aku dah pesan..hidup bak ranting padi..makin berisi makin tunduk...


aah guru besaQ aku pun habaq cam tu ...tak rugik ikut resmi padi What a Face
ana ustazaaaa pun penah pesan selalu ler bersangka baek heh heh heh flower
abah haku pun bagitau gaks jgn kasi org cubit pipi hahahaaaahahaaa kang rosak alignment jari org yg cubit tu diwatnyer nanti Laughing hheheheee

sekian majulah sukan untuk negara Basketball


Last edited by on Tue Feb 19, 2008 5:31 am; edited 2 times in total
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  FARI_077 on Mon Feb 18, 2008 6:51 am

aloo..korang kenai kot kat aku...susah2 pojie ko tlg ler perkenalkan...aku malu daa nak introduce aku ni saper...almaklum la aku ni kan low profile time rumaja dulu Embarassed
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  petak on Mon Feb 18, 2008 6:55 am

FARI_077 wrote:aloo..korang kenai kot kat aku...susah2 pojie ko tlg ler perkenalkan...aku malu daa nak introduce aku ni saper...almaklum la aku ni kan low profile time rumaja dulu Embarassed

aku pun low profile gak. dok kenal la......... scratch
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Mon Feb 18, 2008 7:50 am

FARI_077 wrote:aloo..korang kenai kot kat aku...susah2 pojie ko tlg ler perkenalkan...aku malu daa nak introduce aku ni saper...almaklum la aku ni kan low profile time rumaja dulu Embarassed



alamak What a Face ...alamaakk ini menyusahkan mak bapaak ahaaksss Laughing Razz
alaaa faridd ko citer je lah serba sket pasal diri ko masa dedolu ...kini dan selamanyaa hahahaaa
alaaa x susah lah cam wat karangan kertas BM gak lah hahahaaaa ko dulu BM dpt haperr sure credit pyer kann kan kann Wink
alaaa citerr laa paperr yg patut Very Happy yg x patut tokseehh citer laaa
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Mon Feb 18, 2008 9:15 am

FARI_077 wrote:aloo..korang kenai kot kat aku...susah2 pojie ko tlg ler perkenalkan...aku malu daa nak introduce aku ni saper...almaklum la aku ni kan low profile time rumaja dulu Embarassed

allo..dulu kat sekolah bole la main posmen2..ni dah besar panjang britau la sendri..hahahaha..tak pun suruh la posmen aspura tu britau kan..apa daa...hahahahaha
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kn_the_great on Mon Feb 18, 2008 9:17 am

hammer wrote:
kn_the_great wrote:
petak wrote:salam...semua..aku tumpang lalu.. x tau ade org ingat aku lagik ke tak, aku PETAK.. kazen HAMMER.. to all salam kenal!! afro

kenal..apa plak tak kenalnya..ko kan satu bilik dgn aku...mana hammer?..
[b][i]
saper gerangan yg menyebut namaku....haloo kn....apa cite sekarang nie...

mcm2 cite hammer..apa yg ko nak tau...?
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  FARI_077 on Tue Feb 19, 2008 1:53 am

kay lar....aku ni bdk ppn queen ...kat vokay member2 panggil farid walaupun aku ni female flower ..aspuri kenai tp aspura x kenai...aku bdk kl & hingga kini aku kat kl lagi...ada hati nak keje kat luar kl tp x dak rezeki lagi...korang kalu de keje kosong bhgn akaun kat tempat korang bagitau lar yer...nak ubah angin lar..nak cari xperience tmpt lain plak......pe lagi yer nak bgtau...kalau korang still x cam aku saper, silalah kemukakan soalan yg blh diterima dek akal ku utk menjwb nyer yer...sekian terima kasehhhhhh... afro....luv u all lol!



kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:aloo..korang kenai kot kat aku...susah2 pojie ko tlg ler perkenalkan...aku malu daa nak introduce aku ni saper...almaklum la aku ni kan low profile time rumaja dulu Embarassed

allo..dulu kat sekolah bole la main posmen2..ni dah besar panjang britau la sendri..hahahaha..tak pun suruh la posmen aspura tu britau kan..apa daa...hahahahaha
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum