SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  Admin on Thu Feb 14, 2008 5:56 am

SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94
APA KHABAR ? HOWS LIFE Laughing
avatar
Admin
Admin

Posts : 6
Join date : 2008-02-12

View user profile http://smvkl93-94.forumotion.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  Admin on Thu Feb 14, 2008 11:05 am

Admin wrote:SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94
APA KHABAR ? HOWS LIFE Laughing
fine..wat about u?..hehehehe ..testing 1,2,3
avatar
Admin
Admin

Posts : 6
Join date : 2008-02-12

View user profile http://smvkl93-94.forumotion.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Thu Feb 14, 2008 11:12 am

testing 1,2,3.....aloha...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Fri Feb 15, 2008 4:36 am

[font=Comic Sans Ms][size=18] lol! hahahaahhaa
afro manaa warga smvkl93-94 yg laen ni Rolling Eyes


arini ari jumaat esok cutiiiiieeee yahoooo cheers Laughing

yahoooooo cheers
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Fri Feb 15, 2008 6:22 am

rzn2001rzn wrote:[font=Comic Sans Ms][size=18] lol! hahahaahhaa
afro manaa warga smvkl93-94 yg laen ni Rolling Eyes


arini ari jumaat esok cutiiiiieeee yahoooo cheers Laughing

yahoooooo cheers

aku hari2 cuti...hehehehe..keje separuh hari je..best gilerr...sabtu ahad coti..tp aku kena pg johor la plak esok... Neutral
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  jijol on Fri Feb 15, 2008 9:40 am

[b]Alohaaaa!!!!!! Ni agak kalau budak˛ selain dari 93-94 boleh join jugak ke?! Saya nih budak 2007/2008...
avatar
jijol

Posts : 5
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Fri Feb 15, 2008 10:28 am

jijol wrote:[b]Alohaaaa!!!!!! Ni agak kalau budak˛ selain dari 93-94 boleh join jugak ke?! Saya nih budak 2007/2008...

ko jgn nak ngada2..jijoul..aku tau ko ...wei...ko takde ym ke?..aku ..joe dgn ccat slalu ym..ccat kim salam kat 9 stooges...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Sat Feb 16, 2008 3:27 am

kn_the_great wrote:
jijol wrote:[b]Alohaaaa!!!!!! Ni agak kalau budak˛ selain dari 93-94 boleh join jugak ke?! Saya nih budak 2007/2008...

ko jgn nak ngada2..jijoul..aku tau ko ...wei...ko takde ym ke?..aku ..joe dgn ccat slalu ym..ccat kim salam kat 9 stooges...


ellooo eloo elooo kopiko milo Laughing What a Face jijoul heh heh heh hang jgn nak chOOnng lah hehehee...aku penah degaq nama ni hehehee and slalu dengaQ nama ni dedoluu Very Happy ex kelas BB kan kan kan...kalo dedoolu kalo ada namaa jijoul mesti adaa nama watie kan kan kan hahahaaha tak gitu kikikikiiiiii What a Face


KN ko ni keje haperr keje separuh ari ni Question Rolling Eyes suri rumahtangga pun keje full day gakss Neutral musykil haku ....

arini yahoo messenger mengoong la plak Mad arini lah aku plan nak mengadap puas2 yg dipertuan agong iiishh kaco bilau btul Evil or Very Mad ...korang pun x leh YM gak kan kan kan hehhee arini YAHOO TENGAH MENGGONG TAHAP GABAN!!! lol!
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Sat Feb 16, 2008 3:34 am

rzn2001rzn wrote:
kn_the_great wrote:
jijol wrote:[b]Alohaaaa!!!!!! Ni agak kalau budak˛ selain dari 93-94 boleh join jugak ke?! Saya nih budak 2007/2008...

ko jgn nak ngada2..jijoul..aku tau ko ...wei...ko takde ym ke?..aku ..joe dgn ccat slalu ym..ccat kim salam kat 9 stooges...


ellooo eloo elooo kopiko milo Laughing What a Face jijoul heh heh heh hang jgn nak chOOnng lah hehehee...aku penah degaq nama ni hehehee and slalu dengaQ nama ni dedoluu Very Happy ex kelas BB kan kan kan...kalo dedoolu kalo ada namaa jijoul mesti adaa nama watie kan kan kan hahahaaha tak gitu kikikikiiiiii What a Face


KN ko ni keje haperr keje separuh ari ni Question Rolling Eyes suri rumahtangga pun keje full day gakss Neutral musykil haku ....

arini yahoo messenger mengoong la plak Mad arini lah aku plan nak mengadap puas2 yg dipertuan agong iiishh kaco bilau btul Evil or Very Mad ...korang pun x leh YM gak kan kan kan hehhee arini YAHOO TENGAH MENGGONG TAHAP GABAN!!! lol!


tu la psal..aku keje main2..hahahaha...aku tgh practical kat KLIA..dah intructor aku bg halfday..enjoy je la...best gilerrrrrrrrr....siap bole pg mancing lagi..kira mcm ponteng sekolah gak la....tp dgn kebenaran...kalo idris jala tau..mampuih aku... Rolling Eyes
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Sun Feb 17, 2008 7:17 am

aku ni baru pasang tenet kat umah. baru lah leh chat. sblm ni masuk email opis aku je. kat area opis aku yang aku jumpa nazri (Goolkeeper terbaik vokay) dan safuan bilik 2. pompuan ada tpi x kenal sangat. yang aku jumpa Azian (skandel sepul) masa amek 10years award bulan1.
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Sun Feb 17, 2008 12:29 pm

petak wrote:aku ni baru pasang tenet kat umah. baru lah leh chat. sblm ni masuk email opis aku je. kat area opis aku yang aku jumpa nazri (Goolkeeper terbaik vokay) dan safuan bilik 2. pompuan ada tpi x kenal sangat. yang aku jumpa Azian (skandel sepul) masa amek 10years award bulan1.

ye ke mal?..ajak budak2 tu join skali...bagi meriah lagi board ni..apa cite terbaru?..cita la kat kwn2..kami nak tau gak..keje mana...dok mana..anak brape?..bini bape..hehehehe
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Sun Feb 17, 2008 2:37 pm

kn_the_great wrote:ye ke mal?..ajak budak2 tu join skali...bagi meriah lagi board ni..apa cite terbaru?..cita la kat kwn2..kami nak tau gak..keje mana...dok mana..anak brape?..bini bape..hehehehe

klah. aku lepas sek. keja posman kat general pos opis dlm 8bln. sambil tunggu la de ke U yg bekenan nak amek aku. tunggunya tunggu (jangut gak) aku try clerk kat BANK AKU (Maybank). 2x interview baru dapat. sampaiah sekrg dah 1dekad aku keja sana. bln lepas dapat la 10years award sama ngan azian(PPN) aku kawen tahun 2002 ngan opis aku nya member adik ipaq dia. masa 2 keja x tengok lain keja jeeeee. anak dah 2,1st 4 tahun 2nd setahun setengah. kalu korang nak cari aku senang je.. carik aku kat Maybank depan bangunan EPF jalan raja laut.
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kacoi on Mon Feb 18, 2008 4:31 am

Asslamualaikum, kenal lg ke?

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

pooooooooooooji tu dulu jeeeeeeeeeeeeeee

Post  iqmal_rashid on Mon Feb 18, 2008 4:51 am

la ni aku dah ada hero pujaan hatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Very Happy I love you
rzn2001rzn wrote:
kn_the_great wrote:
jijol wrote:[b]Alohaaaa!!!!!! Ni agak kalau budak˛ selain dari 93-94 boleh join jugak ke?! Saya nih budak 2007/2008...

ko jgn nak ngada2..jijoul..aku tau ko ...wei...ko takde ym ke?..aku ..joe dgn ccat slalu ym..ccat kim salam kat 9 stooges...


ellooo eloo elooo kopiko milo Laughing What a Face jijoul heh heh heh hang jgn nak chOOnng lah hehehee...aku penah degaq nama ni hehehee and slalu dengaQ nama ni dedoluu Very Happy ex kelas BB kan kan kan...kalo dedoolu kalo ada namaa jijoul mesti adaa nama watie kan kan kan hahahaaha tak gitu kikikikiiiiii What a Face


KN ko ni keje haperr keje separuh ari ni Question Rolling Eyes suri rumahtangga pun keje full day gakss Neutral musykil haku ....

arini yahoo messenger mengoong la plak Mad arini lah aku plan nak mengadap puas2 yg dipertuan agong iiishh kaco bilau btul Evil or Very Mad ...korang pun x leh YM gak kan kan kan hehhee arini YAHOO TENGAH MENGGONG TAHAP GABAN!!! lol!
Cool Cool Laughing Very Happy
avatar
iqmal_rashid

Posts : 15
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : DAMANSARA PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Mon Feb 18, 2008 1:27 pm

petak wrote:aku ni baru pasang tenet kat umah. baru lah leh chat. sblm ni masuk email opis aku je. kat area opis aku yang aku jumpa nazri (Goolkeeper terbaik vokay) dan safuan bilik 2. pompuan ada tpi x kenal sangat. yang aku jumpa Azian (skandel sepul) masa amek 10years award bulan1.


aluuuuu aluuuuu.... petak Smile welkam welkam Very Happy baguihh baguiih hang mmg langkah kanan laa petak Smile ko baru pasal stemyx erkk What a Face monthly 77 hengett erkk hehehee kalo ko ada paper masalah ngan stemyx ko hubungi lah cik elly intan payung kesumat jiwa minah tu org stemyx hehehehe

nazri owh..aku hingaat mamat tu hahahaa (dasatt arr ko petak Laughing ahaks siap title goolkeeper tbaik vokay tuuuhhh Laughing) tapi tul mamat tu mmg tererr takap bola aku hingatt lagi tahap kondifen nazri mmg tinggi biler kat padang hehehe tapi luaq padang wallahualam Laughing

azean Rolling Eyes ooooo yan ppn aku kenaiii minah tuu heheheehe dia budak 1 dorm ngan haku What a Face hehehe mane ko yann....yaaann ooo yannn ke marii kaauuu Laughing hehehe
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

yolahhh iswatie intang payung kenopi kemah kenduri kawin hehehee

Post  rzn2001rzn on Mon Feb 18, 2008 1:34 pm

iqmal_rashid wrote:la ni aku dah ada hero pujaan hatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Very Happy I love you

iswattiiiiiee affraid eh eh eh ko dah ader kt dalam ni rupernyerrr yerr Surprised heh heh heh...
i lap u lah watie ahakasssss Laughing
welkam welkam iswatie intan payung kenopi kemah kenduri kawin ku hahahahaaa cheers
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Mon Feb 18, 2008 1:44 pm

kacoi wrote:Asslamualaikum, kenal lg ke?

waalaikumusalam.... Smile sila-sila jemput duduk
siapakah geranganyer tuan hamba ini ...sudi kiranyer tuan hamba perkenal diri serta berbesar hatilah kami disini semuanye dpt mengetahui asal usul tuan hamba...yg bergelar kacoi Very Happy hehhehehee...

siapa daaa...story d mory please ...ambo tak kenai la pulook What a Face
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kacoi on Tue Feb 19, 2008 9:26 am

Kalau nak ikut sejarah, aku ni cost PPU, kat asrama lak bilik no 5 katil no 3, kiranya
satu gang dgn kamal,hammer,mejar nizam. Ni pun kamal bg tau ada forum boleh
citer dgn kwn2 lama.

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kacoi on Tue Feb 19, 2008 9:31 am

My email kmn0799@gmail.com. ada nak info program bgtau

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Tue Feb 19, 2008 10:30 am

kacoi wrote:Kalau nak ikut sejarah, aku ni cost PPU, kat asrama lak bilik no 5 katil no 3, kiranya
satu gang dgn kamal,hammer,mejar nizam. Ni pun kamal bg tau ada forum boleh
citer dgn kwn2 lama.

kacoi..

bukan ke satu masa dulu aku penah jumpa ko kat mas..tak silap aku ko keje york?..anyway slamat dtg ke porem..rajin2 la posting..asyik pojie punya posting je...jemu gak aku dgn ayat2 manje dia tu..isk..isk.. Rolling Eyes
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  suhailyms on Tue Feb 19, 2008 12:52 pm

rzn2001rzn wrote:
aluuuuu aluuuuu.... petak Smile welkam welkam Very Happy baguihh baguiih hang mmg langkah kanan laa petak Smile ko baru pasal stemyx erkk What a Face monthly 77 hengett erkk hehehee kalo ko ada paper masalah ngan stemyx ko hubungi lah cik elly intan payung kesumat jiwa minah tu org stemyx hehehehe

nazri owh..aku hingaat mamat tu hahahaa (dasatt arr ko petak Laughing ahaks siap title goolkeeper tbaik vokay tuuuhhh Laughing) tapi tul mamat tu mmg tererr takap bola aku hingatt lagi tahap kondifen nazri mmg tinggi biler kat padang hehehe tapi luaq padang wallahualam Laughing

azean Rolling Eyes ooooo yan ppn aku kenaiii minah tuu heheheehe dia budak 1 dorm ngan haku What a Face hehehe mane ko yann....yaaann ooo yannn ke marii kaauuu Laughing hehehe

Yoyo Poh Bedoh Yo! Betul cakap Poogy tu.. Sesapa takde tenet kat umah lagi tu cecepatlah kasik detail kat teman ni haa.. Pastu kang seharian kita bleh ngadap komputer sesuka ati kita.. nak gelak˛ sampai b'guling˛ depan PC pon orang tak kesah... Kan Poogy kan kan kannnn....

Hmmmm by the way... Kamal Petak Rolling Eyes tgk gambo kome boleh dok? hehheee... tak kenal laaa Twisted Evil
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kacoi on Tue Feb 19, 2008 1:51 pm

ye la tu KN, masa tu ko,Lalat, Herman tgh training kat MAS, tp skrg dah tak keja dgn YORK,
keja sendiri, jd peniaga kecil kecilan,ari tu emy wazir rajin email kat aku, dia tak joint ke forum ni,
ni pun aku tgh tgu Asri EN1 dtg ada nak sembang psal keja

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Tue Feb 19, 2008 2:36 pm

gambo den kat http://cakcibur.fotopages.com
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Tue Feb 19, 2008 2:41 pm

kacoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Very Happy tema kasih pasal smlmmmm dah settle. tq
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kacoi on Tue Feb 19, 2008 3:08 pm

rzn2001rzn wrote:
kacoi wrote:Asslamualaikum, kenal lg ke?

waalaikumusalam.... Smile sila-sila jemput duduk
siapakah geranganyer tuan hamba ini ...sudi kiranyer tuan hamba perkenal diri serta berbesar hatilah kami disini semuanye dpt mengetahui asal usul tuan hamba...yg bergelar kacoi Very Happy hehhehehee...

siapa daaa...story d mory please ...ambo tak kenai la pulook What a Face

Kalau nak ikut sejarah, aku ni cost PPU, kat asrama lak bilik no 5 katil no 3, kiranya
satu gang dgn petak,hammer,mejar nizam. Ni pun kamal bg tau ada forum boleh
citer dgn kwn2 lama. dlu ada gak yg panggil KZ terutama geng aspuri

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum