NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  FARI_077 on Fri Feb 29, 2008 12:48 pm

k la tu..bagus korang still prend Smile ...past is past..janji skrg hepiiii lol! lol! lol!

axri wrote:
FARI_077 wrote:ko ni lie....kisah yg lepaih usah dikenang No ....bila dikenang merana jiwa silent ...
past is past...tp kalu korang berdua still single mangle...on jer lar...kihkihkihhh lol! lol! lol!


suhailyms wrote:ASRI yoyo.. kabare...
Citer laa sket pasal diri ko pas abis sekolah..
Aku rasa pas habis vokay je aku terus tak dengor citer ko..
Ada dengor khabor pun pasal MiNAH tak kawin ngan ko...
Terkujat aku kejap... Anyway jodoh pertemuan di tangan Tuhan..
Ehh ko dah kawen ke Asri.. cuba cerita sket... Aku sedia mendengar nih.. Laughing


Razz Razz Razz Sorry le kekawan aku jarang...jarang...kadang..kadang... online Very Happy
Korang nie aku tgk bergelak sakan sampai nak masuk tang mana pon tak reti..
Aku lps vokay masuk poli kat Ipoh ngan amin En2, bdk kelas ko la suhaili...
pastu aku terus keje dlm bidang pengkeretapian heh heh
bounce sampai le skrg..dah 10 thn aku keje kat cni.. Very Happy sape2 yg jumpa aku tu rajin2 le tegur sbb aku nie bab cam org CONFIRM FAIL!!! No
Errmm pasal minah yea.. its ok faridah..aku coollll... Cool Very Happy dia dah kawen dah..anak dua dah skrg nih..heh heh yea la jodoh ditgn tuhan hehheh Laughing tp kami still prend.. Very Happy
Ko nie suhailyaku rasa la elok jd kaunselor la... Very Happy ok tak ?
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  FARI_077 on Fri Feb 29, 2008 12:52 pm

ko mmg x kenai kita org...tp kitaorg kenai kat ko sbb btl kate pojie...asri sana sini sinun....almaklum lar ketua aspuri nyer boy queen ...tul kan pojie...
peace no war...ye asri afro

axri wrote:
rzn2001rzn wrote:
alek_poyo@yahoo.com wrote:Salam gerangan kekawan... tumpang lalu tumpang jalan tumpang sembang tumpang tanya...pekabo semua....? cheers
kenalkan diri Very Happy .... asri nama dlm IC ... setakat petak,hammer, elai,jijol nie sume aku kenal pasal depa nie hantu2 budak aspura SmileRazz ... Twisted Evil tp tak tau lak kalau korang kenal aku lg tak.. Crying or Very sad
Razz

alooo alooo sedareee asri Smile welkam welkam
ehh haper citer...dok kat manaaa....keje manaaa ....anak berapaaaa hehehe
sedaree asri keje dlm bidang perhotelan kah Wink nampak gambaQ dalam album yahoo group tu hehehee awat x kenai nyerr...dulu slalu dengar asri sanaaa asri siniiiii hehehehee Laughing

ceh ikut sedap ko je aku keje bhgn perhotelan.... Sad ermmm muke aku ada tokoh jd waiter ker? hahahha Razz
Aku keje ngan KTMB lah..aku gie sana berkursus..kursus kesedaran sivik!! hahahaha... belajaor sivik sekali sekala best gak!!!
Dulu yg ko dgr tu asri lain tu..jgn ko tak tau kt vokay dulu..asri ade,asraf pun ade...dan macam2 lagi ade..
Aku bab bebudak PPN n PPJ nie tak berapa kenai la..sorry la guys.. Very Happy sbb kelas aku ngan korang nie jauh dia..fuuuuhhhh cam langit ngan bumi arr...
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  axri on Fri Feb 29, 2008 1:02 pm

FARI_077 wrote:ko mmg x kenai kita org...tp kitaorg kenai kat ko sbb btl kate pojie...asri sana sini sinun....almaklum lar ketua aspuri nyer boy queen ...tul kan pojie...
peace no war...ye asri afro

axri wrote:
rzn2001rzn wrote:
alek_poyo@yahoo.com wrote:Salam gerangan kekawan... tumpang lalu tumpang jalan tumpang sembang tumpang tanya...pekabo semua....? cheers
kenalkan diri Very Happy .... asri nama dlm IC ... setakat petak,hammer, elai,jijol nie sume aku kenal pasal depa nie hantu2 budak aspura SmileRazz ... Twisted Evil tp tak tau lak kalau korang kenal aku lg tak.. Crying or Very sad
Razz

alooo alooo sedareee asri Smile welkam welkam
ehh haper citer...dok kat manaaa....keje manaaa ....anak berapaaaa hehehe
sedaree asri keje dlm bidang perhotelan kah Wink nampak gambaQ dalam album yahoo group tu hehehee awat x kenai nyerr...dulu slalu dengar asri sanaaa asri siniiiii hehehehee Laughing

ceh ikut sedap ko je aku keje bhgn perhotelan.... Sad ermmm muke aku ada tokoh jd waiter ker? hahahha Razz
Aku keje ngan KTMB lah..aku gie sana berkursus..kursus kesedaran sivik!! hahahaha... belajaor sivik sekali sekala best gak!!!
Dulu yg ko dgr tu asri lain tu..jgn ko tak tau kt vokay dulu..asri ade,asraf pun ade...dan macam2 lagi ade..
Aku bab bebudak PPN n PPJ nie tak berapa kenai la..sorry la guys.. Very Happy sbb kelas aku ngan korang nie jauh dia..fuuuuhhhh cam langit ngan bumi arr...


oooo camtu yer..hek hek hek..tak sangka lak ade gak org yg kenai ngan aku... walau pun low profile giler giler giler... takpe old story mory dah jd kenangan yg mengusik jiwa pon hahahhaaa...
tapi faridah ko aku kenai.... heh he hehehe Very Happy
kenai bersebab tu ..ko jgn tak tau..ha ha ha ha...
Question Question Question bounce
avatar
axri

Posts : 9
Join date : 2008-02-15
Age : 40
Location : Bangsar Key El

View user profile http://profiles.friendster.com/axriadei

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  FARI_077 on Sat Mar 01, 2008 4:52 am

lain mcm jer ko nyer bersbb tu asri. Suspect ..nanti belakang ko story kat aku tau...ko minum teh tarik kan...

oooo camtu yer..hek hek hek..tak sangka lak ade gak org yg kenai ngan aku... walau pun low profile giler giler giler... takpe old story mory dah jd kenangan yg mengusik jiwa pon hahahhaaa...
tapi faridah ko aku kenai.... heh he hehehe Very Happy
kenai bersebab tu ..ko jgn tak tau..ha ha ha ha...
Question Question Question bounce[/quote]
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kacoi on Sat Mar 01, 2008 6:15 am

axri wrote:
FARI_077 wrote:ko mmg x kenai kita org...tp kitaorg kenai kat ko sbb btl kate pojie...asri sana sini sinun....almaklum lar ketua aspuri nyer boy queen ...tul kan pojie...
peace no war...ye asri afro

axri wrote:
rzn2001rzn wrote:
alek_poyo@yahoo.com wrote:Salam gerangan kekawan... tumpang lalu tumpang jalan tumpang sembang tumpang tanya...pekabo semua....? cheers
kenalkan diri Very Happy .... asri nama dlm IC ... setakat petak,hammer, elai,jijol nie sume aku kenal pasal depa nie hantu2 budak aspura SmileRazz ... Twisted Evil tp tak tau lak kalau korang kenal aku lg tak.. Crying or Very sad
Razz

alooo alooo sedareee asri Smile welkam welkam
ehh haper citer...dok kat manaaa....keje manaaa ....anak berapaaaa hehehe
sedaree asri keje dlm bidang perhotelan kah Wink nampak gambaQ dalam album yahoo group tu hehehee awat x kenai nyerr...dulu slalu dengar asri sanaaa asri siniiiii hehehehee Laughing

ceh ikut sedap ko je aku keje bhgn perhotelan.... Sad ermmm muke aku ada tokoh jd waiter ker? hahahha Razz
Aku keje ngan KTMB lah..aku gie sana berkursus..kursus kesedaran sivik!! hahahaha... belajaor sivik sekali sekala best gak!!!
Dulu yg ko dgr tu asri lain tu..jgn ko tak tau kt vokay dulu..asri ade,asraf pun ade...dan macam2 lagi ade..
Aku bab bebudak PPN n PPJ nie tak berapa kenai la..sorry la guys.. Very Happy sbb kelas aku ngan korang nie jauh dia..fuuuuhhhh cam langit ngan bumi arr...


oooo camtu yer..hek hek hek..tak sangka lak ade gak org yg kenai ngan aku... walau pun low profile giler giler giler... takpe old story mory dah jd kenangan yg mengusik jiwa pon hahahhaaa...
tapi faridah ko aku kenai.... heh he hehehe Very Happy
kenai bersebab tu ..ko jgn tak tau..ha ha ha ha...
Question Question Question bounce

aloo Bro affraid dgn aku kenal tak... aku pun low profile gak... haa... bounce

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  axri on Sat Mar 01, 2008 7:43 am

aloo Bro affraid dgn aku kenal tak... aku pun low profile gak... haa... bounce[/quote]


sape lak kacoi nie yea...ermmm macam pernah ku lihat tp dimana ya...? Razz
piirraaahhhh hang low profile la konon.... terkenal satu malaya lg mau cover2 aaa.... Very Happy
avatar
axri

Posts : 9
Join date : 2008-02-15
Age : 40
Location : Bangsar Key El

View user profile http://profiles.friendster.com/axriadei

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  axri on Sat Mar 01, 2008 7:46 am

[quote="FARI_077"]lain mcm jer ko nyer bersbb tu asri. Suspect ..nanti belakang ko story kat aku tau...ko minum teh tarik kan...

Lain macam ke heh heh tongue ... sebb brsbb dan munasabb heh heh.. bukan setakat teh tarik, milo tarik,kopi tarik,neslo tarik semua aku bleh albino
avatar
axri

Posts : 9
Join date : 2008-02-15
Age : 40
Location : Bangsar Key El

View user profile http://profiles.friendster.com/axriadei

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  FARI_077 on Sat Mar 01, 2008 8:08 am

k...nanti kita jumpe kat kapla kretapi yer....aku nak ko jelaskan sbb & munasabb ko tu Wink hehehe


[quote="axri"]
FARI_077 wrote:lain mcm jer ko nyer bersbb tu asri. Suspect ..nanti belakang ko story kat aku tau...ko minum teh tarik kan...

Lain macam ke heh heh tongue ... sebb brsbb dan munasabb heh heh.. bukan setakat teh tarik, milo tarik,kopi tarik,neslo tarik semua aku bleh albino
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  Meddan on Sun Mar 02, 2008 3:48 am

testing

Meddan

Posts : 5
Join date : 2008-03-02
Age : 40
Location : Southern

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  ady_satria on Mon Mar 03, 2008 3:29 am

ko testing ape meddan? Laughing

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  rzn2001rzn on Mon Mar 03, 2008 2:16 pm

heh heh heh
mr meddan dok testing takat suhu air kaaa ahakss Laughing
jgn testing gune jari nayaa kang
mr. meddan hang gune test pen ahakssss
jiwa pasti selamat What a Face
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  petak on Mon Mar 03, 2008 3:05 pm

Meddan wrote:testing

KAWAN2...... ada budak baru joint !!!!!!!!!!! pe lagi laukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  sizuka46 on Tue Mar 04, 2008 3:07 am

pojieeeee oooo pojieeeeee mana ko.
avatar
sizuka46

Posts : 9
Join date : 2008-02-18
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  sizuka46 on Tue Mar 04, 2008 3:25 am

Hello kengkawan apa khabar semua?
masih ingat kat aku tak Smile aku la ketua dorm Z aspuri
Elly...apa ceta? lepas ko call aku tanya pasal renovate umah ari tu aku ader tak call ko blk? lupa la LY.
Pojie...ko lak camana skrg? ari tu ko tanya aku bersalin bila? hujung bulan ni la.
Farid...ko tetap cun seperti dulu..lama tak jumpa ngan ko.rindu bebudak aspuri.ko ada jumpa Ieta tak ?
Kn..sorry la yer tak dapat nak chat lelama ngan ko..bz la.
Watie...ko pun sama...tak dapat nak chat lelama...lagipun aku online time opis jer. rumah tak pasang internet la.
kacoi...aku ingat2 lupa la muka ko...tak sangka tempat keje ko dekat ngan aku. kita mengundi area yg sama la .
Addy...muka ko pun tak berubah yer....keje mana skrg?
avatar
sizuka46

Posts : 9
Join date : 2008-02-18
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  FARI_077 on Tue Mar 04, 2008 4:00 am

alamak Razz ...ko ker ni mazni? sori aku dah luper daa saper ketua dorm Z..sori aku agak2 kabur daa... Neutral aku dah lamer x jumpe ieta..dulu2 de gak berutus kad raya dgn dia..lps tu..ilanggg daaa Crying or Very sad


...
sizuka46 wrote:Hello kengkawan apa khabar semua?
masih ingat kat aku tak Smile aku la ketua dorm Z aspuri
Elly...apa ceta? lepas ko call aku tanya pasal renovate umah ari tu aku ader tak call ko blk? lupa la LY.
Pojie...ko lak camana skrg? ari tu ko tanya aku bersalin bila? hujung bulan ni la.
Farid...ko tetap cun seperti dulu..lama tak jumpa ngan ko.rindu bebudak aspuri.ko ada jumpa Ieta tak ?
Kn..sorry la yer tak dapat nak chat lelama ngan ko..bz la.
Watie...ko pun sama...tak dapat nak chat lelama...lagipun aku online time opis jer. rumah tak pasang internet la.
kacoi...aku ingat2 lupa la muka ko...tak sangka tempat keje ko dekat ngan aku. kita mengundi area yg sama la .
Addy...muka ko pun tak berubah yer....keje mana skrg?
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  ady_satria on Tue Mar 04, 2008 7:40 am

sizuka46 wrote:Hello kengkawan apa khabar semua?

Addy...muka ko pun tak berubah yer....keje mana skrg?

salam,

ye ke x berubah Embarassed

aku skrg kerja kat damansara heights .wah dah nak due ye bulan depan tahniah mazni ye moga selamat semuanye

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kacoi on Tue Mar 04, 2008 9:43 am

[quote="sizuka46"]Hello kengkawan apa khabar semua?
masih ingat kat aku tak Smile aku la ketua dorm Z aspuri
kacoi...aku ingat2 lupa la muka ko...tak sangka tempat keje ko dekat ngan aku. kita mengundi area yg sama la .

Ingat sapa SIZUKA mcm jepun tp orangnya pun lebih kurang, CIK MAZNI rupanya
Baik2x .Ingat sapa tak ingat peganti senior John Lengo kat aspuri keke.... Laughing , kelas sebelah(masa form 5), hostel seberang&makan sekantin, pun dah lupa! SERRR kou bg tau kat dia sapa aku. Embarassed , psal ketua dorm Z aku pun lupa, aku dorm 5, rasanya waktu tu nizam ketua, tada nama mazni hahaaaa.....
Asri citer,kou keja kat MBSA, bleh tak tlg kekawan psal saman parking MBSA dpt diskaun ckit jd la,dah dekat 40-50 keping, MBSA ni pun satu! pantang lepa cepat betul bg surat cinta.Kou jgn terasa, ni luahan warga s.alam, aku tahu kou BAIK!
Citer psal mengundi, tempat dah sama, PANGKAH harap sama la jugak! bounce
selamat bersalin!dah no berapa? cheers


UBAH DEMI MARUAH!UBAH SEBELUM PARAH!
pusing-pusing masuk bulatan,dulu dacing sekarang bulan

ARIOUS Basketball

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  sizuka46 on Wed Mar 05, 2008 1:13 am

FARI_077 wrote:alamak Razz ...ko ker ni mazni? sori aku dah luper daa saper ketua dorm Z..sori aku agak2 kabur daa... Neutral aku dah lamer x jumpe ieta..dulu2 de gak berutus kad raya dgn dia..lps tu..ilanggg daaa Crying or Very sad


...
sizuka46 wrote:Hello kengkawan apa khabar semua?
masih ingat kat aku tak Smile aku la ketua dorm Z aspuri
Elly...apa ceta? lepas ko call aku tanya pasal renovate umah ari tu aku ader tak call ko blk? lupa la LY.
Pojie...ko lak camana skrg? ari tu ko tanya aku bersalin bila? hujung bulan ni la.
Farid...ko tetap cun seperti dulu..lama tak jumpa ngan ko.rindu bebudak aspuri.ko ada jumpa Ieta tak ?
Kn..sorry la yer tak dapat nak chat lelama ngan ko..bz la.
Watie...ko pun sama...tak dapat nak chat lelama...lagipun aku online time opis jer. rumah tak pasang internet la.
kacoi...aku ingat2 lupa la muka ko...tak sangka tempat keje ko dekat ngan aku. kita mengundi area yg sama la .
Addy...muka ko pun tak berubah yer....keje mana skrg?

ye la farid...aku la mazni mama dorm paling sporting ( cewah puji diri sendiri lak) ko memang tau, duduk sebelah dorm tapi tak ingat dah.kalau aku tak letak gambar kat avatar tu gerenti tak kenal aku tu.sampai hati...
avatar
sizuka46

Posts : 9
Join date : 2008-02-18
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  iqmal_rashid on Wed Mar 05, 2008 2:12 am

mazni ko bukan tak tau addy memang kawan yang cepat lupa daratan!!!!! Twisted Evil
avatar
iqmal_rashid

Posts : 15
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : DAMANSARA PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  ady_satria on Wed Mar 05, 2008 2:19 am

iqmal_rashid wrote:mazni ko bukan tak tau addy memang kawan yang cepat lupa daratan!!!!! Twisted Evil

salam iswati...ko sehat? Laughing

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  FARI_077 on Wed Mar 05, 2008 5:39 am

alaa Crying or Very sad ...jgn ler trase ati mazni...aku still ingat muka ko tau Wink ...ko pun still cute camtu walaupun dah berfamily...same ngan watie queen ..aku kene blajar ngan korang yg dah berfamily ni lar...camner nak me maintainkan diri...vogue gitu flower flower ...cik pojie, kita kene nuntut study dgn depa ni.. bounce bounce



ye la farid...aku la mazni mama dorm paling sporting ( cewah puji diri sendiri lak) ko memang tau, duduk sebelah dorm tapi tak ingat dah.kalau aku tak letak gambar kat avatar tu gerenti tak kenal aku tu.sampai hati...[/quote]
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kacoi on Wed Mar 05, 2008 9:58 am

iqmal_rashid wrote:mazni ko bukan tak tau addy memang kawan yang cepat lupa daratan!!!!! Twisted Evil


Alamak! sapa ni? angin tada, ribut tada tetiba muncul dgn penuh gaya ala-ala artis gitu.
hai! Watie kou dah tukar nama ke? dulu pun ada nama glamour, tapi dlu gemuk gedempol tp skrg
very2x slim nampak. apa rahsianya, kou guna BOTOX ke? kakaaaaa..... Laughing kou jgn marah, gurou je
psal kou terus terjah ni tekezut niii... lol! PEACE for Iswatie, HIDUP Iswatie

UBAH DEMI MARUAH!UBAH SEBELUM PARAH!
pusing-pusing masuk bulatan,dulu dacing sekarang bulan

ARIOUS

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  kacoi on Wed Mar 05, 2008 10:17 am

hai MAZNI@MAGINE (budak EN pangil kou magine kan) terima kasih, psal saman tu, macam ni la untung ada kawan yg ada kat pelbagai tempat. bleh gak tolong menolong.
tp nanti banyak duit ckit aku cari kau psal banyak wouuuu.. maklumla skrg ni belanja pun kena buat bajet, musim BN=barang naik, tu yg nak bayar 1 shot. satu lg nak tanya kalau tak bayar apa MBSA boleh buat? psal utang ni ngn kerajaan tak pe ke kalu tak bayar. aku kompiusss.... bounce



UBAH DEMI MARUAH!UBAH SEBELUM PARAH!
pusing-pusing masuk bulatan,dulu dacing sekarang bulan

ARIOUS affraid

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  suhailyms on Wed Mar 05, 2008 2:05 pm

Mazni @ Marjane laa KACOI... bukan MAGINE.. lol!

Marjane, aah.. ko tak tepon pun aku haritu.. rumah tu pun dah siap dah. hehe.. syyy kitrg tak minta permit MBSA ponn.. main sondolll jer.. tapi yg sedihnya.. umah tu dah kena banjir pun... Razz Mad Banjir yang melanda S.A baru˛ ni.. Ergh.. pelik gak kami. Walaupun dah tinggikan lantai sekaki lebih gak.. tapi masukkk gak air! Org˛ lama kawasan tu kata, itu banjir yang terburuk kat sek.4 setakat nih! Sedih kitrg.. Ko bayangkan semua bilik kami pasang floor board! habiss kena air. Nak tak nak terpaksa buka semua.. Fobia mak mertua aku nak beli perabut˛. Aku laa yang cabut balik floor board tu ngan hubby aku. Tapi.. untung gak kena time nak election nih.. Esoknya jugak dapat bantuan. MBSA je huluq 0.3K YB plak huluq 0.1K..
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  ady_satria on Thu Mar 06, 2008 2:31 am

0.3k = rm300
0.1k=rm100
total rm400

awat sikit benor dptnye?

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: NEWBIE..meh kita kenal2kan diri dulu...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum