SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Fri Feb 29, 2008 4:54 pm

axri wrote:
petak wrote:Petak bila lg nak letak gambar kou yg berpetak-petak yg pakai baju petak masa kat hostel dlu Rolling Eyes

coi.. gambo petak dah xde dah. sbb aku skrg dah mcm circle pun ada, kadang@ oval lak tapi aku nak tunggu je jadi triangle....... baru gempak x.


What a Face haloooo petak... hahahhaa.. Razz ko percaya tak, sampai skrg aku tak tau name sebenor ko... dari dulu kenal kat aspura asyik panggil nama petak je..la nie nak jadi circle dankadang2 oval lak....heh heh heh heh...
maassssiiiihhh kah ko igt aku,,, Embarassed cheers cheers cheers

axri, ko aku rasa ko bilik 4 @ 5 @ 1 kan?. aku memang ingat lagi ko, ko selalu sama ngan salehuddin, kacoi.
mula2 dia org panggil aku KAMAL tapi bila budak lanjutan msk hostel(form4), dia bagi nama tu terus melekat nama petak. skrg ko kat keja mana la ?
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kacoi on Sat Mar 01, 2008 6:06 am

FARI_077 wrote:x lah...kerani cabuk jer....janji keje x pressure sgt... Smile
buat biz service aircond ker? hope success lar yer dlm biz Cool

Very Happy Biasa la.. buat masa ni masih dlm line biz ENG & EL, terutama a/cond, abih dlu cikgu samad ajar a/cond
kalau dia ajar patsry maybe skrg bukak kedai roti heee.
TQ, Harap2x gitu la, Alhamdulilah, buat masa ni, kira ok, tahun lepas dah over target tp tahun ni agak
slow ckit, awal tahun kuttt... Tahun ni try masuk line ternakan lintah unt company pelbagaikan kegiatan biz.Biz kekadang ada psg surut jd kena alert.
Tada ke cite2x nak biz? kat Malaysia, skrg banyak benda boleh buat, kite kena cepat ambil kesempatan, banyak
bantuan yg bleh agensi kerajaan bg mcm smidec,mara,tekun

Ari tu Pooje ada tanya psal biz, dia nak jd BOSSSSS...
Ni nak bgtau pd kekawang yg lain pun bleh joint, aku ada joint 1 company jd partner syarikat dia, then dia
janji keuntungan 10% sebulan cth= letak 5k dpt 5 ratus sebulan contarct 3tahun, ada S&P, MPSB Mercantile Point Sdn Bhd nama syarikat tu
kalau nak tahu lebih lanjut korang bg Email nanti aku forward, lebih detail.
aku dah dilantik sebagai agent utk urus sapa yg nak joint, boleh siasat dlu, buka you tube taip MPSB
atau cari kat forum mpsb dlm yahoo
ni bukan skim cepat kaya & direct selling, sebab aku dah pegi anuall diner company kat the mines,sg besi ada
lebih 6000 org. dia lebih kurang mcm koperasi. lol! Laughing
Sebenar banyak lg boleh buat duit tp kena hati-hati. Skrg ni macam2x

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  axri on Sat Mar 01, 2008 7:54 am

petak wrote:

axri, ko aku rasa ko bilik 4 @ 5 @ 1 kan?. aku memang ingat lagi ko, ko selalu sama ngan salehuddin, kacoi.
mula2 dia org panggil aku KAMAL tapi bila budak lanjutan msk hostel(form4), dia bagi nama tu terus melekat nama petak. skrg ko kat keja mana la ?

hahahahhaa tahniah! tahniah! alien krna ko masih meningati aku hahaaa....salahuddin tu mmg satu kelas ngan aku..aku bdk bilik 4 da... pak abu tu tido seblh aku n munzir yg auuuuwww....tu ko ingt tk? dia tido bwh katil aku Very Happy
Aku rindu betullah ngan nasik lemak mak kau..sodap betul!! hehehhe kaco je wak siap report ngan warden lg hampeh tul...!! Aku keje ngan ketapi la petak.Aku dgr ko masih aktif berkompromi ngan kacoi yea..so hows business? Very Happy
avatar
axri

Posts : 9
Join date : 2008-02-15
Age : 40
Location : Bangsar Key El

View user profile http://profiles.friendster.com/axriadei

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Sat Mar 01, 2008 5:21 pm

axri wrote:
petak wrote:

axri, ko aku rasa ko bilik 4 @ 5 @ 1 kan?. aku memang ingat lagi ko, ko selalu sama ngan salehuddin, kacoi.
mula2 dia org panggil aku KAMAL tapi bila budak lanjutan msk hostel(form4), dia bagi nama tu terus melekat nama petak. skrg ko kat keja mana la ?

hahahahhaa tahniah! tahniah! alien krna ko masih meningati aku hahaaa....salahuddin tu mmg satu kelas ngan aku..aku bdk bilik 4 da... pak abu tu tido seblh aku n munzir yg auuuuwww....tu ko ingt tk? dia tido bwh katil aku Very Happy
Aku rindu betullah ngan nasik lemak mak kau..sodap betul!! hehehhe kaco je wak siap report ngan warden lg hampeh tul...!! Aku keje ngan ketapi la petak.Aku dgr ko masih aktif berkompromi ngan kacoi yea..so hows business? Very Happy

ingat lagi ko orgye psl nasik lemak. skrg ni org tua aku dah x niaga pun dia stop lepas aku abi je sek. Tapi yg best tu wak report warden budak aspura x turun mkn (yg aku ingat ari khamis. sbb ada yasin lepas solat) Tapi aku respect ko org semuaback up aku.... munazir kat mana dia Question Question Question ko ckp baru aku ingat. yq aku selalu jumpa 'labu' bdk blk ko. aku skrg tuka branch (Maybank depan buliding EPF KL). Asri ko punca train komuter kadang2 lambat ? Wan Auto bkn KT gak ? sapa lagi member ? psl kacoi, aku bangga la de gak member kita yang x off track dan berjaya sampai skrg.
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Sat Mar 01, 2008 5:31 pm

FARI_077 wrote:petak kalu aku tanye jgn mare yer...ni pun kalu btl lar... Smile
dulu ko couple ngan hani ppj ker...ko petak @ kotak ker??? aku cuma nak imbas kembali jer tau Wink

petak wrote:
ady_satria wrote:lain benor rope farid ye. ate kome Very Happy

ye ke lain ??? aku rasa matahari kat belakang tu yang buat lain.... Very Happy Very Happy Very Happy

aku dulu kat x glamer di aspuri, tapi aspura kenal la. seingat aku la, masa dulu aku x de couple ngan sapa2 cuma teman member bercouple ada. de gak nak try yang tu...tu..(dah x ingat namanya pun) tapi ayat x power kot. x pe la dah jadi kenangan pun.... kat hostel aku rapat ngan TANJUNG(dan ada org kata adik beradik) kat mana dia, adalah aku.
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  axri on Sun Mar 02, 2008 6:15 pm

petak wrote:

ingat lagi ko orgye psl nasik lemak. skrg ni org tua aku dah x niaga pun dia stop lepas aku abi je sek. Tapi yg best tu wak report warden budak aspura x turun mkn (yg aku ingat ari khamis. sbb ada yasin lepas solat) Tapi aku respect ko org semuaback up aku.... munazir kat mana dia Question Question Question ko ckp baru aku ingat. yq aku selalu jumpa 'labu' bdk blk ko. aku skrg tuka branch (Maybank depan buliding EPF KL). Asri ko punca train komuter kadang2 lambat ? Wan Auto bkn KT gak ? sapa lagi member ? psl kacoi, aku bangga la de gak member kita yang x off track dan berjaya sampai skrg.

Heh he heh heh..ni yg malas aku nak cite keje kat mana nie.. Embarassed mmg lah selalu lambat dan kekadang tu cancel pulok..aku pon malas nak naik komuter. Skrg nie aku dgr set komuter tu tak cukup..byk yg dah kondem..hhmmmmm tak tau lah aku.Aku keje dept. lain. Aku byk maintenance electronic jer, yg bab repair train tu aku serahkan pd yg pakar je laarr... :p
munzir tu tak taulah mana skrg totally lost contact. Si labu tu keje DBKL kan? dah lama tak dgr pasal dia.Wan auto dolu2 aku dgr ktm gak tp skrg nie tak taulah kat mana..putra kot.Dia keje ktm sblm aku masuk lgi... Apai n wan darlis...ko igt tak? Aku ade jumpa apai masa kenduri wan darlis tu... wan keje kat STAR lrt dok kat Serdang kot umah mertua dia.Apai errmm tah le...
Maybank kat Raja laut tu dah dekat la ngan opis aku heh heh heh... ade contact dlm bank yg best nie hehehehe...
avatar
axri

Posts : 9
Join date : 2008-02-15
Age : 40
Location : Bangsar Key El

View user profile http://profiles.friendster.com/axriadei

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  FARI_077 on Mon Mar 03, 2008 7:20 am

sori lar Smile ...aku salah org lar tu...tanjung..naper korang panggil dia tanjung hah...dia dok di tanjung katong ker scratch ???
aku x brp kenai sgt bdk2 aspura ni..aku cuma kenai yg bercouple dgn bdk aspuri jer geek yg selebihnyer...hanye kenai sekadar namer jer...jgn mare ye mereka2 yg terbabit...peace no war lol! lol!



[quote="petak"]
FARI_077 wrote:petak kalu aku tanye jgn mare yer...ni pun kalu btl lar... Smile
dulu ko couple ngan hani ppj ker...ko petak @ kotak ker??? aku cuma nak imbas kembali jer tau Wink

aku dulu kat x glamer di aspuri, tapi aspura kenal la. seingat aku la, masa dulu aku x de couple ngan sapa2 cuma teman member bercouple ada. de gak nak try yang tu...tu..(dah x ingat namanya pun) tapi ayat x power kot. x pe la dah jadi kenangan pun.... kat hostel aku rapat ngan TANJUNG(dan ada org kata adik beradik) kat mana dia, adalah aku.
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Mon Mar 03, 2008 1:52 pm

kacoi wrote:
FARI_077 wrote:x lah...kerani cabuk jer....janji keje x pressure sgt... Smile
buat biz service aircond ker? hope success lar yer dlm biz Cool

Very Happy Biasa la.. buat masa ni masih dlm line biz ENG & EL, terutama a/cond, abih dlu cikgu samad ajar a/cond
kalau dia ajar patsry maybe skrg bukak kedai roti heee.
TQ, Harap2x gitu la, Alhamdulilah, buat masa ni, kira ok, tahun lepas dah over target tp tahun ni agak
slow ckit, awal tahun kuttt... Tahun ni try masuk line ternakan lintah unt company pelbagaikan kegiatan biz.Biz kekadang ada psg surut jd kena alert.
Tada ke cite2x nak biz? kat Malaysia, skrg banyak benda boleh buat, kite kena cepat ambil kesempatan, banyak
bantuan yg bleh agensi kerajaan bg mcm smidec,mara,tekun

Ari tu Pooje ada tanya psal biz, dia nak jd BOSSSSS...
Ni nak bgtau pd kekawang yg lain pun bleh joint, aku ada joint 1 company jd partner syarikat dia, then dia
janji keuntungan 10% sebulan cth= letak 5k dpt 5 ratus sebulan contarct 3tahun, ada S&P, MPSB Mercantile Point Sdn Bhd nama syarikat tu
kalau nak tahu lebih lanjut korang bg Email nanti aku forward, lebih detail.
aku dah dilantik sebagai agent utk urus sapa yg nak joint, boleh siasat dlu, buka you tube taip MPSB
atau cari kat forum mpsb dlm yahoo
ni bukan skim cepat kaya & direct selling, sebab aku dah pegi anuall diner company kat the mines,sg besi ada
lebih 6000 org. dia lebih kurang mcm koperasi. lol! Laughing
Sebenar banyak lg boleh buat duit tp kena hati-hati. Skrg ni macam2x

haaahhhh petak What a Face me mmg ada niat dan juge berhasrat nak jadi BOOOSSSSS heh heh heh...ok ok nanti ade senang aku siasat dulu What a Face you tube MPSB yg ko highlight tu heh heh heh bukan haper later dah ada anaks senang skit MASA tu haku yg control bukan boss haku yg control hehehe TQ! What a Face
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Mon Mar 03, 2008 1:57 pm

hahahahahaaa aku kompius Laughing la weiiihhh
petak Question
kacoi
Question

mane 1 korang ni hah aku x dpt bezakan ahakssss
Question Question Question
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Mon Mar 03, 2008 2:10 pm

axri wrote:
petak wrote:

ingat lagi ko orgye psl nasik lemak. skrg ni org tua aku dah x niaga pun dia stop lepas aku abi je sek. Tapi yg best tu wak report warden budak aspura x turun mkn (yg aku ingat ari khamis. sbb ada yasin lepas solat) Tapi aku respect ko org semuaback up aku.... munazir kat mana dia Question Question Question ko ckp baru aku ingat. yq aku selalu jumpa 'labu' bdk blk ko. aku skrg tuka branch (Maybank depan buliding EPF KL). Asri ko punca train komuter kadang2 lambat ? Wan Auto bkn KT gak ? sapa lagi member ? psl kacoi, aku bangga la de gak member kita yang x off track dan berjaya sampai skrg.

Heh he heh heh..ni yg malas aku nak cite keje kat mana nie.. Embarassed mmg lah selalu lambat dan kekadang tu cancel pulok..aku pon malas nak naik komuter. Skrg nie aku dgr set komuter tu tak cukup..byk yg dah kondem..hhmmmmm tak tau lah aku.Aku keje dept. lain. Aku byk maintenance electronic jer, yg bab repair train tu aku serahkan pd yg pakar je laarr... :p
munzir tu tak taulah mana skrg totally lost contact. Si labu tu keje DBKL kan? dah lama tak dgr pasal dia.Wan auto dolu2 aku dgr ktm gak tp skrg nie tak taulah kat mana..putra kot.Dia keje ktm sblm aku masuk lgi... Apai n wan darlis...ko igt tak? Aku ade jumpa apai masa kenduri wan darlis tu... wan keje kat STAR lrt dok kat Serdang kot umah mertua dia.Apai errmm tah le...
Maybank kat Raja laut tu dah dekat la ngan opis aku heh heh heh... ade contact dlm bank yg best nie hehehehe...


heh heh heh asri kesian ko kene tempias What a Face
tulah aku tiap2 ari pegi balik gi keje naek komuter dah masuk 8thn dah kuang - kl sntral ish Rolling Eyes \
makin hari makinn teruk service komuter ni..ada pulok cancel tu lagi parah time pagi heh heh heh sabarr jiee sabar ... Evil or Very Mad aku paling bekek kalo masuk komuter tu tade aircon aduuuhhh No panasss jerk ishh pas tu seat komuter tu pun dah uzur yg amat Crying or Very sad penah aku naik ada gerabak tu dia pyer lantai dah reput naik belubang dah ish ish ishhh haper nak jadi ni komuter ni service makin buruk kalo dok tunggu kat kl sentral harap nak annoucement jerk enficent ahaksss Laughing
ko jgn terasa asri ...aku meluahkan jer perasaan yg tbuku di lubuk hati haku ni heh heh heh
smoga ktmb maju lagi What a Face dan mtigkatkan lagi mutu perkhidmatang heh heh heh station bertambah so service pun kene betambah bagus lah kan kan kenet kan
What a Face
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Mon Mar 03, 2008 2:24 pm

axri wrote:
petak wrote:

ingat lagi ko orgye psl nasik lemak. skrg ni org tua aku dah x niaga pun dia stop lepas aku abi je sek. Tapi yg best tu wak report warden budak aspura x turun mkn (yg aku ingat ari khamis. sbb ada yasin lepas solat) Tapi aku respect ko org semuaback up aku.... munazir kat mana dia Question Question Question ko ckp baru aku ingat. yq aku selalu jumpa 'labu' bdk blk ko. aku skrg tuka branch (Maybank depan buliding EPF KL). Asri ko punca train komuter kadang2 lambat ? Wan Auto bkn KT gak ? sapa lagi member ? psl kacoi, aku bangga la de gak member kita yang x off track dan berjaya sampai skrg.

Heh he heh heh..ni yg malas aku nak cite keje kat mana nie.. Embarassed mmg lah selalu lambat dan kekadang tu cancel pulok..aku pon malas nak naik komuter. Skrg nie aku dgr set komuter tu tak cukup..byk yg dah kondem..hhmmmmm tak tau lah aku.Aku keje dept. lain. Aku byk maintenance electronic jer, yg bab repair train tu aku serahkan pd yg pakar je laarr... :p
munzir tu tak taulah mana skrg totally lost contact. Si labu tu keje DBKL kan? dah lama tak dgr pasal dia.Wan auto dolu2 aku dgr ktm gak tp skrg nie tak taulah kat mana..putra kot.Dia keje ktm sblm aku masuk lgi... Apai n wan darlis...ko igt tak? Aku ade jumpa apai masa kenduri wan darlis tu... wan keje kat STAR lrt dok kat Serdang kot umah mertua dia.Apai errmm tah le...
Maybank kat Raja laut tu dah dekat la ngan opis aku heh heh heh... ade contact dlm bank yg best nie hehehehe...

boleh tlg nya... xde hal. labu 1 building ngan aku dan safuan(yg azan mcm p.ramlee) dekat ctu gak. aspuri pun ada tpi x kenal... aku jumpa member2 masa tahun lepas fouzi(buang) kawin kat kg kerinchi.
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Mon Mar 03, 2008 2:52 pm

FARI_077 wrote:sori lar Smile ...aku salah org lar tu...tanjung..naper korang panggil dia tanjung hah...dia dok di tanjung katong ker scratch ???
aku x brp kenai sgt bdk2 aspura ni..aku cuma kenai yg bercouple dgn bdk aspuri jer geek yg selebihnyer...hanye kenai sekadar namer jer...jgn mare ye mereka2 yg terbabit...peace no war lol! lol!


xpe la apa2 kita semua 1 sekolah. kita org pangil "tanjung" sbb dia asal @ tinggal kat tanjung karang dan dlm bilik tu 2org nama sama, jadi 1 kena beralah. lekat la tanjung.................
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Mon Mar 03, 2008 2:58 pm

rzn2001rzn wrote:hahahahahaaa aku kompius Laughing la weiiihhh
petak Question
kacoi
Question

mane 1 korang ni hah aku x dpt bezakan ahakssss
Question Question Question

petak den Very Happy Very Happy Very Happy

kacoi @ kz yg jd bos...
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  ady_satria on Tue Mar 04, 2008 7:59 am

kamal aka petak ehehe!!!ingat aku lg?dulu masa kerja ngan sapura slalu dtg maybank kg baru jumpe ko bank in duit Very Happy

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kacoi on Tue Mar 04, 2008 9:51 am

rzn2001rzn wrote:hahahahahaaa aku kompius Laughing la weiiihhh
petak Question
kacoi
Question

mane 1 korang ni hah aku x dpt bezakan ahakssss
Question Question Question

aik!!! kompius lg,sembang dah panjang,
bezanya petak ada letak gambar, kacoi tada, kan senang... hahaha...

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  ady_satria on Tue Mar 04, 2008 10:11 am

kacoi,

baik ko letak gambar,senang aspuri cam muke ko, untung2 dpt tambah kekeke!!!! bounce

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Tue Mar 04, 2008 1:13 pm

ady_satria wrote:kamal aka petak ehehe!!!ingat aku lg?dulu masa kerja ngan sapura slalu dtg maybank kg baru jumpe ko bank in duit Very Happy

ingat, pe x ingat lak. lepas sapura kena makan ko keja mana ? sampai skrg ke ? aku dah tuka kat jalan raja laut depan building EPF kl. adi ko kawen dah ? sbb kat yahoo de tgh gambo kawen sape ?????
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Tue Mar 04, 2008 1:28 pm

kacoi wrote:
rzn2001rzn wrote:hahahahahaaa aku kompius Laughing la weiiihhh
petak Question
kacoi
Question

mane 1 korang ni hah aku x dpt bezakan ahakssss
Question Question Question

aik!!! kompius lg,sembang dah panjang,
bezanya petak ada letak gambar, kacoi tada, kan senang... hahaha...

kacoi, aku de idea. ko guna la name glamer KZ ko nampak jambu ckt. btl x ady ?
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Tue Mar 04, 2008 1:33 pm

ady_satria wrote:kacoi,

baik ko letak gambar,senang aspuri cam muke ko, untung2 dpt tambah kekeke!!!! bounce

btl gak ady. letak gambo untung2 leh lagi. kalu niat baik dan mampu lak u aku leh tlg risikkan. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  ady_satria on Wed Mar 05, 2008 2:02 am

petak wrote:

ingat, pe x ingat lak. lepas sapura kena makan ko keja mana ? sampai skrg ke ? aku dah tuka kat jalan raja laut depan building EPF kl. adi ko kawen dah ? sbb kat yahoo de tgh gambo kawen sape ?????

lepas kerja sapura aku cabut g kije kompeni s'pore based kat sini @midvalley. ooo ko pndah situ je ye mbb jln raja laut.aku dah kawen &gambo dlm yahoo group album tu masa kenduri kawen makcik aku

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kacoi on Wed Mar 05, 2008 10:23 am

petak wrote:
ady_satria wrote:kacoi,

baik ko letak gambar,senang aspuri cam muke ko, untung2 dpt tambah kekeke!!!! bounce

btl gak ady. letak gambo untung2 leh lagi. kalu niat baik dan mampu lak u aku leh tlg risikkan. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

alo Broo affraid koorang jgn nak provok gua. aku kan boleh provok nanti kan...kan Twisted Evil
aku bukan tak nak letak, tp tak reti aku ni buta IT ckit. bounce

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  suhailyms on Wed Mar 05, 2008 1:45 pm

kacoi wrote:
rzn2001rzn wrote:hahahahahaaa aku kompius Laughing la weiiihhh
petak Question
kacoi
Question

mane 1 korang ni hah aku x dpt bezakan ahakssss
Question Question Question

aik!!! kompius lg,sembang dah panjang,
bezanya petak ada letak gambar, kacoi tada, kan senang... hahaha...

Ala poogy, ko takkan tak kenal KACOI @ KZ kuttt...
Kan mamat jambu ni glamer kat ASPURI dolu dolu...
KZ sana... KZ sini.... sana siiini dengar nama KZ...
Alaaa takkan ko tak hingat kut...
PENGAWAS PPU laaa...

pstt... KZ aku cabar ko letak gambo ko yang jambu tu... cheers cheers cheers
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Fri Mar 07, 2008 3:41 am

What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face
nama KZ ...PETAK haku kenai
KZ sanerrrr KZ siniiiii.... bounce bounce
PETAK sanerrrr PETAK siniiiiii.... bounce bounce

tapi itu dulu Rolling Eyes
sekarang....


Question Question Question Question
buh gambaQ aarrrr braderrrr Cool
amcam ada brani kah kah kah kah kah kah What a Face
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kacoi on Fri Mar 07, 2008 4:33 am

Aiseyman! cyclops psal gambar ni yg den lomeh ni, tada jambu-jambu lg, rambut dah beruban dah, nanti la
pakcik belajar dgn anak pakcik macam mana nak bubuh.

mesej khas
KEPADA RAKAN-RAKAN YG DIKASIHI, ESOK SABTU 8 MAC 2008 HARI MENGUNDI. UNDILAH DGN BIJAK.
UNDI ANDA ADALAH PENENTU MASA DEPAN NEGARA.



UBAH DEMI MARUAH!UBAH SEBELUM PARAH!
pusing-pusing masuk bulatan,dulu dacing sekarang bulan
undi BN=minyak,tol,barang NAIKKKK...
UNDI BA=minyak,tol,barang TURUNNNN...
PILIHAN DITANGAN ANDA

ARIOUS

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Fri Mar 07, 2008 6:24 am

ady_satria wrote:kacoi,

baik ko letak gambar,senang aspuri cam muke ko, untung2 dpt tambah kekeke!!!! bounce

uihhh sukernyerrrr ayam bab tambah ahakssss
sila-sila tambah nasik ...tambah nasik bounce
kang beras jgn luper belik Razz dok tambah jaaaaa
beras kena jaga gaks ahaksss bounce
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum