SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Mon Feb 25, 2008 1:15 pm

ady_satria wrote:dah kawen jugak hasniza tu ye.kalau jumpe dia lg kirim salam ye pojie.apsal la aku dulu malu2 kucin ishhh ishhhh


INSYALLAH...En. Addy Smile ...heheheee dulu ko ayam bukan kuceng itu pasala la laa laaa laaaa Smile....dah lah usah dikenang mende yg lalu...life goes on...kan kenet kan kaan kaaaan
What a Face
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Mon Feb 25, 2008 4:22 pm

rzn2001rzn wrote:
FARI_077 wrote:k, nanti aku try...pojie saper pengantin tu??? aku rase mcm prnh tgk la muka dier








tu hasniza hashim....ko kenai lagi kerr...alaa ija
dulu dia ada jaa aku mesti ada...kalo dia ada elly mesti adaaa hahahaa
3 serangkai ler kater kan hehehee 3P pelly pija poggy Laughing
tu gambaq dia kawin last year ...aku pi hehehee aku wakilkan korang sumer ahakss tapi best weding dia aman jaa bukan buffet type tapi jenis berhidang pyer..dok je kat mejaa n makan...org mai hidaangkan...heheee aku suker lagu tu aman jaaa Very Happy kalo x hidang Mad smua org dok berdiri dok beratur amik lauk ishh tak amanyaaa suasanaa Neutral

mana satu pengantin ni?..yg pakai tudung ke tak..tp aku tgk yg pakai tudung tu mcm yoyo je..ahakss...(perasan jd pengantin la tu...)..kuakua..
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Mon Feb 25, 2008 4:33 pm

[/quote]Ye ke! kalau dtg office hour, bleh aku belanja makan tp kena cakap dlu psal
kekadang keluar jumpa client, boss aku ok anytime bleh kuar kasi jek ckit ok la tu....Razz
tapi psal kelas dulu aku betul2 lupa, maklumlah 10 thu lebih....
Jauhhh tu.... umah dgn tempat keja. gua respect sama lu.... Twisted Evil
Cerita pasal IJOK N11 ni, mungkin aku kena turun ahad ni psal penamaan calun,
kalau tan sri khalid ibrahim bertanding kat situ, psal follow biras aku sebab tan sri tu dia punya abg.[/quote]


kacoooooooooooiiiii...... mana lu???? scratch scratch scratch ai sejak penamaan calun minggu lepas x nampak ko pun. dah ko dah melekat kat sana ke @ dah ganti tan sri 2 bertanding ?
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Mon Feb 25, 2008 4:37 pm

kn_the_great wrote:
rzn2001rzn wrote:
FARI_077 wrote:k, nanti aku try...pojie saper pengantin tu??? aku rase mcm prnh tgk la muka dier








tu hasniza hashim....ko kenai lagi kerr...alaa ija
dulu dia ada jaa aku mesti ada...kalo dia ada elly mesti adaaa hahahaa
3 serangkai ler kater kan hehehee 3P pelly pija poggy Laughing
tu gambaq dia kawin last year ...aku pi hehehee aku wakilkan korang sumer ahakss tapi best weding dia aman jaa bukan buffet type tapi jenis berhidang pyer..dok je kat mejaa n makan...org mai hidaangkan...heheee aku suker lagu tu aman jaaa Very Happy kalo x hidang Mad smua org dok berdiri dok beratur amik lauk ishh tak amanyaaa suasanaa Neutral

mana satu pengantin ni?..yg pakai tudung ke tak..tp aku tgk yg pakai tudung tu mcm yoyo je..ahakss...(perasan jd pengantin la tu...)..kuakua..


fuh..... lain 2. pe rahsia Question Question Question
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Mon Feb 25, 2008 4:57 pm

pojie tu dia amalkan makan ginko..hehehehehe Laughing
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Mon Feb 25, 2008 5:03 pm

kn_the_great wrote:pojie tu dia amalkan makan ginko..hehehehehe Laughing

kn aku dulu try ble mkn gin ko !!!! lain jin yg mari.... hahahahahhahaah nak kena belajaq ni....
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Tue Feb 26, 2008 1:44 am

aikk haperr ke sengaaaaalll sangat ni....sampai pengantin pun dah x tahu nak di beza kan Neutral ish ish ishhh tu lahh kawin je awal2 Razz Laughing dulu kawen tak pakai baju pengantin keerrrrrr lol! ker mater dah jadi rabun ayam kerrr heh heh heh lol!
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  ady_satria on Tue Feb 26, 2008 2:02 am

cat

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Tue Feb 26, 2008 2:42 am

rzn2001rzn wrote:aikk haperr ke sengaaaaalll sangat ni....sampai pengantin pun dah x tahu nak di beza kan Neutral ish ish ishhh tu lahh kawin je awal2 Razz Laughing dulu kawen tak pakai baju pengantin keerrrrrr lol! ker mater dah jadi rabun ayam kerrr heh heh heh lol!

huahuahua... cheers
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Tue Feb 26, 2008 5:40 am

ady_satria wrote:cat

eh eh ...en. addy ader kuceng Smile
en. addy kt umah ader bela kuceng ker Smile berape kah ekor kuceng yg dipelihara oleh en. addy Very Happy hihihii
mcm soklan paper BM 1 laks Laughing

_________________
Sesungguhnya tiada Tuhan (yang dapat menolong)melainkan Engkau (Ya ALLAH) Maha Suci Engkau (daripada melakukan aniaya, tolongkanlah daku) Sesungguhnya aku adalah dari orang-orang yang menganiaya diri sendiri. -Surah Anbiyak ayat 87
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Tue Feb 26, 2008 5:47 am

petak wrote:
kn_the_great wrote:pojie tu dia amalkan makan ginko..hehehehehe Laughing

kn aku dulu try ble mkn gin ko !!!! lain jin yg mari.... hahahahahhahaah nak kena belajaq ni....

banyak lah tongue ....mane hader lerr me ok tadak masalah ko tu KN kene makan gingko Razz smuanyer luper ahaksss "anak pontianak" jaa ko hingaatt hahahaaa lol!

petak...ko mkn gingko ...jin haper yg mari scratch ishh ni ajaran sosatt kah kah kah No
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Tue Feb 26, 2008 5:51 am

kn_the_great wrote:ada brani taruk gmbr la weiiiiiii............


yeayy yeayyy...farid dah buh gamba Very Happy tuuu dierr farid dgn pose mautnyaa hehehee What a Face




yang laen....amcam afro ....adaa berani kah kah kah

_________________
Sesungguhnya tiada Tuhan (yang dapat menolong)melainkan Engkau (Ya ALLAH) Maha Suci Engkau (daripada melakukan aniaya, tolongkanlah daku) Sesungguhnya aku adalah dari orang-orang yang menganiaya diri sendiri. -Surah Anbiyak ayat 87
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  FARI_077 on Tue Feb 26, 2008 6:03 am

tu baru sikit lar pojie What a Face ....tu namenyer...jelingan maut... Twisted Evil

rzn2001rzn wrote:
kn_the_great wrote:ada brani taruk gmbr la weiiiiiii............


yeayy yeayyy...farid dah buh gamba Very Happy tuuu dierr farid dgn pose mautnyaa hehehee What a Face




yang laen....amcam afro ....adaa berani kah kah kah
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  ady_satria on Wed Feb 27, 2008 2:58 am

lain benor rope farid ye. ate kome Very Happy

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kacoi on Wed Feb 27, 2008 10:33 am

petak wrote:
Ye ke! kalau dtg office hour, bleh aku belanja makan tp kena cakap dlu psal
kekadang keluar jumpa client, boss aku ok anytime bleh kuar kasi jek ckit ok la tu....Razz
tapi psal kelas dulu aku betul2 lupa, maklumlah 10 thu lebih....
Jauhhh tu.... umah dgn tempat keja. gua respect sama lu.... Twisted Evil
Cerita pasal IJOK N11 ni, mungkin aku kena turun ahad ni psal penamaan calun,
kalau tan sri khalid ibrahim bertanding kat situ, psal follow biras aku sebab tan sri tu dia punya abg.[/quote]


kacoooooooooooiiiii...... mana lu???? scratch scratch scratch ai sejak penamaan calun minggu lepas x nampak ko pun. dah ko dah melekat kat sana ke @ dah ganti tan sri 2 bertanding ?[/quote]

Petakkkkkk!!!!!.... gua adaaaa... bounce bounce affraid. belum lg ada rezeki 5thn lg hehehh.
acah je..., sibukkk. tak sempat nak fikir yg lu orang chat.banyak keja luar, sempat baca je. lg pun nak
kat umah tada pc, harap kat ofis je....tambah lg sibuk dgn web KLPOST dgn HARAKAH DAILY

oiiii mak..... fari_077, Faridah bt Halim rupanya.Masih sama mcmm dolu-dolu...Apa khabar & buat apa skrg? My email kmn0799@gmail.com
rzn2001rzn pun apa kurangnya sama je tp ada perubahan yg org pompuan tak suka dengar heee
ady_satria, rasanya EN 2 kuttt, sory lupaaaa
KN tak berubah.
suhailyms tak berubah - LY aku g ijok tada pun kou
aku ni mcm tukang ulass org la pulak hahaaaa Wink
Petak bila lg nak letak gambar kou yg berpetak-petak yg pakai baju petak masa kat hostel dlu Rolling Eyes

UBAH DEMI MARUAH!UBAH SEBELUM PARAH lol!

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  suhailyms on Wed Feb 27, 2008 8:19 pm

KZ, aku tak layan politik laa apa lagi menjadi ahli politik... huhuhu
Kalu aku layan pun.. aku rasa aku tersilap port kutt.. duk kat port ko tuh!
syyyyyy.. kalu nak tau.. hubby aku tu KP Batu 8 Ijok... Mesti kena kutuk habis kang hubby aku..
Tapiii... pas je habis election N11 yg hangat seMALAYA baru² ni dia pun terus letak jawatan..
Sukaaaa aku... kwang kwang kwang....
Aku tak suka dia layan politik2 nih sebenonya...


Last edited by suhailyms on Thu Feb 28, 2008 8:41 pm; edited 1 time in total
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  FARI_077 on Thu Feb 28, 2008 4:44 am

aku tau ler..aku smakin chubby...janji lol! lol! lol!


ady_satria wrote:lain benor rope farid ye. ate kome Very Happy
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  FARI_077 on Thu Feb 28, 2008 5:06 am

ok jer...la ni dah keje...keje biase jer...janji keje halal Very Happy

kacoi wrote:
petak wrote:
Ye ke! kalau dtg office hour, bleh aku belanja makan tp kena cakap dlu psal
kekadang keluar jumpa client, boss aku ok anytime bleh kuar kasi jek ckit ok la tu....Razz
tapi psal kelas dulu aku betul2 lupa, maklumlah 10 thu lebih....
Jauhhh tu.... umah dgn tempat keja. gua respect sama lu.... Twisted Evil
Cerita pasal IJOK N11 ni, mungkin aku kena turun ahad ni psal penamaan calun,
kalau tan sri khalid ibrahim bertanding kat situ, psal follow biras aku sebab tan sri tu dia punya abg.


kacoooooooooooiiiii...... mana lu???? scratch scratch scratch ai sejak penamaan calun minggu lepas x nampak ko pun. dah ko dah melekat kat sana ke @ dah ganti tan sri 2 bertanding ?[/quote]

Petakkkkkk!!!!!.... gua adaaaa... bounce bounce affraid. belum lg ada rezeki 5thn lg hehehh.
acah je..., sibukkk. tak sempat nak fikir yg lu orang chat.banyak keja luar, sempat baca je. lg pun nak
kat umah tada pc, harap kat ofis je....tambah lg sibuk dgn web KLPOST dgn HARAKAH DAILY

oiiii mak..... fari_077, Faridah bt Halim rupanya.Masih sama mcmm dolu-dolu...Apa khabar & buat apa skrg? My email kmn0799@gmail.com
rzn2001rzn pun apa kurangnya sama je tp ada perubahan yg org pompuan tak suka dengar heee
ady_satria, rasanya EN 2 kuttt, sory lupaaaa
KN tak berubah.
suhailyms tak berubah - LY aku g ijok tada pun kou
aku ni mcm tukang ulass org la pulak hahaaaa Wink
Petak bila lg nak letak gambar kou yg berpetak-petak yg pakai baju petak masa kat hostel dlu Rolling Eyes

UBAH DEMI MARUAH!UBAH SEBELUM PARAH lol![/quote]
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kacoi on Thu Feb 28, 2008 9:13 am

suhailyms wrote:KZ, aku tak layan politik laa apa lagi menjadi ahli politik... huhuhu
Kalu aku layan pun.. aku rasa aku tersilap port kutt.. duk kat port ko tuh!
syyyyyy.. kalu nak tau.. hubby aku tu KP Batu 8 Ijok... Mesti kena kutuk habis kang hubby aku..
Tapiii... pas je habis election N11 yg hangat seMALAYA baru² ni dia pun terus letak jawatan..
Sukaaaa aku... kwang kwang kwang....
Aku tak suka di layan politik2 nih sebenonya...

LY, takpa ko tak suka politik, tp sempena demam p/raya kite perlu tunaikan t/jawab kite
sebagai warga negara. Undi itu adalah penentu utk masa depan anak cucu kite.
Sebelum tu!dah daftar ke kat SPR? Aku dah nak masuk x ke 3

Undilah untuk perubahan yang baik!Menuju negara yg berkebajikan! lol!

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kacoi on Thu Feb 28, 2008 9:34 am

[quote="FARI_077"]ok jer...la ni dah keje...keje biase jer...janji keje halal Very Happy


Bagus la..., la ni keja pun bukan boleh demand, banyak company bg kenaikan ciput.
skrg ni mesti hang dah pgkat besaq.NI.. pun boring costomer janji nak dtg tp tak dtg-dtg.

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Thu Feb 28, 2008 3:20 pm

ady_satria wrote:lain benor rope farid ye. ate kome Very Happy

ye ke lain ??? aku rasa matahari kat belakang tu yang buat lain.... Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Thu Feb 28, 2008 3:32 pm

Petak bila lg nak letak gambar kou yg berpetak-petak yg pakai baju petak masa kat hostel dlu Rolling Eyes

coi.. gambo petak dah xde dah. sbb aku skrg dah mcm circle pun ada, kadang@ oval lak tapi aku nak tunggu je jadi triangle....... baru gempak x.
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  FARI_077 on Fri Feb 29, 2008 1:58 am

x lah...kerani cabuk jer....janji keje x pressure sgt... Smile
buat biz service aircond ker? hope success lar yer dlm biz Cool
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  axri on Fri Feb 29, 2008 12:15 pm

petak wrote:Petak bila lg nak letak gambar kou yg berpetak-petak yg pakai baju petak masa kat hostel dlu Rolling Eyes

coi.. gambo petak dah xde dah. sbb aku skrg dah mcm circle pun ada, kadang@ oval lak tapi aku nak tunggu je jadi triangle....... baru gempak x.


What a Face haloooo petak... hahahhaa.. Razz ko percaya tak, sampai skrg aku tak tau name sebenor ko... dari dulu kenal kat aspura asyik panggil nama petak je..la nie nak jadi circle dankadang2 oval lak....heh heh heh heh...
maassssiiiihhh kah ko igt aku,,, Embarassed cheers cheers cheers
avatar
axri

Posts : 9
Join date : 2008-02-15
Age : 40
Location : Bangsar Key El

View user profile http://profiles.friendster.com/axriadei

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  FARI_077 on Fri Feb 29, 2008 12:58 pm

petak kalu aku tanye jgn mare yer...ni pun kalu btl lar... Smile
dulu ko couple ngan hani ppj ker...ko petak @ kotak ker??? aku cuma nak imbas kembali jer tau Wink

petak wrote:
ady_satria wrote:lain benor rope farid ye. ate kome Very Happy

ye ke lain ??? aku rasa matahari kat belakang tu yang buat lain.... Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum