SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Wed Feb 20, 2008 5:56 am

kacoi wrote:ye la tu KN, masa tu ko,Lalat, Herman tgh training kat MAS, tp skrg dah tak keja dgn YORK,
keja sendiri, jd peniaga kecil kecilan,ari tu emy wazir rajin email kat aku, dia tak joint ke forum ni,
ni pun aku tgh tgu Asri EN1 dtg ada nak sembang psal keja

wahhh..dah advance skrg..ok la tu dah jadi pengusaha..bagus..bagus...nabi pun sarankan kita berniaga ni...semoga berjaya...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kacoi on Wed Feb 20, 2008 6:55 am

petak wrote:kacoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Very Happy tema kasih pasal smlmmmm dah settle. tq

Sejuk ke! kalau tak aku nak bg 5hp Laughing

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  suhailyms on Wed Feb 20, 2008 3:00 pm

Oooo KACOI tu = KZ keeeeee....
OOoooo tak tau pun nama gelaran ko KACOI...
Laughing hai KZ. Keje mana skrg? Twisted Evil
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  petak on Wed Feb 20, 2008 8:15 pm

kacoi wrote:Sejuk ke! kalau tak aku nak bg 5hp Laughing

cherry sejuk sampe ke teloq !
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kacoi on Thu Feb 21, 2008 3:39 am

suhailyms wrote:Oooo KACOI tu = KZ keeeeee....
OOoooo tak tau pun nama gelaran ko KACOI...
Laughing hai KZ. Keje mana skrg? Twisted Evil

Shocked hai Suhaily, nama gelaran banyak sangat rumah lain, sekolah lama lain, vokey lain
pecah lak 2 aspura lain, aspuri lain so, tak kisah mana2 pun. aku dlu pun mana ada org kenal... Laughing
sangat melainkan budak asrama. Anyway aku keja kat S.Alam, pejabat kat Worldwide Bussines Centre
tepi tesco s.alam.
Mad kau pulak kat mana & buat apa dan satu lg dlu PPN ke PPJ? lupa daa....
den dah tua la.

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kacoi on Thu Feb 21, 2008 3:44 am

kn_the_great wrote:
kacoi wrote:ye la tu KN, masa tu ko,Lalat, Herman tgh training kat MAS, tp skrg dah tak keja dgn YORK,
keja sendiri, jd peniaga kecil kecilan,ari tu emy wazir rajin email kat aku, dia tak joint ke forum ni,
ni pun aku tgh tgu Asri EN1 dtg ada nak sembang psal keja

wahhh..dah advance skrg..ok la tu dah jadi pengusaha..bagus..bagus...nabi pun sarankan kita berniaga ni...semoga berjaya...

Insyak Allah. terima kasih bg sokongan, apaciter gang lain diorang tak joint forum kat sini ke,psal
aku tengok diorang aktif kat yahoo Shocked

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Thu Feb 21, 2008 12:42 pm

kacoi wrote:
kn_the_great wrote:
kacoi wrote:ye la tu KN, masa tu ko,Lalat, Herman tgh training kat MAS, tp skrg dah tak keja dgn YORK,
keja sendiri, jd peniaga kecil kecilan,ari tu emy wazir rajin email kat aku, dia tak joint ke forum ni,
ni pun aku tgh tgu Asri EN1 dtg ada nak sembang psal keja

wahhh..dah advance skrg..ok la tu dah jadi pengusaha..bagus..bagus...nabi pun sarankan kita berniaga ni...semoga berjaya...

Insyak Allah. terima kasih bg sokongan, apaciter gang lain diorang tak joint forum kat sini ke,psal
aku tengok diorang aktif kat yahoo Shocked

tu musim namanya..aku pun tak tau la..mula2 sampai dekat 70 email..bersambung2..lepas tu dah senyap je...aku pun heran la diorg ni...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  suhailyms on Thu Feb 21, 2008 5:11 pm

kacoi wrote: Shocked hai Suhaily, nama gelaran banyak sangat rumah lain, sekolah lama lain, vokey lain
pecah lak 2 aspura lain, aspuri lain so, tak kisah mana2 pun. aku dlu pun mana ada org kenal... Laughing
sangat melainkan budak asrama. Anyway aku keja kat S.Alam, pejabat kat Worldwide Bussines Centre
tepi tesco s.alam.
Mad kau pulak kat mana & buat apa dan satu lg dlu PPN ke PPJ? lupa daa....
den dah tua la.

Ooo keje kat situ ke... slalu gak p shopping kat Tesco tu...
Aku bukan PPJ mahupun PPN daaa... Aku budak tepi kelas ko laaa... EN2.
Aku duk kat kg halaman aku.. Kat IJOK N11 hehehee...
Keje kat TMNet Brickfield.. Telekom Brickfield tepi Gereja tu...
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kacoi on Fri Feb 22, 2008 3:00 am

suhailyms wrote:
kacoi wrote: Shocked hai Suhaily, nama gelaran banyak sangat rumah lain, sekolah lama lain, vokey lain
pecah lak 2 aspura lain, aspuri lain so, tak kisah mana2 pun. aku dlu pun mana ada org kenal... Laughing
sangat melainkan budak asrama. Anyway aku keja kat S.Alam, pejabat kat Worldwide Bussines Centre
tepi tesco s.alam.
Mad kau pulak kat mana & buat apa dan satu lg dlu PPN ke PPJ? lupa daa....
den dah tua la.

Ooo keje kat situ ke... slalu gak p shopping kat Tesco tu...
Aku bukan PPJ mahupun PPN daaa... Aku budak tepi kelas ko laaa... EN2.
Aku duk kat kg halaman aku.. Kat IJOK N11 hehehee...
Keje kat TMNet Brickfield.. Telekom Brickfield tepi Gereja tu...


Ye ke! kalau dtg office hour, bleh aku belanja makan tp kena cakap dlu psal
kekadang keluar jumpa client, boss aku ok anytime bleh kuar kasi jek ckit ok la tu....Razz
tapi psal kelas dulu aku betul2 lupa, maklumlah 10 thu lebih....
Jauhhh tu.... umah dgn tempat keja. gua respect sama lu.... Twisted Evil
Cerita pasal IJOK N11 ni, mungkin aku kena turun ahad ni psal penamaan calun,
kalau tan sri khalid ibrahim bertanding kat situ, psal follow biras aku sebab tan sri tu dia punya abg.

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Fri Feb 22, 2008 8:34 am

kacoi wrote:
suhailyms wrote:
kacoi wrote: Shocked hai Suhaily, nama gelaran banyak sangat rumah lain, sekolah lama lain, vokey lain
pecah lak 2 aspura lain, aspuri lain so, tak kisah mana2 pun. aku dlu pun mana ada org kenal... Laughing
sangat melainkan budak asrama. Anyway aku keja kat S.Alam, pejabat kat Worldwide Bussines Centre
tepi tesco s.alam.
Mad kau pulak kat mana & buat apa dan satu lg dlu PPN ke PPJ? lupa daa....
den dah tua la.

Ooo keje kat situ ke... slalu gak p shopping kat Tesco tu...
Aku bukan PPJ mahupun PPN daaa... Aku budak tepi kelas ko laaa... EN2.
Aku duk kat kg halaman aku.. Kat IJOK N11 hehehee...
Keje kat TMNet Brickfield.. Telekom Brickfield tepi Gereja tu...


Ye ke! kalau dtg office hour, bleh aku belanja makan tp kena cakap dlu psal
kekadang keluar jumpa client, boss aku ok anytime bleh kuar kasi jek ckit ok la tu....Razz
tapi psal kelas dulu aku betul2 lupa, maklumlah 10 thu lebih....
Jauhhh tu.... umah dgn tempat keja. gua respect sama lu.... Twisted Evil
Cerita pasal IJOK N11 ni, mungkin aku kena turun ahad ni psal penamaan calun,
kalau tan sri khalid ibrahim bertanding kat situ, psal follow biras aku sebab tan sri tu dia punya abg.

wahh..ko dah jd politician plak dah....tanah selorii..hahahaha
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Fri Feb 22, 2008 12:53 pm

kn_the_great wrote:
kacoi wrote:Kalau nak ikut sejarah, aku ni cost PPU, kat asrama lak bilik no 5 katil no 3, kiranya
satu gang dgn kamal,hammer,mejar nizam. Ni pun kamal bg tau ada forum boleh
citer dgn kwn2 lama.

kacoi..

bukan ke satu masa dulu aku penah jumpa ko kat mas..tak silap aku ko keje york?..anyway slamat dtg ke porem..rajin2 la posting..asyik pojie punya posting je...jemu gak aku dgn ayat2 manje dia tu..isk..isk.. Rolling Eyes


hahahahhaaaaaa aduuuuhaaaiiii geliii gelaman hakuuu hooiiiii hahahahaaa Laughing lol! lol!
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Fri Feb 22, 2008 1:08 pm

suhailyms wrote:
rzn2001rzn wrote:
aluuuuu aluuuuu.... petak Smile welkam welkam Very Happy baguihh baguiih hang mmg langkah kanan laa petak Smile ko baru pasal stemyx erkk What a Face monthly 77 hengett erkk hehehee kalo ko ada paper masalah ngan stemyx ko hubungi lah cik elly intan payung kesumat jiwa minah tu org stemyx hehehehe

nazri owh..aku hingaat mamat tu hahahaa (dasatt arr ko petak Laughing ahaks siap title goolkeeper tbaik vokay tuuuhhh Laughing) tapi tul mamat tu mmg tererr takap bola aku hingatt lagi tahap kondifen nazri mmg tinggi biler kat padang hehehe tapi luaq padang wallahualam Laughing

azean Rolling Eyes ooooo yan ppn aku kenaiii minah tuu heheheehe dia budak 1 dorm ngan haku What a Face hehehe mane ko yann....yaaann ooo yannn ke marii kaauuu Laughing hehehe

Yoyo Poh Bedoh Yo! Betul cakap Poogy tu.. Sesapa takde tenet kat umah lagi tu cecepatlah kasik detail kat teman ni haa.. Pastu kang seharian kita bleh ngadap komputer sesuka ati kita.. nak gelak˛ sampai b'guling˛ depan PC pon orang tak kesah... Kan Poogy kan kan kannnn....

Hmmmm by the way... Kamal Petak Rolling Eyes tgk gambo kome boleh dok? hehheee... tak kenal laaa Twisted Evil


a'aah ...iyeerr elly intan payung kesumat jiwa Laughing hahahaaa Laughing Laughing affraid eeh eh ko ly totaap setia dgn PAYUNG hahahaaa Laughing gambaQ ko pun ada PAYUNG ahaakss ko mmg minah payung kesumat jiwa yang sejati laa ly hahahahaaa Laughing

hah kowang haper tungu lagik heh heh heh Twisted Evil elly intan payung kesumat jiwa dah kasi green light tuuhhh hahahaha Laughing ni lah masaa nye nak susahkan hidup kawan2 kan kan kaannn Razz lol! haper haperrr masalah about steamyx korang refer laa kat elly intang payung kesumat jiwa What a Face kalo masalah tandas tersumbat refer kat plumber jgn refer kat elly dia dok taw haper2 pun dia taww gune tandass jaaa hahahaa
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Fri Feb 22, 2008 1:47 pm

kn_the_great wrote:
kacoi wrote:
kn_the_great wrote:
kacoi wrote:ye la tu KN, masa tu ko,Lalat, Herman tgh training kat MAS, tp skrg dah tak keja dgn YORK,
keja sendiri, jd peniaga kecil kecilan,ari tu emy wazir rajin email kat aku, dia tak joint ke forum ni,
ni pun aku tgh tgu Asri EN1 dtg ada nak sembang psal keja

wahhh..dah advance skrg..ok la tu dah jadi pengusaha..bagus..bagus...nabi pun sarankan kita berniaga ni...semoga berjaya...

Insyak Allah. terima kasih bg sokongan, apaciter gang lain diorang tak joint forum kat sini ke,psal
aku tengok diorang aktif kat yahoo Shocked

tu musim namanya..aku pun tak tau la..mula2 sampai dekat 70 email..bersambung2..lepas tu dah senyap je...aku pun heran la diorg ni...

kacoi = KZ eseymaannn name tu ade dengaQ dedoluu hehehee sane KZ sini KZ ahahahaaaa duluu.... Wink
ehh KZ (haku pagey ko KZ la ek senang kan idup Laughing ) ko berniaga erkk... What a Face ko berniaga aper erkk...aku berminat nak jadi boss laa Smile dah rasa tak menarik laa plak dok asyik kiree bijik koko ajer Rolling Eyes nak berhijrah jadik boss la pulak ehehehee so citer la sket pegalaman berniaga ko tu ...aku nak tahu ni What a Face

pasal member2 yg laen tu...kemungkinan besar kut diowang ada masalah nak register or to log in Suspect ...aku kurang pasti..tapi kalo ko tahu diowang ada masalah to enter forum ni ko tolong2 diowang or kalo diowang x dpt joint atas sebab2 tertentu ..yahoo group SMVKL93-94 tu still maintain,tak leh diabaikan ...forum SMVKL93-94 ni pun bukak atas dasar nak menyelamatkan mail box member2 yahoo group SMVKL93-94 dari overload hehehe fenoohh weihh kalo x wat housekeeping yahoo mailbox tu hehehee kalo ko nak taw citer cik elly intan payung kesumat jiwa tu amik masa 3ari 2malam package tuuuhhh nak bacaa n kasi clear dia pyer mail box hahahaaaa Laughing ly ko tak citer pun haku tahuuuu laaa hahahaahaaa Laughing Razz Laughing ksian ko ly...megigil bijik mateeer ko baca email2 yg banyak tu kan kan kaaan hahahaaa padaan mukerr kor hahahaahaa

by the way...alang-alang dah masuk highway ni Laughing heheheee manee asri en1 heh heh heh napak photo dia kat yahoo group SMVKL93-94 hammboii diaa cam dedooluuu gaks rupernyerrr hehehe emi wazir ....dia ader masalah kah kah kah nk joint forum ni .....susah ker nak register forum ni n login... curriuos gaks if ada masalah will try solve kan INSYALLAH aper2 habaq mai ler heheheee later can try tackle problem tu kan keneet kan kan kaannn scratch Laughing
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Fri Feb 22, 2008 2:29 pm

kacoi wrote:
suhailyms wrote:
kacoi wrote: Shocked hai Suhaily, nama gelaran banyak sangat rumah lain, sekolah lama lain, vokey lain
pecah lak 2 aspura lain, aspuri lain so, tak kisah mana2 pun. aku dlu pun mana ada org kenal... Laughing
sangat melainkan budak asrama. Anyway aku keja kat S.Alam, pejabat kat Worldwide Bussines Centre
tepi tesco s.alam.
Mad kau pulak kat mana & buat apa dan satu lg dlu PPN ke PPJ? lupa daa....
den dah tua la.

Ooo keje kat situ ke... slalu gak p shopping kat Tesco tu...
Aku bukan PPJ mahupun PPN daaa... Aku budak tepi kelas ko laaa... EN2.
Aku duk kat kg halaman aku.. Kat IJOK N11 hehehee...
Keje kat TMNet Brickfield.. Telekom Brickfield tepi Gereja tu...


Ye ke! kalau dtg office hour, bleh aku belanja makan tp kena cakap dlu psal
kekadang keluar jumpa client, boss aku ok anytime bleh kuar kasi jek ckit ok la tu....Razz
tapi psal kelas dulu aku betul2 lupa, maklumlah 10 thu lebih....
Jauhhh tu.... umah dgn tempat keja. gua respect sama lu.... Twisted Evil
Cerita pasal IJOK N11 ni, mungkin aku kena turun ahad ni psal penamaan calun,
kalau tan sri khalid ibrahim bertanding kat situ, psal follow biras aku sebab tan sri tu dia punya abg.


elehhh KZ hehehhe memendekkan diri la plak ahaksss Laughing yelah kat asrama mmg syok situ lah hidup harian kiter ishh situ lah tido situ lah makan situ mandi situlah basuh baju sidai baju situlah jumper wak ahhaahaaa Laughing tadaq mende laen hehhehee haku dulu mmg suker dok aspuri ishh lebeh2 lagi kalo pas skolah lepas prepp hahahaa tade lain le hala tuju haku.. Laughing satu halaa jaa padang syok dulu main volleyball naek gian gaks lah ..nama pun ikut suka sukaaa jaa org dok kasi dok pagey hahahaa x kesah lah janji happy Laughing dok ngan kekawan ni kene tahan lasak gaks laah

eh ehh lyy.. affraid sejak biler ko pindah opis kat brickfields lak confused Rolling Eyes dh lamer kerr...opis tu sure buruk kan kan kan hahahaha haku slalu lalu lalang telekom sebelah gereje tu hehehe kat c2 rupernyer ko..fatut laah aku semacam je biler lalu kat situ hihihihiii

KZ ...elly intan payung kesumat jiwa ni mmg tercipta se "GAH" gitu hehehehe tahan lasak org2 sekeliling dia pun "kene" tahan lasak gaksss kan elly kan kan kaaann Razz Laughing
Twisted Evil takat ijok kl alaa small de piecess jekkk for her kikikiiiiii lajjuuuuuuuu jaa dia bawak diselokoh maut yg tajammm tuu heheheeee sugguh brutal dia memandu tapi dia totap contol ayu hehehee ly 30april jangan luper naaaa hahahahaa Laughing
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Sat Feb 23, 2008 5:29 am

ada brani taruk gmbr la weiiiiiii............
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  FARI_077 on Sat Feb 23, 2008 6:06 am

camner nak boh gambo hah???? jealous gak aku bila tgk ko letak gambo2 zmn2 kurus korang dulu...mamat sekeping tul lar korang time tu...hahahaha lol! lol! lol!
PEACE NO WAR queen


kn_the_great wrote:ada brani taruk gmbr la weiiiiiii............
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

cara2 nak buh gamba kat forum ni

Post  rzn2001rzn on Sat Feb 23, 2008 7:18 am

FARI_077 wrote:camner nak boh gambo hah???? jealous gak aku bila tgk ko letak gambo2 zmn2 kurus korang dulu...mamat sekeping tul lar korang time tu...hahahaha lol! lol! lol!
PEACE NO WAR queen


kn_the_great wrote:ada brani taruk gmbr la weiiiiiii............

1st ko upload gamba ko kat image shack ni dia link dia
http://imageshack.us/

(BROWSE gamba ko and ko make sure TICK RESIZE & pilih 320x240 tu nice sket size dia or ko nak besaq kecik pun bleh ko try laa mane2 size ko suke, then ko klik HOST IT, then ko copy link kat bawah tulish HOT LINK FOR FORUMS 1 then ko paste kat forum ko nak tulish tu....ko try PREVIEW dulu b4 send forum ko tulish so ko can see n make sure gamba tu jadi ke idak dlm forum ko tulish tu) hehehehee slamat mencoba!
flower
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  FARI_077 on Sat Feb 23, 2008 8:20 am

k, nanti aku try...pojie saper pengantin tu??? aku rase mcm prnh tgk la muka dier

rzn2001rzn wrote:
FARI_077 wrote:camner nak boh gambo hah???? jealous gak aku bila tgk ko letak gambo2 zmn2 kurus korang dulu...mamat sekeping tul lar korang time tu...hahahaha lol! lol! lol!
PEACE NO WAR queen


kn_the_great wrote:ada brani taruk gmbr la weiiiiiii............

1st ko upload gamba ko kat image shack ni dia link dia
http://imageshack.us/

(BROWSE gamba ko and ko make sure TICK RESIZE & pilih 320x240 tu nice sket size dia or ko nak besaq kecik pun bleh ko try laa mane2 size ko suke, then ko klik HOST IT, then ko copy link kat bawah tulish HOT LINK FOR FORUMS 1 then ko paste kat forum ko nak tulish tu....ko try PREVIEW dulu b4 send forum ko tulish so ko can see n make sure gamba tu jadi ke idak dlm forum ko tulish tu) hehehehee slamat mencoba!
flower
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Sat Feb 23, 2008 10:31 am

FARI_077 wrote:k, nanti aku try...pojie saper pengantin tu??? aku rase mcm prnh tgk la muka dier

rzn2001rzn wrote:
FARI_077 wrote:camner nak boh gambo hah???? jealous gak aku bila tgk ko letak gambo2 zmn2 kurus korang dulu...mamat sekeping tul lar korang time tu...hahahaha lol! lol! lol!
PEACE NO WAR queen


kn_the_great wrote:ada brani taruk gmbr la weiiiiiii............

1st ko upload gamba ko kat image shack ni dia link dia
http://imageshack.us/

(BROWSE gamba ko and ko make sure TICK RESIZE & pilih 320x240 tu nice sket size dia or ko nak besaq kecik pun bleh ko try laa mane2 size ko suke, then ko klik HOST IT, then ko copy link kat bawah tulish HOT LINK FOR FORUMS 1 then ko paste kat forum ko nak tulish tu....ko try PREVIEW dulu b4 send forum ko tulish so ko can see n make sure gamba tu jadi ke idak dlm forum ko tulish tu) hehehehee slamat mencoba!
flower

mana..manaaa? aku pun nak tgk gak..hehehehe
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  suhailyms on Sun Feb 24, 2008 1:12 am

kn_the_great wrote:ada brani taruk gmbr la weiiiiiii............
KN, aku rasa akulah orang paling brani kat forum ni lol! lol!
Tiap kali aku post msg muka aku terpacul kat tepi nun...
So korang˛ sumer xyah fenin˛ nak mengingatkan sapa aku...

Haa ada brani sumer letak gambo sendiri laaa...
Apa barang letak gambo kek coklat! kalu bertingkat˛ xpe.. ni setakat sepotong je.. buat orang terliuq jeeerr... geek
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Sun Feb 24, 2008 3:42 pm

suhailyms wrote:
kn_the_great wrote:ada brani taruk gmbr la weiiiiiii............
KN, aku rasa akulah orang paling brani kat forum ni lol! lol!
Tiap kali aku post msg muka aku terpacul kat tepi nun...
So korang˛ sumer xyah fenin˛ nak mengingatkan sapa aku...

Haa ada brani sumer letak gambo sendiri laaa...
Apa barang letak gambo kek coklat! kalu bertingkat˛ xpe.. ni setakat sepotong je.. buat orang terliuq jeeerr... geek

aku dah sambut cabaran ko tu suhaily...lg brani..siap taruk gambar byk2 lg..avatar pun aku dah tukar... rabbit
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  suhailyms on Mon Feb 25, 2008 12:16 am

Cayo laa KN..
So yg lain bila lagi mau sahut cabaran pampangkan gambo sendiri kat avatar sebelah ni..

Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow PEACE... I LOVE YOU!
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Mon Feb 25, 2008 5:07 am

suhailyms wrote:
kn_the_great wrote:ada brani taruk gmbr la weiiiiiii............
KN, aku rasa akulah orang paling brani kat forum ni lol! lol!
Tiap kali aku post msg muka aku terpacul kat tepi nun...
So korang˛ sumer xyah fenin˛ nak mengingatkan sapa aku...

Haa ada brani sumer letak gambo sendiri laaa...
Apa barang letak gambo kek coklat! kalu bertingkat˛ xpe.. ni setakat sepotong je.. buat orang terliuq jeeerr... geek


TERLIUQ HAHAHAHAAA PADAN MUKERRR TERLIUQ GAKSS Laughing TULAHH RAYERR X MOH DATANG UMAH HAKU PADAN MUKERR TGK LAA PUAS-PUAS KEK SEPOTONG NI PUAS-PUAS HAHAHAHAHAAARazz


elllehhhh Razz haperrr barangg gambo itam putih ...camera dah abis kalerr kerrr ahaksss wat..pi lah fill in kaler camera tu Razz aii org dah maju dah now ni dah boleh tgk tb kat henpon pun siap ada kalerrr tuuhhhhh Laughing
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Mon Feb 25, 2008 5:21 am

FARI_077 wrote:k, nanti aku try...pojie saper pengantin tu??? aku rase mcm prnh tgk la muka dier








tu hasniza hashim....ko kenai lagi kerr...alaa ija
dulu dia ada jaa aku mesti ada...kalo dia ada elly mesti adaaa hahahaa
3 serangkai ler kater kan hehehee 3P pelly pija poggy Laughing
tu gambaq dia kawin last year ...aku pi hehehee aku wakilkan korang sumer ahakss tapi best weding dia aman jaa bukan buffet type tapi jenis berhidang pyer..dok je kat mejaa n makan...org mai hidaangkan...heheee aku suker lagu tu aman jaaa Very Happy kalo x hidang Mad smua org dok berdiri dok beratur amik lauk ishh tak amanyaaa suasanaa Neutral
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  ady_satria on Mon Feb 25, 2008 9:57 am

dah kawen jugak hasniza tu ye.kalau jumpe dia lg kirim salam ye pojie.apsal la aku dulu malu2 kucin ishhh ishhhh

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT DATANG EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum