GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  Admin on Thu Feb 14, 2008 5:54 am

SMVKL 93-94 FAMILY GATHERING
avatar
Admin
Admin

Posts : 6
Join date : 2008-02-12

View user profile http://smvkl93-94.forumotion.com

Back to top Go down

gathering 2008

Post  kn_the_great on Thu Feb 14, 2008 3:31 pm

aku pastekan balik cadangan puan zura kita tentang gath tu..pasni kita bincang kat sini...


1 Pebezaan aktiviti (Day Trip)

1) Pagi – Kehadiran tetamu

2) Tghari – Berkumpul , Sembang, Makan bersama2 dan terjun sungai/laut

3) Ptg – Aktivi Bebas



Games terpulang kepada AJK samada nak diadakan atau sebaliknya.



2) Packages 2 hari 1 malam (Luar KL) Paling sesuai PD dekat sikit .

1) 1:00 pm - Check in

2) 5:00 pm - Buat games untuk kanak2, Para Ibu, Para Bapa . Pasangan (Games ni kita buat simple je)

3) 6:30 pm – Aktiviti Bebas

4) 8:30 pm – Makan Malam (Ucapan,doa,penyampaian hadiah,penyampaian cenderahati,cabutan bertuah,karaoke dan lain2)

5) 10:30 pm – Aktiviti Bebas (kaum bapa nak jalan2 cari teh,memancing dan lain2)

6) 8:30 am – Breakfast

7) 11:00 am – Sesi Bergambar untuk buat kenangan

Cool 12:00 pm - Bersurai



Budget aku rasa dalam RM 200 ~ RM 250. Ini anggaran je . Yang lain sila buat undian nak yg No 1 ke ataupun No 2 .





Sekian , Terima Kasih
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Thu Feb 14, 2008 3:41 pm

Kita nak buat family day ni 3 hari 2 malan ke ataupun 2 hari 1 malam…..kalau nak impian kita ni menjadi kenyataan kita kena lantik AJK .
Senarai AJK
1) AJK kedatangan
2) AJK Cenderahati / Hadiah
3) AJK Makanan
4) AJK Sukaneka
5) AJK Penginapan
Ada sesiapa yg sukarela nak lantik diri sendiri jadi AJK.Silakanlah…….Kita cari date yg semua org boleh datang .
Tarikh (cadangan)
1) 7-8/6/2008 (Birthday Agong)
2) 30-31/8/2008 (Hari Merdeka)
3) 25-27/10/2008 (Deepavali)
4) 27-29/12/2008 (Awal Muharam)
Tempat (cadangan)
1) Port Dickson
2) Pengkalan Balak
3) Cherating
4) Teluk Batik
Tempat dan tarikh ni aku kasi cadangan je. Nanti AJK kena fikirkanlah.
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Fri Feb 15, 2008 4:47 am

flower flower flower kekawan What a Face ....mai lah bincang-bincang flower flower flower
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Fri Feb 15, 2008 6:17 am

mcmana dgn cuti hari buruh????
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  ONKYO_SPORTS on Fri Feb 15, 2008 9:51 am

cuti buruh ok gak 2
avatar
ONKYO_SPORTS

Posts : 4
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  jijol on Fri Feb 15, 2008 10:31 am

Cuti² Malaysia mesti semua boleh!!!!!
avatar
jijol

Posts : 5
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Fri Feb 15, 2008 10:34 am

jijol wrote:Cuti² Malaysia mesti semua boleh!!!!!

[font=Arial BlacTAK BOLE CKP GAK..aku time PH ni la lagi aku nak keje..double triple beb...hahahaha[/font]
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  jijol on Fri Feb 15, 2008 10:43 am

kalau agak tanya ym ade ke takde tanak accept abaikan je lah!!! hehehehehe
avatar
jijol

Posts : 5
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Fri Feb 15, 2008 10:57 am

jijol wrote:kalau agak tanya ym ade ke takde tanak accept abaikan je lah!!! hehehehehe

woii..merajuk la plak..aku tgh mandi la....pc aku bukan water proof..nanti aku beli yg water proof punya bole chatting dlm bath tub..hahahaha
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Fri Feb 15, 2008 11:02 am

ONKYO_SPORTS wrote:cuti buruh ok gak 2

ko ke tu lai...takde ke gmbr jantan ko nak bubuh..hahahahaha ke ko nak transform...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Fri Feb 15, 2008 11:06 am

jom sembang2 kat ruangan sembang..kat sini nak bincang gath je..nnt takut jadi carca marba...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  azimahazri on Fri Feb 15, 2008 12:07 pm

[font=Courier New]salam smua.apa kata bg smau sila perkenalkn diri.bgtau nama ke letak pic ke etc la.psal gathering aku no hal coz aku mmg always cuti.hehehehhe.......korang yg keje la.nk buat kat mana tu?[/font]
avatar
azimahazri

Posts : 1
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Fri Feb 15, 2008 12:31 pm

azimahazri wrote:[font=Courier New]salam smua.apa kata bg smau sila perkenalkn diri.bgtau nama ke letak pic ke etc la.psal gathering aku no hal coz aku mmg always cuti.hehehehhe.......korang yg keje la.nk buat kat mana tu?[/font]

imah..yg bab kenalkan diri ke kita sembang kat thread newbie kenalkan diri tu ke sembang thread ke..kat sini kita sembang bab gath je..ok?..hehehehe
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Sat Feb 16, 2008 3:05 am

ONKYO_SPORTS wrote:cuti buruh ok gak 2


haku x ok lah Sad sebab 30 april tu bday haku so labour day haku nak g jenjalan cari pasal hahahahahaaa
(canang ada makna tuuu kah kah kah... lol! nak kasik adiah ...aiman x kesah hahahaha)


tapi kan...kalo nak kira boleh...or x boleh join date tu...sampai ke sudah lahh x dpt wat gathering so apa kate ....better wat poll and tgk majoriti pyer date selection then pilihlah date tu...
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Sat Feb 16, 2008 3:08 am

rzn2001rzn wrote:
ONKYO_SPORTS wrote:cuti buruh ok gak 2


haku x ok lah Sad sebab 30 april tu bday haku so labour day haku nak g jenjalan cari pasal hahahahahaaa
(canang ada makna tuuu kah kah kah... lol! nak kasik adiah ...aiman x kesah hahahaha)


tapi kan...kalo nak kira boleh...or x boleh join date tu...sampai ke sudah lahh x dpt wat gathering so apa kate ....better wat poll and tgk majoriti pyer date selection then pilihlah date tu...

ko bukak la poll..kita undi..mari mengundi tarikh gathering...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Sat Feb 16, 2008 4:03 am



tempat2 ni redup..byk pokok..syahdu je lepak sini..mata pun kuyu je lepas mandi sejuk2..pastu makan..peghh..indahnya ciptaan tuhan....


Last edited by on Sat Feb 16, 2008 4:20 am; edited 1 time in total
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Sat Feb 16, 2008 4:07 am

gmbr serba sedikit sg congkak...




tu gmbr aku dgn putri2 kesayangan aku..dok berendam sampai kecut....


Last edited by on Sat Feb 16, 2008 4:20 am; edited 1 time in total
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Sat Feb 16, 2008 4:13 am

lagi..dan lagi..tgh tabur racun ni....hahahahaha...saja je bubuh..korang yg decide..ok ke tak tempat ni...

avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Fri Feb 22, 2008 6:28 am

apa cite thread ni?..mcm hangat2 taik ayam je...panaskan la balik taik ayam ni...hahahaha
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Fri Feb 22, 2008 8:25 am

zura..

kami memerlukan bantuanmu...tolong kami..bantu kamii...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Fri Feb 22, 2008 4:28 pm

kn_the_great wrote:apa cite thread ni?..mcm hangat2 taik ayam je...panaskan la balik taik ayam ni...hahahaha

tak paa lah...tak paa laaahhh Laughing pak lah adaaa hahahaaha Laughing
at the moment canang jek dulu till 20/3/08 then amek kate putus majority date & location... then later baru gerak kan lagi jenteraa gathering ini ...operasi persediaan plak Very Happy time tu INSYALLAH ramai akan joint lah..

then 2nd gathering kita see camne gayer members smue ....takpe KN slow n steady Wink cukup masa kene masa ...INSYALLAH pasti menjadi taik ayam yg mejadi idaman ayam belandeeeee hahahaahaa What a Face



aku just curios je...pasal poll ni kurang org vote... Suspect
members ada masalah to enter ke ...dlm FORUM SMVKL93-94 ni... Suspect
hmmm aper kater....try bukak lagi 1 poll kat YAHOO GROUP SMVKL93-94 lah, members bleh buang undi thru email group jerk ..at least senang for them yg x dpt masuk FORUM SMVKL93-94 ni...
so ada 2 tempat buang undi gitu...ok tak ???? Rolling Eyes
Rolling Eyes
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  FARI_077 on Sat Feb 23, 2008 4:30 am

Sepjg aku idup kat kl ni x pernah skali pun aku p sg congkak Sad ...nampak cam best. Very Happy ..aku k jer almaklum la x dak komitmen....aku ikut jer lar date per...kalau nak aku tlg aku tlg2 lar per yg patut Smile ...janji everbody hapi lol! lol! lol! queen

rzn2001rzn wrote:
kn_the_great wrote:apa cite thread ni?..mcm hangat2 taik ayam je...panaskan la balik taik ayam ni...hahahaha

tak paa lah...tak paa laaahhh Laughing pak lah adaaa hahahaaha Laughing
at the moment canang jek dulu till 20/3/08 then amek kate putus majority date & location... then later baru gerak kan lagi jenteraa gathering ini ...operasi persediaan plak Very Happy time tu INSYALLAH ramai akan joint lah..

then 2nd gathering kita see camne gayer members smue ....takpe KN slow n steady Wink cukup masa kene masa ...INSYALLAH pasti menjadi taik ayam yg mejadi idaman ayam belandeeeee hahahaahaa What a Face



aku just curios je...pasal poll ni kurang org vote... Suspect
members ada masalah to enter ke ...dlm FORUM SMVKL93-94 ni... Suspect
hmmm aper kater....try bukak lagi 1 poll kat YAHOO GROUP SMVKL93-94 lah, members bleh buang undi thru email group jerk ..at least senang for them yg x dpt masuk FORUM SMVKL93-94 ni...
so ada 2 tempat buang undi gitu...ok tak ???? Rolling Eyes
Rolling Eyes
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Sat Feb 23, 2008 5:04 am

FARI_077 wrote:Sepjg aku idup kat kl ni x pernah skali pun aku p sg congkak Sad ...nampak cam best. Very Happy ..aku k jer almaklum la x dak komitmen....aku ikut jer lar date per...kalau nak aku tlg aku tlg2 lar per yg patut Smile ...janji everbody hapi lol! lol! lol! queen

rzn2001rzn wrote:
kn_the_great wrote:apa cite thread ni?..mcm hangat2 taik ayam je...panaskan la balik taik ayam ni...hahahaha

tak paa lah...tak paa laaahhh Laughing pak lah adaaa hahahaaha Laughing
at the moment canang jek dulu till 20/3/08 then amek kate putus majority date & location... then later baru gerak kan lagi jenteraa gathering ini ...operasi persediaan plak Very Happy time tu INSYALLAH ramai akan joint lah..

then 2nd gathering kita see camne gayer members smue ....takpe KN slow n steady Wink cukup masa kene masa ...INSYALLAH pasti menjadi taik ayam yg mejadi idaman ayam belandeeeee hahahaahaa What a Face



aku just curios je...pasal poll ni kurang org vote... Suspect
members ada masalah to enter ke ...dlm FORUM SMVKL93-94 ni... Suspect
hmmm aper kater....try bukak lagi 1 poll kat YAHOO GROUP SMVKL93-94 lah, members bleh buang undi thru email group jerk ..at least senang for them yg x dpt masuk FORUM SMVKL93-94 ni...
so ada 2 tempat buang undi gitu...ok tak ???? Rolling Eyes
Rolling Eyes

tempat2 mcm tu dpt tenangkan kepala hotak ni skit..nyaman je..tenang jiwa raga...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Sat Feb 23, 2008 5:07 am

sg congkak ni byk port aku dah lepak..kat gambar tu redup skit..byk pokok..tp ramai org la..nk privasi skit atas lg..tak ramai org..tp panas..pangsun..kat kg org asli tu..
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum