'kenangan mengusik jiwa'

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Mon Mar 03, 2008 3:25 pm

kacoi wrote:Meddan!... lama tak dengar citer. Laughing Kou wat ape skrg & kat mane? tengok location mcm luar KL
ko tak habiskan citer psal wak td. apa yg ke kembali RAH...
dah meninggal ke?kalau betul pakat-pakat la sedekah al-fatihah kat dia.
walaupun wak tu dlu kejap ok kejap karaokey, banyak jugak jasa dia kat kita, sampai semua dah jd insan yg berguna pd negara bounce 2 thn tu makan nasi wak, kalau teringat seronak jugak
citer psal wak.
woi... pjg citer KN defend aspura CAYALA.... patutla wak susah nak OPEN dulu, rupanya aspuri
dah cross line...
Pelik juga dengar citer lauk wak tak sedap.Aku dlu ok je, kena lak ari rabu Ayam masak sambal+kacang,
sampai ari tak jumpa org masak mcm tu. Kalau kena ari ikan jeket, man blue(EN 1 bilik4) yg tak makan ikan jeket aku sruh dia turun bg kat aku.Tapi paling tak best ari khamis makan waktu ptg, lauk telur kari + sambal sotong cair.Pojey...! Twisted Evil kalau aku tau kat tak makan dah lama aku MOU dgn wak
Arious bounce

tapi apa pun maggie dia gak baik(masa tu la). wak pun akei gak tau, sbb bila dtg 3 org ode maggie je dua bungkus setengah + teluq 2 (masak sekali). tu yg bila dah tau je, kita org doe sorang2 banyak cikit dapat.
Tapi kalu betul dah menig... aku halal kanlah. Kecik nya hal.
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Mon Mar 03, 2008 3:43 pm

kacoi wrote:Meddan!... lama tak dengar citer. Laughing Kou wat ape skrg & kat mane? tengok location mcm luar KL
ko tak habiskan citer psal wak td. apa yg ke kembali RAH...
dah meninggal ke?kalau betul pakat-pakat la sedekah al-fatihah kat dia.
walaupun wak tu dlu kejap ok kejap karaokey, banyak jugak jasa dia kat kita, sampai semua dah jd insan yg berguna pd negara bounce 2 thn tu makan nasi wak, kalau teringat seronak jugak
citer psal wak.
woi... pjg citer KN defend aspura CAYALA.... patutla wak susah nak OPEN dulu, rupanya aspuri
dah cross line...
Pelik juga dengar citer lauk wak tak sedap.Aku dlu ok je, kena lak ari rabu Ayam masak sambal+kacang,
sampai ari tak jumpa org masak mcm tu. Kalau kena ari ikan jeket, man blue(EN 1 bilik4) yg tak makan ikan jeket aku sruh dia turun bg kat aku.Tapi paling tak best ari khamis makan waktu ptg, lauk telur kari + sambal sotong cair.Pojey...! Twisted Evil kalau aku tau kat tak makan dah lama aku MOU dgn wak
Arious bounce

kacoi. ko dulu pe je yg x ok Question semua nya ngap.. nyam...nyam... nyam.... dah namanya budak hostel, pokok mangga kat hostel 2 x sempat masak. habis.... kacoi ko ingat lagi x bila family labu dtg anta mkn ? meriahkan. masa 2 la dia yg terhensem la, 2 la, ni la. tapi mmg banyak. pirat pirat pirat
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kacoi on Tue Mar 04, 2008 10:00 am

kacoi. ko dulu pe je yg x ok Question semua nya ngap.. nyam...nyam... nyam.... dah namanya budak hostel, pokok mangga kat hostel 2 x sempat masak. habis.... kacoi ko ingat lagi x bila family labu dtg anta mkn ? meriahkan. masa 2 la dia yg terhensem la, 2 la, ni la. tapi mmg banyak. pirat pirat pirat[/quote]


mau tak ingat, tp nak wat macam mana telan air liur je, tp org kaya lg dasyat makan biskut dlm
locker... pecah perut gelak kalau ingat, tp psal labu td kau kena sambung.
abg long kou apa citer, lama dah tak dengar kabar... bounce


UBAH DEMI MARUAH!UBAH SEBELUM PARAH!
pusing-pusing masuk bulatan,dulu dacing sekarang bulan

Arious bounce[/quote]

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Tue Mar 04, 2008 1:48 pm

mau tak ingat, tp nak wat macam mana telan air liur je, tp org kaya lg dasyat makan biskut dlm
locker... pecah perut gelak kalau ingat, tp psal labu td kau kena sambung.
abg long kou apa citer, lama dah tak dengar kabar... bounce

UBAH DEMI MARUAH!UBAH SEBELUM PARAH!
pusing-pusing masuk bulatan,dulu dacing sekarang bulan

Arious bounce[/quote]
[/quote]

org kaya aka muka welfare @ nama dia fauzan kan. ko bukak cita dia baru aku teingat dia. nak tegelak pun ada. yg aku penah dengaq cita dia kawen dgn budak jengka 9(se kg dgn hammer) tu je la. tapi betul ke teksi naza bapak dia yg punya ? muka dia pun x mcm Tan Sri Nasimuddin @sekeluarga dia... psl labu aku rasa asri lebih mengenalinya sbb sekatil. aku tgk jauh je le dgn stok dia.
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kacoi on Wed Mar 05, 2008 10:32 am

org kaya aka muka welfare @ nama dia fauzan kan. ko bukak cita dia baru aku teingat dia. nak tegelak pun ada. yg aku penah dengaq cita dia kawen dgn budak jengka 9(se kg dgn hammer) tu je la. tapi betul ke teksi naza bapak dia yg punya ? muka dia pun x mcm Tan Sri Nasimuddin @sekeluarga dia... psl labu aku rasa asri lebih mengenalinya sbb sekatil. aku tgk jauh je le dgn stok dia.[/quote]

Tada lah, biasalah org kaya itu dia punya trade mark! yg aku tau dia bawak teksi, mungkin teksi NAZA kut.
soalan aku kou tak jawab lg, abg long(KUDA) kau apa citer?

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  suhailyms on Wed Mar 05, 2008 1:18 pm

Uihh meriah nampak...
Servis asyik bertukar tangan dari KACOI ke PETAK dan dari PETAK ke KACOI jer...
Hehhee.. mana pergi ASPURI ni...
Yuhuuu assalammualaikum... tido ker weihh.. ke tak bayo streamyx.. Twisted Evil
Oooo Poogy oiii...

hehehe.. saje je nak kaco Poogy de Pooja tuh... Twisted Evil


Last edited by suhailyms on Wed Mar 05, 2008 1:34 pm; edited 2 times in total
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  suhailyms on Wed Mar 05, 2008 1:25 pm

rzn2001rzn wrote:haku tak sukerrr sambal sotong tu ade kaler itam Neutral xde ruper sambal pung kalo breakfast roti mentega kaya lagi haku hangin ishhh Evil or Very Mad kalo roti cecah sardin sukeeeeerrrrr bounce

eh yeker ker ...wak dah arwah ke
Neutral

Poogy napa ko hangin ngan roti mentega kaya hah???
Kesian roti yang kaya tu tau! Kalau aku tau tiap kali sarap tu aku tolong ko habiskan! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Tapi.. roti sardin tu memang antara fevret aku laa..
Sapa yg tak makan tepi˛ roti tu aku sukaaa sangat tolong habiskan pastu cecah ngan sardin WAK tu Laughing Laughing
Satu g kalu dapat buah pisang tu.. Sapa yang tak makan aku suka sgt tolong makankan.. Hehhee..
Sesungguhnya hidup kat hostel ni buat aku jadi pemakan!
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  suhailyms on Wed Mar 05, 2008 1:32 pm

Ikan jeket... Hehehe ingat lagi ayat ni.. "kalu baling kat dinding pun boleh pecah!"
Betapa kerasnya ikan cencaru ni.. WAK dah masak pun masih keras..
Erghh tak sedap langsung!
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Thu Mar 06, 2008 1:34 pm

Tada lah, biasalah org kaya itu dia punya trade mark! yg aku tau dia bawak teksi, mungkin teksi NAZA kut.
soalan aku kou tak jawab lg, abg long(KUDA) kau apa citer?[/quote]

KAcoi............... ko cita psl KUDA ? sapa ???? scratch scratch scratch cuba ko bagi hind2 cikit. dah lupa la......
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  rzn2001rzn on Fri Mar 07, 2008 3:34 am

suhailyms wrote:Uihh meriah nampak...
Servis asyik bertukar tangan dari KACOI ke PETAK dan dari PETAK ke KACOI jer...
Hehhee.. mana pergi ASPURI ni...
Yuhuuu assalammualaikum... tido ker weihh.. ke tak bayo streamyx.. Twisted Evil
Oooo Poogy oiii...

hehehe.. saje je nak kaco Poogy de Pooja tuh... Twisted Evil


ALOOO ALOOOOOO LY Razz KISS ME bounce bounce HAHAHAHAAAA
desktop haku masok hospital la Razz
aku malas nak reply Razz
so now aku takat baca je email n forum kat IPHONE 8G (cool gilerpinjam adek aku puyer hahahahahaaa aku sukerr IPHONE ly ko kasik laa bday present IPHONE kat aku suker suker suker IPHONE What a Face )
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kacoi on Fri Mar 07, 2008 4:37 am

Ye la LY! mana yg lain ni? macam porom PPU lak. buat la soalan provok ckit, macam kou & pooje.
atau isu-isu semasa ke?Business ke?? sebab masing-masing ada ilmu yg perlu dikongsikan.
baru boleh sama-sama maju.Beza pendapat takpa, itu cara org2x negara maju, yg penting
maklumat dpt dimanfaat.


mesej khas
KEPADA RAKAN-RAKAN YG DIKASIHI, ESOK SABTU 8 MAC 2008 HARI MENGUNDI. UNDILAH DGN BIJAK.
UNDI ANDA ADALAH PENENTU MASA DEPAN NEGARA.



UBAH DEMI MARUAH!UBAH SEBELUM PARAH!
pusing-pusing masuk bulatan,dulu dacing sekarang bulan
undi BN=minyak,tol,barang NAIKKKK...
UNDI BA=minyak,tol,barang TURUNNNN...
PILIHAN DITANGAN ANDA

ARIOUS

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  rzn2001rzn on Fri Mar 07, 2008 6:18 am


ubah....
ko biler nak ubah kacoi Shocked
alik alik "kacoi " je haku napak Shocked
ape barang kemas intan belian Laughing buh nama jaaaa hahahahahaaa
buh gambo laa braderrrrr bounce bounce bounce bounce

gambaq gambaq gambaq bounce bounce bounce haper barang buh gambaq ITAM PUTIH Razz
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  suhailyms on Fri Mar 07, 2008 11:43 am

OK laa jugak letak gambo itam putih daripada tak letak gambo langsung!
sama gak laa lebih baik drpd letak gambo pemangdangang... huhahahaa...
aku carik˛ gak kut˛ gambo dia ada terselit dicelah˛ gambo pemangdangang tu.. tapi tak nampak ponn...
gerangan sapaaakah itu.. kui kui kui.. Twisted Evil

tapi kan poogy de pooja oii..
aku rasa gambo aku yg itam putih ku lagi jelas dan nyata walaupun tak terang Laughing
daripada gambo org yang tunduk ala˛ awek malu˛ taek kuceng ko tuh.. huhahaharharun..
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Fri Mar 07, 2008 9:21 pm

suhailyms wrote:Uihh meriah nampak...
Servis asyik bertukar tangan dari KACOI ke PETAK dan dari PETAK ke KACOI jer...
Hehhee.. mana pergi ASPURI ni...
Yuhuuu assalammualaikum... tido ker weihh.. ke tak bayo streamyx.. Twisted Evil
Oooo Poogy oiii...

hehehe.. saje je nak kaco Poogy de Pooja tuh... Twisted Evil

elly, aku rasa yang sibuk keja @ sibuk mengundi kot.... @ buat2 sibuk..
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Fri Mar 07, 2008 9:29 pm

rzn2001rzn wrote:
ubah....
ko biler nak ubah kacoi Shocked
alik alik "kacoi " je haku napak Shocked
ape barang kemas intan belian Laughing buh nama jaaaa hahahahahaaa
buh gambo laa braderrrrr bounce bounce bounce bounce

gambaq gambaq gambaq bounce bounce bounce haper barang buh gambaq ITAM PUTIH Razz

sian gak aku tgk kacoi ni.. xpe lah coi, nnt aku tlg. taruk gambo cikgu basri..... (kacoi fav. teacher) ok dok..
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  suhailyms on Tue Mar 11, 2008 3:24 am

Haa PETAK.. tolong laa si KACOI tu yaa..
Letak jangan tak letak gambo..
Ko letak laa gambo KACOI tu yang terrrJAMBU sekali yaa.. Razz
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  FARI_077 on Tue Mar 11, 2008 6:17 am

uittt Shocked ...seolah2 terkene kat aku jer ly....tarapapa. Cool ..hahhh...gambo ni k x????...amik ko What a Face ..... lol! lol! lol!


suhailyms wrote:OK laa jugak letak gambo itam putih daripada tak letak gambo langsung!
sama gak laa lebih baik drpd letak gambo pemangdangang... huhahahaa...
aku carik˛ gak kut˛ gambo dia ada terselit dicelah˛ gambo pemangdangang tu.. tapi tak nampak ponn...
gerangan sapaaakah itu.. kui kui kui.. Twisted Evil

tapi kan poogy de pooja oii..
aku rasa gambo aku yg itam putih ku lagi jelas dan nyata walaupun tak terang Laughing
daripada gambo org yang tunduk ala˛ awek malu˛ taek kuceng ko tuh.. huhahaharharun..
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  suhailyms on Thu Mar 13, 2008 4:08 am

Ko nikan Farid, walaupun ko letak gambo ko still ada gambo pemangdangang gak yaa..
Anyway ko memang maintain cute laaa...
Tapi...pelik laa aku sebab ko masih belum berjaya di tawan oleh mana˛ lelaki..
Apa rahsianya... cuba bisik sket... Laughing
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  suhailyms on Thu Mar 13, 2008 4:09 am

TUAN MODERATOR...

Awatnya tulisan kat forum ni beso bebenor hah?
Satu opis boleh nampak woo...
Kalu gambo yang beso takpe.. Bleh gak promotekan kengkawan yang still solo..
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  rzn2001rzn on Thu Mar 13, 2008 4:53 am

hahahaaaaa font tu besaQ pasai teKEJOT dgn ko ly Razz hahahahaaaaa bounce bounce bounce
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  FARI_077 on Thu Mar 13, 2008 10:19 am

rahsianyer What a Face ....sok..sek..sok..sek..(dah ko nak aku bisik kan).... albino


suhailyms wrote:Ko nikan Farid, walaupun ko letak gambo ko still ada gambo pemangdangang gak yaa..
Anyway ko memang maintain cute laaa...
Tapi...pelik laa aku sebab ko masih belum berjaya di tawan oleh mana˛ lelaki..
Apa rahsianya... cuba bisik sket... Laughing
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Thu Mar 13, 2008 2:39 pm

ooooiiiiiiiiiiiiiiiii kacoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mana ko ????????????????? dah menang xkan hilang kot ????? scratch scratch scratch
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  suhailyms on Fri Mar 14, 2008 5:36 am

PETAK, aku rasa si KACOI pasni jadi org kuat IJOK la plak agaknya...
Org kuat Tan Sri lah katakan...

Hidup IJOK N11!

bounce KACOI.. tamau pindah IJOK ker.. bounce
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  ciput on Fri Mar 14, 2008 5:03 pm

Kacoi........melampau ko panggil nama manje aku kt forum ni!!!!Salah padang bang,dorang tak tau mcm mana aku dipanggil kuda!!!

Antara kenangan aku;
1. Dituduh menggugut macha kelas kat kelas BB dgn Elai.
2. Kantoi isap rokok dalam tandas,cikgu jumpe gambo dalam locker Halim BB
3. Tdo atas court badminton sbb gagal panjat pagar nk g dataran!!
4. Dikawin beramai2 kn sbb bercinta dgn pelajar aspuri!!
5. Dapat lagu ***** masa mlm perpisahan senior kita!! sampai skarg aku dok dgr lagu tuh!!Bantal busuk berbentuk botol tu pn aku dok ada lagi.
6. Berjahit kt kening belah kiri sbb..................muahahahahah!!!!
7. Berpangkat KOPERAL dlm KADET SMVKL,walaupn kacoi dengki kata aku bodek c Penang!!!
8,9,10,11,12.................................dan byk lagi kenangan lah yg masih jelas terbayang dalam diri aku!!!

BILA NAK JUMPE KORANG NI???
avatar
ciput

Posts : 9
Join date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  sizuka46 on Mon Mar 17, 2008 4:06 am

ciput wrote:Kacoi........melampau ko panggil nama manje aku kt forum ni!!!!Salah padang bang,dorang tak tau mcm mana aku dipanggil kuda!!!

Antara kenangan aku;
1. Dituduh menggugut macha kelas kat kelas BB dgn Elai.
2. Kantoi isap rokok dalam tandas,cikgu jumpe gambo dalam locker Halim BB
3. Tdo atas court badminton sbb gagal panjat pagar nk g dataran!!
4. Dikawin beramai2 kn sbb bercinta dgn pelajar aspuri!!
5. Dapat lagu ***** masa mlm perpisahan senior kita!! sampai skarg aku dok dgr lagu tuh!!Bantal busuk berbentuk botol tu pn aku dok ada lagi.
6. Berjahit kt kening belah kiri sbb..................muahahahahah!!!!
7. Berpangkat KOPERAL dlm KADET SMVKL,walaupn kacoi dengki kata aku bodek c Penang!!!
8,9,10,11,12.................................dan byk lagi kenangan lah yg masih jelas terbayang dalam diri aku!!!

BILA NAK JUMPE KORANG NI???

ciput aku rasa mcm aku kenal la ko ni.lama tak jumpa yer....ko bukan duduk kajang ker?
avatar
sizuka46

Posts : 9
Join date : 2008-02-18
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum