'kenangan mengusik jiwa'

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  FARI_077 on Sat Feb 23, 2008 4:20 am

psl wak ni...aku paling ingat biskut yg dihtr time prep tu(ntah per namer biskut tu)....aku suker tul lar biskut tu cheers ....jatuh cinter aku dgn biskut tu I love you ....(bkn dgn wak @ kuncu2ner yer). Bab menu dier...aku hilang ingatan lar confused ...tp yg paling aku ingat muka wak tersengih2 mcm kerang busuk jer What a Face bila si ita minta wak masakkan maggi utk dier....erghhhhhh...dasar lelaki Twisted Evil


rzn2001rzn wrote:
petak wrote:
kn_the_great wrote:dah tajuk ni kenangan mengusik jiwa..apa kenangan yg nak dicite dlm ni..sure byk punya..apa kata kita cite pasal 'wak' dewan makan..apa yg best tentang diri dia..aku tak la 'taksub' dgn dia sgt..tp penah la pau rokok surya dulu..hahahaha..desprador...aku ada cite pasal wak ni..tp korg cite dulu..kalo aku start kang..ramai yg tak sanggup dengar... Shocked

pasal wak ye ? ha... ko org ingat x masa kena keracunan makanan ? 1 hostel kena. masa makan tengah arikan ? yang aku ingat lagi la, masa 2 kita org kerja bengkel(bengkel sebelah dewan. PPU). jadi blm time sek abis je kita org g hostel amek tray dulu, dengan harapan jadi la org no 1 amek makan. aku ingat wak masak sambal berkuah, tapi rupanya kari. Lepas je makan tetiba je rasa ngantuk aku rasa ramai gak tetido dan bangun ke semua muntah2 dan x sempat ke toilet pun. tu pengalaman aku kena keracunan makanan.

ehh ehhh Rolling Eyes yker KN ...ko ader citer pasal waak kaa...citer haper Neutral ... citer lerr citerr ..... scratch

alooo petak What a Face kasihan korang No org makan elok2 Neutral korang makan racun ish ishh kasihaaannn.... Rolling Eyes aku dulu dok aspuri kan..tang makan ni mmg aku tak penah berkenan lasungg Mad x sedaaap ishh kalo makan pun takat sake of nak wat syarat jek Neutral yelah dah smua turung gi dewan takan dok ngagaa jaaa Laughing kene le eksyen sket bratur2 amik lauk hehehee at least dpt ler kuar dari aspuri tu jab tgk-tgk haper-haper yg patut kat luar aspuri tu Razz Laughing hehehehe kalo lapar pun maggi je la pyelamat berserta biskut kering yg dihantar oleh kuncu-kuncu wak Laughing tu jelah yg boleh diterima pakai hehehee tapi kadang2 wak ada gak masak yg sedap especialy ari sabtu hehehe ada menu2 dia yg sedap laah tapi laen-laen hampehhhh Mad
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Sat Feb 23, 2008 5:25 am

petak wrote:
kn_the_great wrote:dah tajuk ni kenangan mengusik jiwa..apa kenangan yg nak dicite dlm ni..sure byk punya..apa kata kita cite pasal 'wak' dewan makan..apa yg best tentang diri dia..aku tak la 'taksub' dgn dia sgt..tp penah la pau rokok surya dulu..hahahaha..desprador...aku ada cite pasal wak ni..tp korg cite dulu..kalo aku start kang..ramai yg tak sanggup dengar... Shocked

pasal wak ye ? ha... ko org ingat x masa kena keracunan makanan ? 1 hostel kena. masa makan tengah arikan ? yang aku ingat lagi la, masa 2 kita org kerja bengkel(bengkel sebelah dewan. PPU). jadi blm time sek abis je kita org g hostel amek tray dulu, dengan harapan jadi la org no 1 amek makan. aku ingat wak masak sambal berkuah, tapi rupanya kari. Lepas je makan tetiba je rasa ngantuk aku rasa ramai gak tetido dan bangun ke semua muntah2 dan x sempat ke toilet pun. tu pengalaman aku kena keracunan makanan.

keracunan makanan?..bila masa kamal?..aku tak kena pun?..kot2 ko makan tempat lain kot...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Sat Feb 23, 2008 5:26 am

rzn2001rzn wrote:
petak wrote:
kn_the_great wrote:dah tajuk ni kenangan mengusik jiwa..apa kenangan yg nak dicite dlm ni..sure byk punya..apa kata kita cite pasal 'wak' dewan makan..apa yg best tentang diri dia..aku tak la 'taksub' dgn dia sgt..tp penah la pau rokok surya dulu..hahahaha..desprador...aku ada cite pasal wak ni..tp korg cite dulu..kalo aku start kang..ramai yg tak sanggup dengar... Shocked

pasal wak ye ? ha... ko org ingat x masa kena keracunan makanan ? 1 hostel kena. masa makan tengah arikan ? yang aku ingat lagi la, masa 2 kita org kerja bengkel(bengkel sebelah dewan. PPU). jadi blm time sek abis je kita org g hostel amek tray dulu, dengan harapan jadi la org no 1 amek makan. aku ingat wak masak sambal berkuah, tapi rupanya kari. Lepas je makan tetiba je rasa ngantuk aku rasa ramai gak tetido dan bangun ke semua muntah2 dan x sempat ke toilet pun. tu pengalaman aku kena keracunan makanan.

ehh ehhh Rolling Eyes yker KN ...ko ader citer pasal waak kaa...citer haper Neutral ... citer lerr citerr ..... scratch

alooo petak What a Face kasihan korang No org makan elok2 Neutral korang makan racun ish ishh kasihaaannn.... Rolling Eyes aku dulu dok aspuri kan..tang makan ni mmg aku tak penah berkenan lasungg Mad x sedaaap ishh kalo makan pun takat sake of nak wat syarat jek Neutral yelah dah smua turung gi dewan takan dok ngagaa jaaa Laughing kene le eksyen sket bratur2 amik lauk hehehee at least dpt ler kuar dari aspuri tu jab tgk-tgk haper-haper yg patut kat luar aspuri tu Razz Laughing hehehehe kalo lapar pun maggi je la pyelamat berserta biskut kering yg dihantar oleh kuncu-kuncu wak Laughing tu jelah yg boleh diterima pakai hehehee tapi kadang2 wak ada gak masak yg sedap especialy ari sabtu hehehe ada menu2 dia yg sedap laah tapi laen-laen hampehhhh Mad

korang cite la dulu...nnt aku cite kan... rabbit
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Sat Feb 23, 2008 5:28 am

FARI_077 wrote:psl wak ni...aku paling ingat biskut yg dihtr time prep tu(ntah per namer biskut tu)....aku suker tul lar biskut tu cheers ....jatuh cinter aku dgn biskut tu I love you ....(bkn dgn wak @ kuncu2ner yer). Bab menu dier...aku hilang ingatan lar confused ...tp yg paling aku ingat muka wak tersengih2 mcm kerang busuk jer What a Face bila si ita minta wak masakkan maggi utk dier....erghhhhhh...dasar lelaki Twisted Evil


rzn2001rzn wrote:
petak wrote:
kn_the_great wrote:dah tajuk ni kenangan mengusik jiwa..apa kenangan yg nak dicite dlm ni..sure byk punya..apa kata kita cite pasal 'wak' dewan makan..apa yg best tentang diri dia..aku tak la 'taksub' dgn dia sgt..tp penah la pau rokok surya dulu..hahahaha..desprador...aku ada cite pasal wak ni..tp korg cite dulu..kalo aku start kang..ramai yg tak sanggup dengar... Shocked

pasal wak ye ? ha... ko org ingat x masa kena keracunan makanan ? 1 hostel kena. masa makan tengah arikan ? yang aku ingat lagi la, masa 2 kita org kerja bengkel(bengkel sebelah dewan. PPU). jadi blm time sek abis je kita org g hostel amek tray dulu, dengan harapan jadi la org no 1 amek makan. aku ingat wak masak sambal berkuah, tapi rupanya kari. Lepas je makan tetiba je rasa ngantuk aku rasa ramai gak tetido dan bangun ke semua muntah2 dan x sempat ke toilet pun. tu pengalaman aku kena keracunan makanan.

ehh ehhh Rolling Eyes yker KN ...ko ader citer pasal waak kaa...citer haper Neutral ... citer lerr citerr ..... scratch

alooo petak What a Face kasihan korang No org makan elok2 Neutral korang makan racun ish ishh kasihaaannn.... Rolling Eyes aku dulu dok aspuri kan..tang makan ni mmg aku tak penah berkenan lasungg Mad x sedaaap ishh kalo makan pun takat sake of nak wat syarat jek Neutral yelah dah smua turung gi dewan takan dok ngagaa jaaa Laughing kene le eksyen sket bratur2 amik lauk hehehee at least dpt ler kuar dari aspuri tu jab tgk-tgk haper-haper yg patut kat luar aspuri tu Razz Laughing hehehehe kalo lapar pun maggi je la pyelamat berserta biskut kering yg dihantar oleh kuncu-kuncu wak Laughing tu jelah yg boleh diterima pakai hehehee tapi kadang2 wak ada gak masak yg sedap especialy ari sabtu hehehe ada menu2 dia yg sedap laah tapi laen-laen hampehhhh Mad

oooooooooooooo..wak ni dah lebey ni...kitaorg kat aspura tak penah dpt biskut pun..ini tak adil......ntah2 peruntukan utk budak aspura habis dikebas oleh budak2 aspuri kot....aku tak halal kan..hahahahaha...baik korg ngaku...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  FARI_077 on Sat Feb 23, 2008 5:34 am

itu aku no komen lar kn....tp kan nak bgtau lg kat ko..biskut tu dia bg dlm tin besaq tau cheers ...betapa kasihnyer wak kpd kami Embarassed ...(tang tu jer lar yg aku suka sgt kat wak)....untungnyer menjd penghuni aspuri cheers lol! lol!


kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:psl wak ni...aku paling ingat biskut yg dihtr time prep tu(ntah per namer biskut tu)....aku suker tul lar biskut tu cheers ....jatuh cinter aku dgn biskut tu I love you ....(bkn dgn wak @ kuncu2ner yer). Bab menu dier...aku hilang ingatan lar confused ...tp yg paling aku ingat muka wak tersengih2 mcm kerang busuk jer What a Face bila si ita minta wak masakkan maggi utk dier....erghhhhhh...dasar lelaki Twisted Evil


rzn2001rzn wrote:
petak wrote:
kn_the_great wrote:dah tajuk ni kenangan mengusik jiwa..apa kenangan yg nak dicite dlm ni..sure byk punya..apa kata kita cite pasal 'wak' dewan makan..apa yg best tentang diri dia..aku tak la 'taksub' dgn dia sgt..tp penah la pau rokok surya dulu..hahahaha..desprador...aku ada cite pasal wak ni..tp korg cite dulu..kalo aku start kang..ramai yg tak sanggup dengar... Shocked

pasal wak ye ? ha... ko org ingat x masa kena keracunan makanan ? 1 hostel kena. masa makan tengah arikan ? yang aku ingat lagi la, masa 2 kita org kerja bengkel(bengkel sebelah dewan. PPU). jadi blm time sek abis je kita org g hostel amek tray dulu, dengan harapan jadi la org no 1 amek makan. aku ingat wak masak sambal berkuah, tapi rupanya kari. Lepas je makan tetiba je rasa ngantuk aku rasa ramai gak tetido dan bangun ke semua muntah2 dan x sempat ke toilet pun. tu pengalaman aku kena keracunan makanan.

ehh ehhh Rolling Eyes yker KN ...ko ader citer pasal waak kaa...citer haper Neutral ... citer lerr citerr ..... scratch

alooo petak What a Face kasihan korang No org makan elok2 Neutral korang makan racun ish ishh kasihaaannn.... Rolling Eyes aku dulu dok aspuri kan..tang makan ni mmg aku tak penah berkenan lasungg Mad x sedaaap ishh kalo makan pun takat sake of nak wat syarat jek Neutral yelah dah smua turung gi dewan takan dok ngagaa jaaa Laughing kene le eksyen sket bratur2 amik lauk hehehee at least dpt ler kuar dari aspuri tu jab tgk-tgk haper-haper yg patut kat luar aspuri tu Razz Laughing hehehehe kalo lapar pun maggi je la pyelamat berserta biskut kering yg dihantar oleh kuncu-kuncu wak Laughing tu jelah yg boleh diterima pakai hehehee tapi kadang2 wak ada gak masak yg sedap especialy ari sabtu hehehe ada menu2 dia yg sedap laah tapi laen-laen hampehhhh Mad

oooooooooooooo..wak ni dah lebey ni...kitaorg kat aspura tak penah dpt biskut pun..ini tak adil......ntah2 peruntukan utk budak aspura habis dikebas oleh budak2 aspuri kot....aku tak halal kan..hahahahaha...baik korg ngaku...
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Sat Feb 23, 2008 5:41 am

FARI_077 wrote:itu aku no komen lar kn....tp kan nak bgtau lg kat ko..biskut tu dia bg dlm tin besaq tau cheers ...betapa kasihnyer wak kpd kami Embarassed ...(tang tu jer lar yg aku suka sgt kat wak)....untungnyer menjd penghuni aspuri cheers lol! lol!


kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:psl wak ni...aku paling ingat biskut yg dihtr time prep tu(ntah per namer biskut tu)....aku suker tul lar biskut tu cheers ....jatuh cinter aku dgn biskut tu I love you ....(bkn dgn wak @ kuncu2ner yer). Bab menu dier...aku hilang ingatan lar confused ...tp yg paling aku ingat muka wak tersengih2 mcm kerang busuk jer What a Face bila si ita minta wak masakkan maggi utk dier....erghhhhhh...dasar lelaki Twisted Evil


rzn2001rzn wrote:
petak wrote:
kn_the_great wrote:dah tajuk ni kenangan mengusik jiwa..apa kenangan yg nak dicite dlm ni..sure byk punya..apa kata kita cite pasal 'wak' dewan makan..apa yg best tentang diri dia..aku tak la 'taksub' dgn dia sgt..tp penah la pau rokok surya dulu..hahahaha..desprador...aku ada cite pasal wak ni..tp korg cite dulu..kalo aku start kang..ramai yg tak sanggup dengar... Shocked

pasal wak ye ? ha... ko org ingat x masa kena keracunan makanan ? 1 hostel kena. masa makan tengah arikan ? yang aku ingat lagi la, masa 2 kita org kerja bengkel(bengkel sebelah dewan. PPU). jadi blm time sek abis je kita org g hostel amek tray dulu, dengan harapan jadi la org no 1 amek makan. aku ingat wak masak sambal berkuah, tapi rupanya kari. Lepas je makan tetiba je rasa ngantuk aku rasa ramai gak tetido dan bangun ke semua muntah2 dan x sempat ke toilet pun. tu pengalaman aku kena keracunan makanan.

ehh ehhh Rolling Eyes yker KN ...ko ader citer pasal waak kaa...citer haper Neutral ... citer lerr citerr ..... scratch

alooo petak What a Face kasihan korang No org makan elok2 Neutral korang makan racun ish ishh kasihaaannn.... Rolling Eyes aku dulu dok aspuri kan..tang makan ni mmg aku tak penah berkenan lasungg Mad x sedaaap ishh kalo makan pun takat sake of nak wat syarat jek Neutral yelah dah smua turung gi dewan takan dok ngagaa jaaa Laughing kene le eksyen sket bratur2 amik lauk hehehee at least dpt ler kuar dari aspuri tu jab tgk-tgk haper-haper yg patut kat luar aspuri tu Razz Laughing hehehehe kalo lapar pun maggi je la pyelamat berserta biskut kering yg dihantar oleh kuncu-kuncu wak Laughing tu jelah yg boleh diterima pakai hehehee tapi kadang2 wak ada gak masak yg sedap especialy ari sabtu hehehe ada menu2 dia yg sedap laah tapi laen-laen hampehhhh Mad

oooooooooooooo..wak ni dah lebey ni...kitaorg kat aspura tak penah dpt biskut pun..ini tak adil......ntah2 peruntukan utk budak aspura habis dikebas oleh budak2 aspuri kot....aku tak halal kan..hahahahaha...baik korg ngaku...

tin besarr?..ni lg aku tak puas hati ni.......aku nak saman vokay.... affraid
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  FARI_077 on Sat Feb 23, 2008 5:52 am

lol! lol! lol! ...gumbiranya mkn biskut yg byk dlm tin besaq tu...nyummmmm...nyummmm....nyummmm.....kenape berlaku ketidakadilan sebegitu yer. confused ...anyway...bertuahnyer penghuni2 aspuri queen flower lol! lol!



kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:itu aku no komen lar kn....tp kan nak bgtau lg kat ko..biskut tu dia bg dlm tin besaq tau cheers ...betapa kasihnyer wak kpd kami Embarassed ...(tang tu jer lar yg aku suka sgt kat wak)....untungnyer menjd penghuni aspuri cheers lol! lol!


kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:psl wak ni...aku paling ingat biskut yg dihtr time prep tu(ntah per namer biskut tu)....aku suker tul lar biskut tu cheers ....jatuh cinter aku dgn biskut tu I love you ....(bkn dgn wak @ kuncu2ner yer). Bab menu dier...aku hilang ingatan lar confused ...tp yg paling aku ingat muka wak tersengih2 mcm kerang busuk jer What a Face bila si ita minta wak masakkan maggi utk dier....erghhhhhh...dasar lelaki Twisted Evil


rzn2001rzn wrote:
petak wrote:
kn_the_great wrote:dah tajuk ni kenangan mengusik jiwa..apa kenangan yg nak dicite dlm ni..sure byk punya..apa kata kita cite pasal 'wak' dewan makan..apa yg best tentang diri dia..aku tak la 'taksub' dgn dia sgt..tp penah la pau rokok surya dulu..hahahaha..desprador...aku ada cite pasal wak ni..tp korg cite dulu..kalo aku start kang..ramai yg tak sanggup dengar... Shocked

pasal wak ye ? ha... ko org ingat x masa kena keracunan makanan ? 1 hostel kena. masa makan tengah arikan ? yang aku ingat lagi la, masa 2 kita org kerja bengkel(bengkel sebelah dewan. PPU). jadi blm time sek abis je kita org g hostel amek tray dulu, dengan harapan jadi la org no 1 amek makan. aku ingat wak masak sambal berkuah, tapi rupanya kari. Lepas je makan tetiba je rasa ngantuk aku rasa ramai gak tetido dan bangun ke semua muntah2 dan x sempat ke toilet pun. tu pengalaman aku kena keracunan makanan.

ehh ehhh Rolling Eyes yker KN ...ko ader citer pasal waak kaa...citer haper Neutral ... citer lerr citerr ..... scratch

alooo petak What a Face kasihan korang No org makan elok2 Neutral korang makan racun ish ishh kasihaaannn.... Rolling Eyes aku dulu dok aspuri kan..tang makan ni mmg aku tak penah berkenan lasungg Mad x sedaaap ishh kalo makan pun takat sake of nak wat syarat jek Neutral yelah dah smua turung gi dewan takan dok ngagaa jaaa Laughing kene le eksyen sket bratur2 amik lauk hehehee at least dpt ler kuar dari aspuri tu jab tgk-tgk haper-haper yg patut kat luar aspuri tu Razz Laughing hehehehe kalo lapar pun maggi je la pyelamat berserta biskut kering yg dihantar oleh kuncu-kuncu wak Laughing tu jelah yg boleh diterima pakai hehehee tapi kadang2 wak ada gak masak yg sedap especialy ari sabtu hehehe ada menu2 dia yg sedap laah tapi laen-laen hampehhhh Mad

oooooooooooooo..wak ni dah lebey ni...kitaorg kat aspura tak penah dpt biskut pun..ini tak adil......ntah2 peruntukan utk budak aspura habis dikebas oleh budak2 aspuri kot....aku tak halal kan..hahahahaha...baik korg ngaku...

tin besarr?..ni lg aku tak puas hati ni.......aku nak saman vokay.... affraid
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Sat Feb 23, 2008 5:55 am

FARI_077 wrote:lol! lol! lol! ...gumbiranya mkn biskut yg byk dlm tin besaq tu...nyummmmm...nyummmm....nyummmm.....kenape berlaku ketidakadilan sebegitu yer. confused ...anyway...bertuahnyer penghuni2 aspuri queen flower lol! lol!



kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:itu aku no komen lar kn....tp kan nak bgtau lg kat ko..biskut tu dia bg dlm tin besaq tau cheers ...betapa kasihnyer wak kpd kami Embarassed ...(tang tu jer lar yg aku suka sgt kat wak)....untungnyer menjd penghuni aspuri cheers lol! lol!


kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:psl wak ni...aku paling ingat biskut yg dihtr time prep tu(ntah per namer biskut tu)....aku suker tul lar biskut tu cheers ....jatuh cinter aku dgn biskut tu I love you ....(bkn dgn wak @ kuncu2ner yer). Bab menu dier...aku hilang ingatan lar confused ...tp yg paling aku ingat muka wak tersengih2 mcm kerang busuk jer What a Face bila si ita minta wak masakkan maggi utk dier....erghhhhhh...dasar lelaki Twisted Evil


rzn2001rzn wrote:
petak wrote:
kn_the_great wrote:dah tajuk ni kenangan mengusik jiwa..apa kenangan yg nak dicite dlm ni..sure byk punya..apa kata kita cite pasal 'wak' dewan makan..apa yg best tentang diri dia..aku tak la 'taksub' dgn dia sgt..tp penah la pau rokok surya dulu..hahahaha..desprador...aku ada cite pasal wak ni..tp korg cite dulu..kalo aku start kang..ramai yg tak sanggup dengar... Shocked

pasal wak ye ? ha... ko org ingat x masa kena keracunan makanan ? 1 hostel kena. masa makan tengah arikan ? yang aku ingat lagi la, masa 2 kita org kerja bengkel(bengkel sebelah dewan. PPU). jadi blm time sek abis je kita org g hostel amek tray dulu, dengan harapan jadi la org no 1 amek makan. aku ingat wak masak sambal berkuah, tapi rupanya kari. Lepas je makan tetiba je rasa ngantuk aku rasa ramai gak tetido dan bangun ke semua muntah2 dan x sempat ke toilet pun. tu pengalaman aku kena keracunan makanan.

ehh ehhh Rolling Eyes yker KN ...ko ader citer pasal waak kaa...citer haper Neutral ... citer lerr citerr ..... scratch

alooo petak What a Face kasihan korang No org makan elok2 Neutral korang makan racun ish ishh kasihaaannn.... Rolling Eyes aku dulu dok aspuri kan..tang makan ni mmg aku tak penah berkenan lasungg Mad x sedaaap ishh kalo makan pun takat sake of nak wat syarat jek Neutral yelah dah smua turung gi dewan takan dok ngagaa jaaa Laughing kene le eksyen sket bratur2 amik lauk hehehee at least dpt ler kuar dari aspuri tu jab tgk-tgk haper-haper yg patut kat luar aspuri tu Razz Laughing hehehehe kalo lapar pun maggi je la pyelamat berserta biskut kering yg dihantar oleh kuncu-kuncu wak Laughing tu jelah yg boleh diterima pakai hehehee tapi kadang2 wak ada gak masak yg sedap especialy ari sabtu hehehe ada menu2 dia yg sedap laah tapi laen-laen hampehhhh Mad

oooooooooooooo..wak ni dah lebey ni...kitaorg kat aspura tak penah dpt biskut pun..ini tak adil......ntah2 peruntukan utk budak aspura habis dikebas oleh budak2 aspuri kot....aku tak halal kan..hahahahaha...baik korg ngaku...

tin besarr?..ni lg aku tak puas hati ni.......aku nak saman vokay.... affraid

oooo..suka ek..ko makan la byk2..nnt perut ko kembong lepas kawen ko tanggung la 9 bulan 10 hari..rasakan......ngek..ngek...huhu tongue
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  FARI_077 on Sat Feb 23, 2008 6:00 am

ayat drastik tu bunyie nyer kn... Neutral Dengki tahap gaban lar ko ni tongue

kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:lol! lol! lol! ...gumbiranya mkn biskut yg byk dlm tin besaq tu...nyummmmm...nyummmm....nyummmm.....kenape berlaku ketidakadilan sebegitu yer. confused ...anyway...bertuahnyer penghuni2 aspuri queen flower lol! lol!



kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:itu aku no komen lar kn....tp kan nak bgtau lg kat ko..biskut tu dia bg dlm tin besaq tau cheers ...betapa kasihnyer wak kpd kami Embarassed ...(tang tu jer lar yg aku suka sgt kat wak)....untungnyer menjd penghuni aspuri cheers lol! lol!


kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:psl wak ni...aku paling ingat biskut yg dihtr time prep tu(ntah per namer biskut tu)....aku suker tul lar biskut tu cheers ....jatuh cinter aku dgn biskut tu I love you ....(bkn dgn wak @ kuncu2ner yer). Bab menu dier...aku hilang ingatan lar confused ...tp yg paling aku ingat muka wak tersengih2 mcm kerang busuk jer What a Face bila si ita minta wak masakkan maggi utk dier....erghhhhhh...dasar lelaki Twisted Evil


rzn2001rzn wrote:
petak wrote:
kn_the_great wrote:dah tajuk ni kenangan mengusik jiwa..apa kenangan yg nak dicite dlm ni..sure byk punya..apa kata kita cite pasal 'wak' dewan makan..apa yg best tentang diri dia..aku tak la 'taksub' dgn dia sgt..tp penah la pau rokok surya dulu..hahahaha..desprador...aku ada cite pasal wak ni..tp korg cite dulu..kalo aku start kang..ramai yg tak sanggup dengar... Shocked

pasal wak ye ? ha... ko org ingat x masa kena keracunan makanan ? 1 hostel kena. masa makan tengah arikan ? yang aku ingat lagi la, masa 2 kita org kerja bengkel(bengkel sebelah dewan. PPU). jadi blm time sek abis je kita org g hostel amek tray dulu, dengan harapan jadi la org no 1 amek makan. aku ingat wak masak sambal berkuah, tapi rupanya kari. Lepas je makan tetiba je rasa ngantuk aku rasa ramai gak tetido dan bangun ke semua muntah2 dan x sempat ke toilet pun. tu pengalaman aku kena keracunan makanan.

ehh ehhh Rolling Eyes yker KN ...ko ader citer pasal waak kaa...citer haper Neutral ... citer lerr citerr ..... scratch

alooo petak What a Face kasihan korang No org makan elok2 Neutral korang makan racun ish ishh kasihaaannn.... Rolling Eyes aku dulu dok aspuri kan..tang makan ni mmg aku tak penah berkenan lasungg Mad x sedaaap ishh kalo makan pun takat sake of nak wat syarat jek Neutral yelah dah smua turung gi dewan takan dok ngagaa jaaa Laughing kene le eksyen sket bratur2 amik lauk hehehee at least dpt ler kuar dari aspuri tu jab tgk-tgk haper-haper yg patut kat luar aspuri tu Razz Laughing hehehehe kalo lapar pun maggi je la pyelamat berserta biskut kering yg dihantar oleh kuncu-kuncu wak Laughing tu jelah yg boleh diterima pakai hehehee tapi kadang2 wak ada gak masak yg sedap especialy ari sabtu hehehe ada menu2 dia yg sedap laah tapi laen-laen hampehhhh Mad

oooooooooooooo..wak ni dah lebey ni...kitaorg kat aspura tak penah dpt biskut pun..ini tak adil......ntah2 peruntukan utk budak aspura habis dikebas oleh budak2 aspuri kot....aku tak halal kan..hahahahaha...baik korg ngaku...

tin besarr?..ni lg aku tak puas hati ni.......aku nak saman vokay.... affraid

oooo..suka ek..ko makan la byk2..nnt perut ko kembong lepas kawen...ngek..ngek...huhu tongue
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Sat Feb 23, 2008 6:05 am

FARI_077 wrote:ayat drastik tu bunyie nyer kn... Neutral Dengki tahap gaban lar ko ni tongue

kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:lol! lol! lol! ...gumbiranya mkn biskut yg byk dlm tin besaq tu...nyummmmm...nyummmm....nyummmm.....kenape berlaku ketidakadilan sebegitu yer. confused ...anyway...bertuahnyer penghuni2 aspuri queen flower lol! lol!



kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:itu aku no komen lar kn....tp kan nak bgtau lg kat ko..biskut tu dia bg dlm tin besaq tau cheers ...betapa kasihnyer wak kpd kami Embarassed ...(tang tu jer lar yg aku suka sgt kat wak)....untungnyer menjd penghuni aspuri cheers lol! lol!


kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:psl wak ni...aku paling ingat biskut yg dihtr time prep tu(ntah per namer biskut tu)....aku suker tul lar biskut tu cheers ....jatuh cinter aku dgn biskut tu I love you ....(bkn dgn wak @ kuncu2ner yer). Bab menu dier...aku hilang ingatan lar confused ...tp yg paling aku ingat muka wak tersengih2 mcm kerang busuk jer What a Face bila si ita minta wak masakkan maggi utk dier....erghhhhhh...dasar lelaki Twisted Evil


rzn2001rzn wrote:
petak wrote:
kn_the_great wrote:dah tajuk ni kenangan mengusik jiwa..apa kenangan yg nak dicite dlm ni..sure byk punya..apa kata kita cite pasal 'wak' dewan makan..apa yg best tentang diri dia..aku tak la 'taksub' dgn dia sgt..tp penah la pau rokok surya dulu..hahahaha..desprador...aku ada cite pasal wak ni..tp korg cite dulu..kalo aku start kang..ramai yg tak sanggup dengar... Shocked

pasal wak ye ? ha... ko org ingat x masa kena keracunan makanan ? 1 hostel kena. masa makan tengah arikan ? yang aku ingat lagi la, masa 2 kita org kerja bengkel(bengkel sebelah dewan. PPU). jadi blm time sek abis je kita org g hostel amek tray dulu, dengan harapan jadi la org no 1 amek makan. aku ingat wak masak sambal berkuah, tapi rupanya kari. Lepas je makan tetiba je rasa ngantuk aku rasa ramai gak tetido dan bangun ke semua muntah2 dan x sempat ke toilet pun. tu pengalaman aku kena keracunan makanan.

ehh ehhh Rolling Eyes yker KN ...ko ader citer pasal waak kaa...citer haper Neutral ... citer lerr citerr ..... scratch

alooo petak What a Face kasihan korang No org makan elok2 Neutral korang makan racun ish ishh kasihaaannn.... Rolling Eyes aku dulu dok aspuri kan..tang makan ni mmg aku tak penah berkenan lasungg Mad x sedaaap ishh kalo makan pun takat sake of nak wat syarat jek Neutral yelah dah smua turung gi dewan takan dok ngagaa jaaa Laughing kene le eksyen sket bratur2 amik lauk hehehee at least dpt ler kuar dari aspuri tu jab tgk-tgk haper-haper yg patut kat luar aspuri tu Razz Laughing hehehehe kalo lapar pun maggi je la pyelamat berserta biskut kering yg dihantar oleh kuncu-kuncu wak Laughing tu jelah yg boleh diterima pakai hehehee tapi kadang2 wak ada gak masak yg sedap especialy ari sabtu hehehe ada menu2 dia yg sedap laah tapi laen-laen hampehhhh Mad

oooooooooooooo..wak ni dah lebey ni...kitaorg kat aspura tak penah dpt biskut pun..ini tak adil......ntah2 peruntukan utk budak aspura habis dikebas oleh budak2 aspuri kot....aku tak halal kan..hahahahaha...baik korg ngaku...

tin besarr?..ni lg aku tak puas hati ni.......aku nak saman vokay.... affraid

oooo..suka ek..ko makan la byk2..nnt perut ko kembong lepas kawen...ngek..ngek...huhu tongue

hehehehe..saja je...sebenarnyakan..kitaorg yg suruh wak hantar pg aspuri..peruntukkan tu mmg kitaorg bg kat aspuri...tau korg mmg sentiasa kelaparan..biskut....apa barang?..kitaorg kalo agak2 tak sedap je lauk hari tu kitaorg makan kat luar la....hahahaha..
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  FARI_077 on Sat Feb 23, 2008 6:10 am

PODACITTTTT.....ayat cover kesedihan nampak Laughing apsal korang x bgtau aku korang nak mkn luar hah Mad ...kalau x blh aku tapau...aparaaaa Sad


kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:ayat drastik tu bunyie nyer kn... Neutral Dengki tahap gaban lar ko ni tongue

kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:lol! lol! lol! ...gumbiranya mkn biskut yg byk dlm tin besaq tu...nyummmmm...nyummmm....nyummmm.....kenape berlaku ketidakadilan sebegitu yer. confused ...anyway...bertuahnyer penghuni2 aspuri queen flower lol! lol!



kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:itu aku no komen lar kn....tp kan nak bgtau lg kat ko..biskut tu dia bg dlm tin besaq tau cheers ...betapa kasihnyer wak kpd kami Embarassed ...(tang tu jer lar yg aku suka sgt kat wak)....untungnyer menjd penghuni aspuri cheers lol! lol!


kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:psl wak ni...aku paling ingat biskut yg dihtr time prep tu(ntah per namer biskut tu)....aku suker tul lar biskut tu cheers ....jatuh cinter aku dgn biskut tu I love you ....(bkn dgn wak @ kuncu2ner yer). Bab menu dier...aku hilang ingatan lar confused ...tp yg paling aku ingat muka wak tersengih2 mcm kerang busuk jer What a Face bila si ita minta wak masakkan maggi utk dier....erghhhhhh...dasar lelaki Twisted Evil


rzn2001rzn wrote:
petak wrote:
kn_the_great wrote:dah tajuk ni kenangan mengusik jiwa..apa kenangan yg nak dicite dlm ni..sure byk punya..apa kata kita cite pasal 'wak' dewan makan..apa yg best tentang diri dia..aku tak la 'taksub' dgn dia sgt..tp penah la pau rokok surya dulu..hahahaha..desprador...aku ada cite pasal wak ni..tp korg cite dulu..kalo aku start kang..ramai yg tak sanggup dengar... Shocked

pasal wak ye ? ha... ko org ingat x masa kena keracunan makanan ? 1 hostel kena. masa makan tengah arikan ? yang aku ingat lagi la, masa 2 kita org kerja bengkel(bengkel sebelah dewan. PPU). jadi blm time sek abis je kita org g hostel amek tray dulu, dengan harapan jadi la org no 1 amek makan. aku ingat wak masak sambal berkuah, tapi rupanya kari. Lepas je makan tetiba je rasa ngantuk aku rasa ramai gak tetido dan bangun ke semua muntah2 dan x sempat ke toilet pun. tu pengalaman aku kena keracunan makanan.

ehh ehhh Rolling Eyes yker KN ...ko ader citer pasal waak kaa...citer haper Neutral ... citer lerr citerr ..... scratch

alooo petak What a Face kasihan korang No org makan elok2 Neutral korang makan racun ish ishh kasihaaannn.... Rolling Eyes aku dulu dok aspuri kan..tang makan ni mmg aku tak penah berkenan lasungg Mad x sedaaap ishh kalo makan pun takat sake of nak wat syarat jek Neutral yelah dah smua turung gi dewan takan dok ngagaa jaaa Laughing kene le eksyen sket bratur2 amik lauk hehehee at least dpt ler kuar dari aspuri tu jab tgk-tgk haper-haper yg patut kat luar aspuri tu Razz Laughing hehehehe kalo lapar pun maggi je la pyelamat berserta biskut kering yg dihantar oleh kuncu-kuncu wak Laughing tu jelah yg boleh diterima pakai hehehee tapi kadang2 wak ada gak masak yg sedap especialy ari sabtu hehehe ada menu2 dia yg sedap laah tapi laen-laen hampehhhh Mad

oooooooooooooo..wak ni dah lebey ni...kitaorg kat aspura tak penah dpt biskut pun..ini tak adil......ntah2 peruntukan utk budak aspura habis dikebas oleh budak2 aspuri kot....aku tak halal kan..hahahahaha...baik korg ngaku...

tin besarr?..ni lg aku tak puas hati ni.......aku nak saman vokay.... affraid

oooo..suka ek..ko makan la byk2..nnt perut ko kembong lepas kawen...ngek..ngek...huhu tongue

hehehehe..saja je...sebenarnyakan..kitaorg yg suruh wak hantar pg aspuri..peruntukkan tu mmg kitaorg bg kat aspuri...tau korg mmg sentiasa kelaparan..biskut....apa barang?..kitaorg kalo agak2 tak sedap je lauk hari tu kitaorg makan kat luar la....hahahaha..
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  rzn2001rzn on Sat Feb 23, 2008 6:58 am

FARI_077 wrote:psl wak ni...aku paling ingat biskut yg dihtr time prep tu(ntah per namer biskut tu)....aku suker tul lar biskut tu cheers ....jatuh cinter aku dgn biskut tu I love you ....(bkn dgn wak @ kuncu2ner yer). Bab menu dier...aku hilang ingatan lar confused ...tp yg paling aku ingat muka wak tersengih2 mcm kerang busuk jer What a Face bila si ita minta wak masakkan maggi utk dier....erghhhhhh...dasar lelaki Twisted Evil


Laughing hahahaa farid..faridd Laughing aah biskut tu mmg sedap ...kaa itu jam tadaQ biskut laen itu jaa yang adaaa... pulun jer laaa hahahaaaa Laughing ko ingat tak dulu ko duk kat bilik prep ...meja ko kat blakang aku kalo x silap haku laa hehehee aku selalu kacau ko n atie n jarend belajar ahaksss suh makan biskut simpanan aku tuu ahakss aku dok offer je biskut aku tu hahahaa padahal biskut yg sama jaa dgn wak pyer ...aku buh transfer je biskut wak dalam tin biskut simpanan aku tuuu hehehee kalo biskut kt tin besaq wak tu biskut slalu lemau jaaa.... haku pyer rangup lagik heheeheheh bukan study pun dok kunyah biskut jaaa kita time preep tuh hehehee Laughing

itaa hehehe minah tu .... pun lawak gak aku tengok sukerrr sukerrr sangaaaaaatt maen materrrr kat dewan makan hihihihiii jelingan dier hehehhee aku pun tak tahaaaann hahahahaaa laen macam ahakss
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  FARI_077 on Sat Feb 23, 2008 8:06 am

tq lar pojie ko offer aku biskut ranggup dr tin ko (walaupun hakikatnyer dr wak jg)....mmg tepat skali...meja aku mmg kat blkg ko...fuhhh...time prep tu la time aku jd penyajak I love you ...pemikir. study ..dan seangkatan dgn nyer lar Sleep ......pe ko pikir ko jer yg tak tahan dgn jelingan dier...aku ni lg lar...ngadap muka dier tiap2 mlm...teman sblh katil la kata kan....mencabar iman beb cherry ....kihkihkihhh.... lol! lol! lol!

rzn2001rzn wrote:
FARI_077 wrote:psl wak ni...aku paling ingat biskut yg dihtr time prep tu(ntah per namer biskut tu)....aku suker tul lar biskut tu cheers ....jatuh cinter aku dgn biskut tu I love you ....(bkn dgn wak @ kuncu2ner yer). Bab menu dier...aku hilang ingatan lar confused ...tp yg paling aku ingat muka wak tersengih2 mcm kerang busuk jer What a Face bila si ita minta wak masakkan maggi utk dier....erghhhhhh...dasar lelaki Twisted Evil


Laughing hahahaa farid..faridd Laughing aah biskut tu mmg sedap ...kaa itu jam tadaQ biskut laen itu jaa yang adaaa... pulun jer laaa hahahaaaa Laughing ko ingat tak dulu ko duk kat bilik prep ...meja ko kat blakang aku kalo x silap haku laa hehehee aku selalu kacau ko n atie n jarend belajar ahaksss suh makan biskut simpanan aku tuu ahakss aku dok offer je biskut aku tu hahahaa padahal biskut yg sama jaa dgn wak pyer ...aku buh transfer je biskut wak dalam tin biskut simpanan aku tuuu hehehee kalo biskut kt tin besaq wak tu biskut slalu lemau jaaa.... haku pyer rangup lagik heheeheheh bukan study pun dok kunyah biskut jaaa kita time preep tuh hehehee Laughing

itaa hehehe minah tu .... pun lawak gak aku tengok sukerrr sukerrr sangaaaaaatt maen materrrr kat dewan makan hihihihiii jelingan dier hehehhee aku pun tak tahaaaann hahahahaaa laen macam ahakss
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Sat Feb 23, 2008 10:37 am

FARI_077 wrote:PODACITTTTT.....ayat cover kesedihan nampak Laughing apsal korang x bgtau aku korang nak mkn luar hah Mad ...kalau x blh aku tapau...aparaaaa Sad


kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:ayat drastik tu bunyie nyer kn... Neutral Dengki tahap gaban lar ko ni tongue

kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:lol! lol! lol! ...gumbiranya mkn biskut yg byk dlm tin besaq tu...nyummmmm...nyummmm....nyummmm.....kenape berlaku ketidakadilan sebegitu yer. confused ...anyway...bertuahnyer penghuni2 aspuri queen flower lol! lol!



kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:itu aku no komen lar kn....tp kan nak bgtau lg kat ko..biskut tu dia bg dlm tin besaq tau cheers ...betapa kasihnyer wak kpd kami Embarassed ...(tang tu jer lar yg aku suka sgt kat wak)....untungnyer menjd penghuni aspuri cheers lol! lol!


kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:psl wak ni...aku paling ingat biskut yg dihtr time prep tu(ntah per namer biskut tu)....aku suker tul lar biskut tu cheers ....jatuh cinter aku dgn biskut tu I love you ....(bkn dgn wak @ kuncu2ner yer). Bab menu dier...aku hilang ingatan lar confused ...tp yg paling aku ingat muka wak tersengih2 mcm kerang busuk jer What a Face bila si ita minta wak masakkan maggi utk dier....erghhhhhh...dasar lelaki Twisted Evil


rzn2001rzn wrote:
petak wrote:
kn_the_great wrote:dah tajuk ni kenangan mengusik jiwa..apa kenangan yg nak dicite dlm ni..sure byk punya..apa kata kita cite pasal 'wak' dewan makan..apa yg best tentang diri dia..aku tak la 'taksub' dgn dia sgt..tp penah la pau rokok surya dulu..hahahaha..desprador...aku ada cite pasal wak ni..tp korg cite dulu..kalo aku start kang..ramai yg tak sanggup dengar... Shocked

pasal wak ye ? ha... ko org ingat x masa kena keracunan makanan ? 1 hostel kena. masa makan tengah arikan ? yang aku ingat lagi la, masa 2 kita org kerja bengkel(bengkel sebelah dewan. PPU). jadi blm time sek abis je kita org g hostel amek tray dulu, dengan harapan jadi la org no 1 amek makan. aku ingat wak masak sambal berkuah, tapi rupanya kari. Lepas je makan tetiba je rasa ngantuk aku rasa ramai gak tetido dan bangun ke semua muntah2 dan x sempat ke toilet pun. tu pengalaman aku kena keracunan makanan.

ehh ehhh Rolling Eyes yker KN ...ko ader citer pasal waak kaa...citer haper Neutral ... citer lerr citerr ..... scratch

alooo petak What a Face kasihan korang No org makan elok2 Neutral korang makan racun ish ishh kasihaaannn.... Rolling Eyes aku dulu dok aspuri kan..tang makan ni mmg aku tak penah berkenan lasungg Mad x sedaaap ishh kalo makan pun takat sake of nak wat syarat jek Neutral yelah dah smua turung gi dewan takan dok ngagaa jaaa Laughing kene le eksyen sket bratur2 amik lauk hehehee at least dpt ler kuar dari aspuri tu jab tgk-tgk haper-haper yg patut kat luar aspuri tu Razz Laughing hehehehe kalo lapar pun maggi je la pyelamat berserta biskut kering yg dihantar oleh kuncu-kuncu wak Laughing tu jelah yg boleh diterima pakai hehehee tapi kadang2 wak ada gak masak yg sedap especialy ari sabtu hehehe ada menu2 dia yg sedap laah tapi laen-laen hampehhhh Mad

oooooooooooooo..wak ni dah lebey ni...kitaorg kat aspura tak penah dpt biskut pun..ini tak adil......ntah2 peruntukan utk budak aspura habis dikebas oleh budak2 aspuri kot....aku tak halal kan..hahahahaha...baik korg ngaku...

tin besarr?..ni lg aku tak puas hati ni.......aku nak saman vokay.... affraid

oooo..suka ek..ko makan la byk2..nnt perut ko kembong lepas kawen...ngek..ngek...huhu tongue

hehehehe..saja je...sebenarnyakan..kitaorg yg suruh wak hantar pg aspuri..peruntukkan tu mmg kitaorg bg kat aspuri...tau korg mmg sentiasa kelaparan..biskut....apa barang?..kitaorg kalo agak2 tak sedap je lauk hari tu kitaorg makan kat luar la....hahahaha..

dah korang makan biskut..mesti dah kenyang kan?..kalo tak bole gak tapau roti canai mlm2 ke...hehehehe
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  suhailyms on Sun Feb 24, 2008 12:56 am

KN, apa cerita yang hangat sgt pasal WAK tu? Cepat laa habaq mai... Nak tau ni..
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Sun Feb 24, 2008 3:43 pm

suhailyms wrote:KN, apa cerita yang hangat sgt pasal WAK tu? Cepat laa habaq mai... Nak tau ni..

rilek la dulu..tak banyak cite lg...cite la dulu..aku kalo cite kang dah ending plak..hehehehe Laughing
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  suhailyms on Mon Feb 25, 2008 12:11 am

Haaa! Ending....? Happy ending ke? sad ending ke?
Perhhh kisah wak ni siap macam telenovela plak...
Jgn ending dia WAK kawin ngan IETA udah lerrr.....
kui kui kui... Twisted Evil
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Mon Feb 25, 2008 4:23 pm

suhailyms wrote:Haaa! Ending....? Happy ending ke? sad ending ke?
Perhhh kisah wak ni siap macam telenovela plak...
Jgn ending dia WAK kawin ngan IETA udah lerrr.....
kui kui kui... Twisted Evil

takde la sampai mcm tu..tapi ada la cerita disebalik cerita...hahahahaha
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Mon Feb 25, 2008 5:17 pm

[b][[b][b]font=Arial Black]oooooooooooooo..wak ni dah lebey ni...kitaorg kat aspura tak penah dpt biskut pun..ini tak adil......ntah2 peruntukan utk budak aspura habis dikebas oleh budak2 aspuri kot....aku tak halal kan..hahahahaha...baik korg ngaku...[/font][/quote][/quote]

tin besarr?..ni lg aku tak puas hati ni.......aku nak saman vokay.... affraid[/quote][/quote]

oooo..suka ek..ko makan la byk2..nnt perut ko kembong lepas kawen...ngek..ngek...huhu tongue[/quote][/quote]

hehehehe..saja je...sebenarnyakan..kitaorg yg suruh wak hantar pg aspuri..peruntukkan tu mmg kitaorg bg kat aspuri...tau korg mmg sentiasa kelaparan..biskut....apa barang?..kitaorg kalo agak2 tak sedap je lauk hari tu kitaorg makan kat luar la....hahahaha..[/quote][/quote]
[/b][/b][/b]
kn baru aku terpikir sbb pe wak x bagi kita biskut. ko tau, kalu wak bagi sekut, abis la dengan wak, bekas2nya semua habis kena ngap. nak lagi bagi lepas prep lak tu. muka sorg2 mcm baru kena uerine test.(muka ketat) heheheheheh...............
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Tue Feb 26, 2008 2:43 am

Question Question Question Question
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  Meddan on Sun Mar 02, 2008 4:05 am

salam.. wah wah ngumpat pasal wak yer.. wak da kembali ke rah........ No

Meddan

Posts : 5
Join date : 2008-03-02
Age : 40
Location : Southern

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kacoi on Mon Mar 03, 2008 9:09 am

Meddan!... lama tak dengar citer. Laughing Kou wat ape skrg & kat mane? tengok location mcm luar KL
ko tak habiskan citer psal wak td. apa yg ke kembali RAH...
dah meninggal ke?kalau betul pakat-pakat la sedekah al-fatihah kat dia.
walaupun wak tu dlu kejap ok kejap karaokey, banyak jugak jasa dia kat kita, sampai semua dah jd insan yg berguna pd negara bounce 2 thn tu makan nasi wak, kalau teringat seronak jugak
citer psal wak.
woi... pjg citer KN defend aspura CAYALA.... patutla wak susah nak OPEN dulu, rupanya aspuri
dah cross line...
Pelik juga dengar citer lauk wak tak sedap.Aku dlu ok je, kena lak ari rabu Ayam masak sambal+kacang,
sampai ari tak jumpa org masak mcm tu. Kalau kena ari ikan jeket, man blue(EN 1 bilik4) yg tak makan ikan jeket aku sruh dia turun bg kat aku.Tapi paling tak best ari khamis makan waktu ptg, lauk telur kari + sambal sotong cair.Pojey...! Twisted Evil kalau aku tau kat tak makan dah lama aku MOU dgn wak
Arious bounce

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  ady_satria on Mon Mar 03, 2008 9:45 am

mmg aku benci ptg khamis asik2 telur rebus masak kari, ikan jaket.

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  rzn2001rzn on Mon Mar 03, 2008 1:41 pm

haku tak sukerrr sambal sotong tu ade kaler itam Neutral xde ruper sambal pung kalo breakfast roti mentega kaya lagi haku hangin ishhh Evil or Very Mad kalo roti cecah sardin sukeeeeerrrrr bounce

eh yeker ker ...wak dah arwah ke
Neutral
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Mon Mar 03, 2008 3:18 pm

ady_satria wrote:mmg aku benci ptg khamis asik2 telur rebus masak kari, ikan jaket.

x pe mlm aku bawa nasik lemak......
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum