'kenangan mengusik jiwa'

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kacoi on Mon Mar 17, 2008 7:59 am

suhailyms wrote:PETAK, aku rasa si KACOI pasni jadi org kuat IJOK la plak agaknya...
Org kuat Tan Sri lah katakan...

Hidup IJOK N11!

bounce KACOI.. tamau pindah IJOK ker.. bounce

Alo Bro petakkk! releks la gua tgh isi peluru, gua ada punya, sedang meraikan kejayaan yg tak diduga.takbirr!!
BZ ckit, banyak keja luar, kan duk kat OF lelama tak masyukkk lak. tp mingu ni tekezut! affraid ada kekawan lama muncul.panjang umur dia br mingu lepas aku tanya kou.

LY, insyak allah IJOK akan lebih maju dibawah pentadbiran dan MB barisan rakyat.aku tak yah pindah tp akan
selalu lalu IJOK psal nk g k.selangor heheeee, apalagi LY isi borang keadilan, IJOK N11 akan lebih HIDUP lg.

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kacoi on Mon Mar 17, 2008 8:29 am

Siapakah gerangan yg telah menulis nama hamba ni, setelah dikaji tulisannya, Ciss rupanya CIPUT
adalah abang long PETAK, Si Saiful dlu sek SMPT lepas tu org g VOKEY dia pun nak ikut.muaamuaaaa Laughing
Aiseyman brader mana menghilang.apa citer skrg?story la ckit beb! kou ni PUL suke tukar identiti kejap abg
long la, kejap KU tutt... sory yg ni pun aku dah lupa story dia, skrg ni ciput lak. Okey bro ciput pun ciput la..

Psal bodek peneng kou memang tak patut bro,dlu aku kadet SMPT masuk vokey kau dah potong line.tp
nasib baik aku dpt gak L/koperal kalau takkk.aku amok dgn M-16.
Senarai kesalahan kau bg tu tak cukup tu,dlu aku ni polis dlm vokey aku ada lg senarai panjang yg khas
untuk kau.hahaaaa Razz Apapun U are welcome in the POROM.
Pssstt: PUL, WAN DINDANG cari kau psalll tutttt...citer psal masa Form 2 kut

Marjane, org MBSA gembira tak skrg,lepas ni korang hantar bebanyak penyapu kat umah KHIR TOYO
Marjane, sapa lg kalau yg duk kajang tu tada lain SAIFUL B. AHMAD. cheers

kacoi

Posts : 29
Join date : 2008-02-18
Location : P 108-Shah Alam, N41-Batu Tiga= REFORMASI...&TAKBIR.....

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  ciput on Mon Mar 17, 2008 12:41 pm

Pergh!!!Kenal lagi ko korang kt aku ye??? List la lagi Kacoi ape kenangan yg aku tertinggal???TTG Penang tuh,mana aku bodek!!!Sizuka???,ko kenal aku ke???Aku bukan popular mcm kacoi kt vokey tuh!!!
avatar
ciput

Posts : 9
Join date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  sizuka46 on Tue Mar 25, 2008 8:04 am

kacoi wrote:Siapakah gerangan yg telah menulis nama hamba ni, setelah dikaji tulisannya, Ciss rupanya CIPUT
adalah abang long PETAK, Si Saiful dlu sek SMPT lepas tu org g VOKEY dia pun nak ikut.muaamuaaaa Laughing
Aiseyman brader mana menghilang.apa citer skrg?story la ckit beb! kou ni PUL suke tukar identiti kejap abg
long la, kejap KU tutt... sory yg ni pun aku dah lupa story dia, skrg ni ciput lak. Okey bro ciput pun ciput la..

Psal bodek peneng kou memang tak patut bro,dlu aku kadet SMPT masuk vokey kau dah potong line.tp
nasib baik aku dpt gak L/koperal kalau takkk.aku amok dgn M-16.
Senarai kesalahan kau bg tu tak cukup tu,dlu aku ni polis dlm vokey aku ada lg senarai panjang yg khas
untuk kau.hahaaaa Razz Apapun U are welcome in the POROM.
Pssstt: PUL, WAN DINDANG cari kau psalll tutttt...citer psal masa Form 2 kut

Marjane, org MBSA gembira tak skrg,lepas ni korang hantar bebanyak penyapu kat umah KHIR TOYO
Marjane, sapa lg kalau yg duk kajang tu tada lain SAIFUL B. AHMAD. cheers



maunyer tak gembira....yang paling best tak sabar2 kitaorg nak kick out ahli2 majlis yg byk kerenah dan perasan bagus tu.tak sabarnyer rasanyer nak tunggu cukai pintu turun, mahal siot.....
untuk pengetahuan kau kacoi, waktu memula pembangkang menang ari tu, MBSA ni mcm di langgar garuda. Datuk bandar mcm cacing kepanasan, tapi aku kesian gak kat dia...sebab dia tu cuma org suruhan jer yg kena ikut ckp KHIR TOYO tu.tapi skrg ni dah cool dah kat opis aku.
avatar
sizuka46

Posts : 9
Join date : 2008-02-18
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  sizuka46 on Tue Mar 25, 2008 8:06 am

ciput wrote:Pergh!!!Kenal lagi ko korang kt aku ye??? List la lagi Kacoi ape kenangan yg aku tertinggal???TTG Penang tuh,mana aku bodek!!!Sizuka???,ko kenal aku ke???Aku bukan popular mcm kacoi kt vokey tuh!!!


ala...buat2 tak glemer konon...dulu bercinta bagai nak rak ngan budak aspuri yg namanyer Az... tukan.sudahlah kau, sapa tak kenal kau lebih2 lagi bebudak aspuri...betul tak jie.....elly....budak dorm kita lak tu kan.
avatar
sizuka46

Posts : 9
Join date : 2008-02-18
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  ciput on Tue Mar 25, 2008 12:19 pm

He...He...He...
avatar
ciput

Posts : 9
Join date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  suhailyms on Fri Mar 28, 2008 4:37 am

Aahh.. Marjane. Sapa lah yg tak ingat kat malaun sorang nih!
Aku pernah jadik mangsa penganiayaan dia nih! Hampeh tul ko ni CIPUT!
Ada ke kenenkan aku ngan org .... hisk malu aku nak mention namanya... Embarassed
Siap kasik burger ngan surat g memalam...

Tapi, terima kasih laa CIPUT sebab belanja aku burger.
Almaklumlaa budak sekolah.. Takde duitkan nak beli burger selalu..
Sekali ada orang kasik daa...

Tapi memang betul laa..
Aku rasa satu vokay kenal Saiful Misai...
Uihhh nakalnya boleh tahan laaaa

Psttt Poogy, komen laa sket.. Awat diam je...
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Fri Mar 28, 2008 4:10 pm

sizuka46 wrote:
ciput wrote:Pergh!!!Kenal lagi ko korang kt aku ye??? List la lagi Kacoi ape kenangan yg aku tertinggal???TTG Penang tuh,mana aku bodek!!!Sizuka???,ko kenal aku ke???Aku bukan popular mcm kacoi kt vokey tuh!!!


ala...buat2 tak glemer konon...dulu bercinta bagai nak rak ngan budak aspuri yg namanyer Az... tukan.sudahlah kau, sapa tak kenal kau lebih2 lagi bebudak aspuri...betul tak jie.....elly....budak dorm kita lak tu kan.

kalu kome nak cari AZ.. tu kan, dia kerja kat Maybank medan tuanku..... (Ciput: pe lagi ?)
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Fri Mar 28, 2008 4:15 pm

ciput wrote:Pergh!!!Kenal lagi ko korang kt aku ye??? List la lagi Kacoi ape kenangan yg aku tertinggal???TTG Penang tuh,mana aku bodek!!!Sizuka???,ko kenal aku ke???Aku bukan popular mcm kacoi kt vokey tuh!!!

pul, ko simpan misai lagi ke ? atau dah terkorban ? ko ingat x masa ko cukur misai ? gila...bapak hensemmmm tu.
Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Fri Mar 28, 2008 4:22 pm

suhailyms wrote:Aahh.. Marjane. Sapa lah yg tak ingat kat malaun sorang nih!
Aku pernah jadik mangsa penganiayaan dia nih! Hampeh tul ko ni CIPUT!
Ada ke kenenkan aku ngan org .... hisk malu aku nak mention namanya... Embarassed
Siap kasik burger ngan surat g memalam...

Tapi, terima kasih laa CIPUT sebab belanja aku burger.
Almaklumlaa budak sekolah.. Takde duitkan nak beli burger selalu..
Sekali ada orang kasik daa...

Tapi memang betul laa..
Aku rasa satu vokay kenal Saiful Misai...
Uihhh nakalnya boleh tahan laaaa

Psttt Poogy, komen laa sket.. Awat diam je...


CIPUT a.k.a Brother Loveeeeee (hakkkk....tuiiiiii) Laughing Laughing Laughing

pojie skrg ni stuck je, train lambat.....
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Fri Mar 28, 2008 4:31 pm

kawan2 tau ke kemana kn menghilanggg ????? scratch scratch scratch
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  suhailyms on Sat Mar 29, 2008 1:49 am

Aah.. mana KN the great erk...
Takkan tersangkut kat awan kutt... scratch scratch scratch
Weihh KN.. meh laa turun ke bumi meh..
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  rzn2001rzn on Fri May 23, 2008 9:37 am

suhailyms wrote:Aah.. mana KN the great erk...
Takkan tersangkut kat awan kutt... scratch scratch scratch
Weihh KN.. meh laa turun ke bumi meh..


ellyyyy chakkkkk What a Face hahahahaa tadak orang kah kah kah kah
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Thu May 29, 2008 4:16 am

rzn2001rzn wrote:
suhailyms wrote:Aah.. mana KN the great erk...
Takkan tersangkut kat awan kutt... scratch scratch scratch
Weihh KN.. meh laa turun ke bumi meh..


ellyyyy chakkkkk What a Face hahahahaa tadak orang kah kah kah kah


aku je la yang de !!!!!
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Mon Jun 09, 2008 1:49 pm

hi..kawan2
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  ONKYO_SPORTS on Tue Jun 24, 2008 7:13 am

apasal kat cni senyap je .........HELLLLLLOOOOOOOOOOO?????
avatar
ONKYO_SPORTS

Posts : 4
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum