'kenangan mengusik jiwa'

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Sat Feb 16, 2008 2:19 am

bila dah jumpa kawan2 lama ni yg paling best..kita recall nostalgia kita..jom kita ungkit satu2 kenangan di SMVKL sepanjang tahun 1993-1994..tak kira la di sekolah ke..asrama..padang..surau..dewan makan..mesti korang akan teringat kalo diungkit..

'kenangan aku yg tak bole lupa menjadi 'runner'..mlm2 panjat pagar kuar jalan..just semata2 nak cari makan je..bukan buat jahat pun..zaman remaja..semua nak rasa..walaupun tau benda tu salah disisi warden..mcm2 cara nak kuar asrama..ada yg panjat ada yg menyusup(bagi budak size XL..la)..hahahaha..kalo kantoi pun masih bole gelak2 lagi..seronok plak kena kantoi...haa..sambung2..
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Sun Feb 17, 2008 7:08 am

kn_the_great wrote:bila dah jumpa kawan2 lama ni yg paling best..kita recall nostalgia kita..jom kita ungkit satu2 kenangan di SMVKL sepanjang tahun 1993-1994..tak kira la di sekolah ke..asrama..padang..surau..dewan makan..mesti korang akan teringat kalo diungkit..

'kenangan aku yg tak bole lupa menjadi 'runner'..mlm2 panjat pagar kuar jalan..just semata2 nak cari makan je..bukan buat jahat pun..zaman remaja..semua nak rasa..walaupun tau benda tu salah disisi warden..mcm2 cara nak kuar asrama..ada yg panjat ada yg menyusup(bagi budak size XL..la)..hahahaha..kalo kantoi pun masih bole gelak2 lagi..seronok plak kena kantoi...haa..sambung2..

aku ingat psl runner kita org nya team aku, tanjung, sedara aku(hammer), sepul, wan darlis dan kalu ada sapa2 la yg lain nak joint. Port maple atas bukit (tempat tu dah jdi styn Putra) bawa seringgit je lepas la teh o & loti canai. rokok tong2.
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Sun Feb 17, 2008 12:31 pm

petak wrote:
kn_the_great wrote:bila dah jumpa kawan2 lama ni yg paling best..kita recall nostalgia kita..jom kita ungkit satu2 kenangan di SMVKL sepanjang tahun 1993-1994..tak kira la di sekolah ke..asrama..padang..surau..dewan makan..mesti korang akan teringat kalo diungkit..

'kenangan aku yg tak bole lupa menjadi 'runner'..mlm2 panjat pagar kuar jalan..just semata2 nak cari makan je..bukan buat jahat pun..zaman remaja..semua nak rasa..walaupun tau benda tu salah disisi warden..mcm2 cara nak kuar asrama..ada yg panjat ada yg menyusup(bagi budak size XL..la)..hahahaha..kalo kantoi pun masih bole gelak2 lagi..seronok plak kena kantoi...haa..sambung2..

aku ingat psl runner kita org nya team aku, tanjung, sedara aku(hammer), sepul, wan darlis dan kalu ada sapa2 la yg lain nak joint. Port maple atas bukit (tempat tu dah jdi styn Putra) bawa seringgit je lepas la teh o & loti canai. rokok tong2.

ye ke?..ko pun penah panjat pagar ke?..yg aku tau ko ni skema je...tp kalo ko yg aku tak bole lupa..nasi lemak la...mana bole lupa beb..semua jerung dtg menyerang...hahahahaha
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Sun Feb 17, 2008 2:16 pm

ko ingat x yg ko selalu paling awal bangun pagi. lepas tu isap lokok. masa tu pe lagi aku la tolong cover line dapat sepam 2 cukup. he...he...he... Twisted Evil
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  hammer on Sun Feb 17, 2008 2:40 pm

[i]lu org ingat lagi tak..pasal bebudak kita buat team dance nak masuk contest untuk group KRU.....sampai time nak gi...ketua warden buat spoil.....
avatar
hammer

Posts : 6
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Sun Feb 17, 2008 3:18 pm

hammer wrote:[i]lu org ingat lagi tak..pasal bebudak kita buat team dance nak masuk contest untuk group KRU.....sampai time nak gi...ketua warden buat spoil.....

ingat....... siap pakai sembur nyamuk lagi. patut ari tu aspura keluaq tapi, tukar aspura keluaq sabtu aspuri keluaq ahad. tapi apa yang aku ingat ramai gak keluaq. result no 2 kalah pada budak2 9thn. pirat
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  ONKYO_SPORTS on Mon Feb 18, 2008 11:08 pm

runner - 31 aug form 5,masa awe wandi,lupa lak nama mamat sorang nie buat live kat sg wang nie antara yang tak leh lupa.....peh enjoy habiskan duit mak bapak nie.....
avatar
ONKYO_SPORTS

Posts : 4
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  FARI_077 on Tue Feb 19, 2008 1:33 am

aku ingat lagi bdk vokay masuk dance tu...tp yg aku ingat awe jer...2 org lg aku lupe saper....awe kat ner skrg yer? ....anyway congrate la walaupun no 2 Smile ....alah...bdk tu pun menang sbb dia anak org kaya...sbb tu dia punye dressing fanatik giler pd kru..
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Tue Feb 19, 2008 10:35 am

FARI_077 wrote:aku ingat lagi bdk vokay masuk dance tu...tp yg aku ingat awe jer...2 org lg aku lupe saper....awe kat ner skrg yer? ....anyway congrate la walaupun no 2 Smile ....alah...bdk tu pun menang sbb dia anak org kaya...sbb tu dia punye dressing fanatik giler pd kru..

eh..korang budak2 aspuri pun pg gak ke?..mcmana tau ni?...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  FARI_077 on Wed Feb 20, 2008 3:45 am

Alaa...aku mmg slalu p sg wang plaza tu...tempat jatuh lagi dikenang.... Wink

kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:aku ingat lagi bdk vokay masuk dance tu...tp yg aku ingat awe jer...2 org lg aku lupe saper....awe kat ner skrg yer? ....anyway congrate la walaupun no 2 Smile ....alah...bdk tu pun menang sbb dia anak org kaya...sbb tu dia punye dressing fanatik giler pd kru..

eh..korang budak2 aspuri pun pg gak ke?..mcmana tau ni?...
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Wed Feb 20, 2008 5:50 am

FARI_077 wrote:Alaa...aku mmg slalu p sg wang plaza tu...tempat jatuh lagi dikenang.... Wink

kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:aku ingat lagi bdk vokay masuk dance tu...tp yg aku ingat awe jer...2 org lg aku lupe saper....awe kat ner skrg yer? ....anyway congrate la walaupun no 2 Smile ....alah...bdk tu pun menang sbb dia anak org kaya...sbb tu dia punye dressing fanatik giler pd kru..

eh..korang budak2 aspuri pun pg gak ke?..mcmana tau ni?...

farid..ko penah jatuh kat sg wang ke? nape jd mcm tu?..hamdan tolak ke?... Shocked
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Wed Feb 20, 2008 6:48 am














avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  FARI_077 on Wed Feb 20, 2008 8:05 am

jatuh lain daa....sendiri mau paham lar Embarassed

kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:Alaa...aku mmg slalu p sg wang plaza tu...tempat jatuh lagi dikenang.... Wink

kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:aku ingat lagi bdk vokay masuk dance tu...tp yg aku ingat awe jer...2 org lg aku lupe saper....awe kat ner skrg yer? ....anyway congrate la walaupun no 2 Smile ....alah...bdk tu pun menang sbb dia anak org kaya...sbb tu dia punye dressing fanatik giler pd kru..

eh..korang budak2 aspuri pun pg gak ke?..mcmana tau ni?...

farid..ko penah jatuh kat sg wang ke? nape jd mcm tu?..hamdan tolak ke?... Shocked
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Wed Feb 20, 2008 10:02 am

FARI_077 wrote:jatuh lain daa....sendiri mau paham lar Embarassed

kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:Alaa...aku mmg slalu p sg wang plaza tu...tempat jatuh lagi dikenang.... Wink

kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:aku ingat lagi bdk vokay masuk dance tu...tp yg aku ingat awe jer...2 org lg aku lupe saper....awe kat ner skrg yer? ....anyway congrate la walaupun no 2 Smile ....alah...bdk tu pun menang sbb dia anak org kaya...sbb tu dia punye dressing fanatik giler pd kru..

eh..korang budak2 aspuri pun pg gak ke?..mcmana tau ni?...

farid..ko penah jatuh kat sg wang ke? nape jd mcm tu?..hamdan tolak ke?... Shocked

ohh..ye ke?..aku ingat ko jatuh tersungkur ke...habis tu ayat ko tempat jatuh lg dikenang?..hahahaha Laughing
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  FARI_077 on Wed Feb 20, 2008 11:17 am

itu jatuh kat chow kit sampai patah tumit kasut aku....waarghhhhh Crying or Very sad ...malu beb dgn c medan Embarassed ...tobat lepas tu aku fobia gak lar nak pakai kasut tinggi2 ni No

kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:jatuh lain daa....sendiri mau paham lar Embarassed

kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:Alaa...aku mmg slalu p sg wang plaza tu...tempat jatuh lagi dikenang.... Wink

kn_the_great wrote:
FARI_077 wrote:aku ingat lagi bdk vokay masuk dance tu...tp yg aku ingat awe jer...2 org lg aku lupe saper....awe kat ner skrg yer? ....anyway congrate la walaupun no 2 Smile ....alah...bdk tu pun menang sbb dia anak org kaya...sbb tu dia punye dressing fanatik giler pd kru..

eh..korang budak2 aspuri pun pg gak ke?..mcmana tau ni?...

farid..ko penah jatuh kat sg wang ke? nape jd mcm tu?..hamdan tolak ke?... Shocked

ohh..ye ke?..aku ingat ko jatuh tersungkur ke...habis tu ayat ko tempat jatuh lg dikenang?..hahahaha Laughing
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  ONKYO_SPORTS on Thu Feb 21, 2008 6:00 am

pakai seliper je
avatar
ONKYO_SPORTS

Posts : 4
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Thu Feb 21, 2008 12:41 pm

ONKYO_SPORTS wrote:pakai seliper je

apa cite ni lai?..tiba2 je selipar jepun...cube la cite betul2...main sekerat2 je ayat ko ni..hahahaha
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  jijol on Fri Feb 22, 2008 10:15 am

Sapa lagi yang nak menjatuhkan dirinye?! Heheheheh... geli siot tgk gambo pacat ko hammer!!!! taruk la gambo lintah gunung ke, kan ke comei skit....
avatar
jijol

Posts : 5
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  rzn2001rzn on Fri Feb 22, 2008 3:58 pm

jijol wrote:
Sapa lagi yang nak menjatuhkan dirinye?! Heheheheh... geli siot tgk gambo pacat ko hammer!!!! taruk la gambo lintah gunung ke, kan ke comei skit....


leerrr pacat kerr hehehee aku buter tuli la plak tang gambo hammer tu ... lol! oooo tu pacat erkkk queen hehehe camner lak rupernyer jijoul ni yeeeeaaa
Laughing
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Fri Feb 22, 2008 5:42 pm

jijol wrote:
Sapa lagi yang nak menjatuhkan dirinye?! Heheheheh... geli siot tgk gambo pacat ko hammer!!!! taruk la gambo lintah gunung ke, kan ke comei skit....

hammer pacat je?..aku lintah..hahahaha
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Fri Feb 22, 2008 5:43 pm

rzn2001rzn wrote:
jijol wrote:
Sapa lagi yang nak menjatuhkan dirinye?! Heheheheh... geli siot tgk gambo pacat ko hammer!!!! taruk la gambo lintah gunung ke, kan ke comei skit....


leerrr pacat kerr hehehee aku buter tuli la plak tang gambo hammer tu ... lol! oooo tu pacat erkkk queen hehehe camner lak rupernyer jijoul ni yeeeeaaa
Laughing

jijoul skrg ala2 ridwan hashim ooo...poyo gilerr.. lol!
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  kn_the_great on Fri Feb 22, 2008 6:03 pm

dah tajuk ni kenangan mengusik jiwa..apa kenangan yg nak dicite dlm ni..sure byk punya..apa kata kita cite pasal 'wak' dewan makan..apa yg best tentang diri dia..aku tak la 'taksub' dgn dia sgt..tp penah la pau rokok surya dulu..hahahaha..desprador...aku ada cite pasal wak ni..tp korg cite dulu..kalo aku start kang..ramai yg tak sanggup dengar... Shocked
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  iqmal_rashid on Sat Feb 23, 2008 1:35 am

kn_the_great wrote:
rzn2001rzn wrote:
jijol wrote:
Sapa lagi yang nak menjatuhkan dirinye?! Heheheheh... geli siot tgk gambo pacat ko hammer!!!! taruk la gambo lintah gunung ke, kan ke comei skit....


leerrr pacat kerr hehehee aku buter tuli la plak tang gambo hammer tu ... lol! oooo tu pacat erkkk queen hehehe camner lak rupernyer jijoul ni yeeeeaaa
Laughing

jijoul skrg ala2 ridwan hashim ooo...poyo gilerr.. lol!
jijoul tu dia nak bagi t Exclamation Exclamation Exclamation
avatar
iqmal_rashid

Posts : 15
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : DAMANSARA PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  petak on Sat Feb 23, 2008 2:55 am

kn_the_great wrote:dah tajuk ni kenangan mengusik jiwa..apa kenangan yg nak dicite dlm ni..sure byk punya..apa kata kita cite pasal 'wak' dewan makan..apa yg best tentang diri dia..aku tak la 'taksub' dgn dia sgt..tp penah la pau rokok surya dulu..hahahaha..desprador...aku ada cite pasal wak ni..tp korg cite dulu..kalo aku start kang..ramai yg tak sanggup dengar... Shocked

pasal wak ye ? ha... ko org ingat x masa kena keracunan makanan ? 1 hostel kena. masa makan tengah arikan ? yang aku ingat lagi la, masa 2 kita org kerja bengkel(bengkel sebelah dewan. PPU). jadi blm time sek abis je kita org g hostel amek tray dulu, dengan harapan jadi la org no 1 amek makan. aku ingat wak masak sambal berkuah, tapi rupanya kari. Lepas je makan tetiba je rasa ngantuk aku rasa ramai gak tetido dan bangun ke semua muntah2 dan x sempat ke toilet pun. tu pengalaman aku kena keracunan makanan.
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  rzn2001rzn on Sat Feb 23, 2008 3:28 am

petak wrote:
kn_the_great wrote:dah tajuk ni kenangan mengusik jiwa..apa kenangan yg nak dicite dlm ni..sure byk punya..apa kata kita cite pasal 'wak' dewan makan..apa yg best tentang diri dia..aku tak la 'taksub' dgn dia sgt..tp penah la pau rokok surya dulu..hahahaha..desprador...aku ada cite pasal wak ni..tp korg cite dulu..kalo aku start kang..ramai yg tak sanggup dengar... Shocked

pasal wak ye ? ha... ko org ingat x masa kena keracunan makanan ? 1 hostel kena. masa makan tengah arikan ? yang aku ingat lagi la, masa 2 kita org kerja bengkel(bengkel sebelah dewan. PPU). jadi blm time sek abis je kita org g hostel amek tray dulu, dengan harapan jadi la org no 1 amek makan. aku ingat wak masak sambal berkuah, tapi rupanya kari. Lepas je makan tetiba je rasa ngantuk aku rasa ramai gak tetido dan bangun ke semua muntah2 dan x sempat ke toilet pun. tu pengalaman aku kena keracunan makanan.

ehh ehhh Rolling Eyes yker KN ...ko ader citer pasal waak kaa...citer haper Neutral ... citer lerr citerr ..... scratch

alooo petak What a Face kasihan korang No org makan elok2 Neutral korang makan racun ish ishh kasihaaannn.... Rolling Eyes aku dulu dok aspuri kan..tang makan ni mmg aku tak penah berkenan lasungg Mad x sedaaap ishh kalo makan pun takat sake of nak wat syarat jek Neutral yelah dah smua turung gi dewan takan dok ngagaa jaaa Laughing kene le eksyen sket bratur2 amik lauk hehehee at least dpt ler kuar dari aspuri tu jab tgk-tgk haper-haper yg patut kat luar aspuri tu Razz Laughing hehehehe kalo lapar pun maggi je la pyelamat berserta biskut kering yg dihantar oleh kuncu-kuncu wak Laughing tu jelah yg boleh diterima pakai hehehee tapi kadang2 wak ada gak masak yg sedap especialy ari sabtu hehehe ada menu2 dia yg sedap laah tapi laen-laen hampehhhh Mad
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: 'kenangan mengusik jiwa'

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum