GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  FARI_077 on Sat Feb 23, 2008 6:14 am

sesuai ker kat c 2???? kalau ramai bw anak beranak camner...mcm aku ni no hal....selesa ke kat c 2??

kn_the_great wrote:sg congkak ni byk port aku dah lepak..kat gambar tu redup skit..byk pokok..tp ramai org la..nk privasi skit atas lg..tak ramai org..tp panas..pangsun..kat kg org asli tu..
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  kn_the_great on Sat Feb 23, 2008 9:58 am

FARI_077 wrote:sesuai ker kat c 2???? kalau ramai bw anak beranak camner...mcm aku ni no hal....selesa ke kat c 2??

kn_the_great wrote:sg congkak ni byk port aku dah lepak..kat gambar tu redup skit..byk pokok..tp ramai org la..nk privasi skit atas lg..tak ramai org..tp panas..pangsun..kat kg org asli tu..

sesuweii sgt...utk kanak2 ribena...air pun tak dlm sgt..air pun tak deras..so sesuai utk budaks2...utk mak ayah bole berdating atau beristerirehat sambil memerhatikan anak2 mandi..nak join pun bole gak..join berendam..hasil slaman itik..aku dapati dasarnya pasir bukan berbatu..hehehehe
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  rzn2001rzn on Thu Mar 13, 2008 7:31 am

sungai congkak ...menarik tempat nyer freee bleh mandi mande bounce bounce sampai lembamm Laughing tapi normaly port -port sungai ni biler time public holiday sure fenoh with pipel kan kan kenet kan...hmmm camner kalo penuh tade port dah untuk kaum kerabaat SMVKL93-94 yg datang lambat ke tempat kejadian hmmmm.... Rolling Eyes risau lah plak kang ada yg nages2 tak dapat mandi mande hehehehee Laughing Rolling Eyes Suspect pale silent cyclops rabbit confused No Wink Neutral Surprised Sad Shocked Sleep scratch study afro
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: GATHERING -FAMILY GATHERING EX STUDENTS SMVKL 93-94

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum