MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

TARIKH CADANGAN PERJUMPAAN KELUARGA SMVKL93-94 -1ST GATHERING

23% 23% 
[ 3 ]
69% 69% 
[ 9 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
8% 8% 
[ 1 ]
0% 0% 
[ 0 ]
 
Total Votes : 13

MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  Admin on Sat Feb 16, 2008 4:29 am

Assalamulaikum all Very Happy

untuk gathering pertama ni ...mari kita mengundi tarikh yg sesuai untuk perjumpaan pertama kita , hasil undian itu nanti kita lihat pilihan majoriti then tarikh itu lah akan dipilih. Kerjasama dari semua amat dihargai semoga segala perancangan kita dipermudahkan INSYALLAH.

Untuk mengundi ....just

KLIK 1 saje dari 5 pilihan date yg dicadangkan
then
KLIK SUBMIT VOTE


PERHATIAN. TARIKH TUTUP MENGUNDI : 20 MARCH 2008 (KHAMIS) MARILAH MENGUNDI SEBELUM TARIKH UNDIAN DITUTUP.

sekian terima kasih.
Very Happy


Last edited by on Mon Feb 18, 2008 9:37 am; edited 3 times in total
avatar
Admin
Admin

Posts : 6
Join date : 2008-02-12

View user profile http://smvkl93-94.forumotion.com

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  kn_the_great on Sat Feb 16, 2008 5:49 am

aku pilih 1st may...kalo lama2 sgt nnt..benda ni jadi hangat2 taik ayam belanda...lagi cepat lagi baguss....
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  petak on Sat Feb 16, 2008 3:30 pm

Assalamualaikum................

psl gath. kalu 1st may ok, tpi skrg dah start cari member. dlm middle april dah settle. tempat
PD ok gak.
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  kn_the_great on Sun Feb 17, 2008 12:28 pm

petak wrote:Assalamualaikum................

psl gath. kalu 1st may ok, tpi skrg dah start cari member. dlm middle april dah settle. tempat
PD ok gak.

ko dah undi ke blom?..kita cdg nk buat kt sg conkak je..memandangkan kaki pun tak kosisten lg..may be next..
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  petak on Sun Feb 17, 2008 2:03 pm

kn_the_great wrote:
petak wrote:Assalamualaikum................

psl gath. kalu 1st may ok, tpi skrg dah start cari member. dlm middle april dah settle. tempat
PD ok gak.

ko dah undi ke blom?..kita cdg nk buat kt sg conkak je..memandangkan kaki pun tak kosisten lg..may be next..

aku psl date no hal ikut majority. janji set awal 2 je........... sg congkak pun ok. dekat pun.
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  hammer on Sun Feb 17, 2008 2:13 pm

bagi aku plak.....apa2 date pon,tak kisah...janji inform awal2....bila nak jumpa,nak discuss pasal benda nie.
avatar
hammer

Posts : 6
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  sizuka46 on Mon Feb 18, 2008 4:49 am

kn_the_great wrote:
petak wrote:Assalamualaikum................

psl gath. kalu 1st may ok, tpi skrg dah start cari member. dlm middle april dah settle. tempat
PD ok gak.

ko dah undi ke blom?..kita cdg nk buat kt sg conkak je..memandangkan kaki pun tak kosisten lg..may be next..

sorryla kengkawan aku time tu dlm pantang rasanyer.tak dapat nak join korang.takpe just share gambar je la dlm forum ni ok.
avatar
sizuka46

Posts : 9
Join date : 2008-02-18
Location : Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  Admin on Mon Feb 18, 2008 4:56 am

Assalamualaikum smuanyer Very Happy

ramai dah yg dah respon tapi tak VOTE pun lagi ni.... Rolling Eyes

PETAK, HAMMER dan yang lain-lain sila-sila lah vote tarikh yg dicadangkan tu..just....

KLIK 1 saje dari 5 pilihan date yg dicadangkan
then
KLIK SUBMIT VOTE



Selamat Mencoba!
Very Happy
avatar
Admin
Admin

Posts : 6
Join date : 2008-02-12

View user profile http://smvkl93-94.forumotion.com

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  rzn2001rzn on Mon Feb 18, 2008 7:43 am

sizuka46 wrote:
kn_the_great wrote:
petak wrote:Assalamualaikum................

psl gath. kalu 1st may ok, tpi skrg dah start cari member. dlm middle april dah settle. tempat
PD ok gak.

ko dah undi ke blom?..kita cdg nk buat kt sg conkak je..memandangkan kaki pun tak kosisten lg..may be next..

sorryla kengkawan aku time tu dlm pantang rasanyer.tak dapat nak join korang.takpe just share gambar je la dlm forum ni ok.


ehh yeker...mayjen Very Happy wahhh alhamdulilah
dun worry mayjen gambaQ pasti ada puyer tu pun kalo camera x masok air heheheeheee
aku pun x sure pi ke tak...tak paaa... takpaaaa... paklah adaaa ahahahaaa Laughing
apa2 pun marilah mngundi dulu baru taw mane arah tuju gathering kite ni Smile


flower flower flower flower flower flower flower flower flower marilah ...mariii pergi mengundiiiiii flower flower flower flower flower flower flower flower flower
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  kn_the_great on Mon Feb 18, 2008 9:12 am

sizuka46 wrote:
kn_the_great wrote:
petak wrote:Assalamualaikum................

psl gath. kalu 1st may ok, tpi skrg dah start cari member. dlm middle april dah settle. tempat
PD ok gak.

ko dah undi ke blom?..kita cdg nk buat kt sg conkak je..memandangkan kaki pun tak kosisten lg..may be next..

sorryla kengkawan aku time tu dlm pantang rasanyer.tak dapat nak join korang.takpe just share gambar je la dlm forum ni ok.

takpe..it's ok..nnt kitaorg bg cenderamata dr sungai congkak berupa batu tunku..hehehehe
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  kn_the_great on Mon Feb 18, 2008 9:14 am

yg lain undi la...pojie..kita kena letak due date utk undian ni..kalo tak sampai bila tak finalised...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  rzn2001rzn on Mon Feb 18, 2008 9:43 am

20march2008 tarikh tutup...cukplah erkk lebih kurang 1bln tempoh berkempen hahahahaa
and lebih kurang 40hari before labour day and my birthday (sempat mencanang gaks tuu hahahhaaha)

lol!
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  rzn2001rzn on Mon Feb 18, 2008 1:11 pm

kn_the_great wrote:
sizuka46 wrote:
kn_the_great wrote:
petak wrote:Assalamualaikum................

psl gath. kalu 1st may ok, tpi skrg dah start cari member. dlm middle april dah settle. tempat
PD ok gak.

ko dah undi ke blom?..kita cdg nk buat kt sg conkak je..memandangkan kaki pun tak kosisten lg..may be next..

sorryla kengkawan aku time tu dlm pantang rasanyer.tak dapat nak join korang.takpe just share gambar je la dlm forum ni ok.

takpe..it's ok..nnt kitaorg bg cenderamata dr sungai congkak berupa batu tunku..hehehehe


batu tunku affraid hahahaaaa ko mmg bapak sejati laa KN ko taww je haperr keperluan mayjen dihari kepantangan Laughing mayjen sure suker ler tuu dpt batu tunkuu Very Happy hehehee Laughing

pada sesaper yg x dpt joint our 1st gathering atas sebab2 tertentu yg x dpt dielakkan dgn secara sengaja atau pun tidak sengaja dalam bahase lain secara kebetulan or lain-lain bahase korang gi ler check dlm kamus bahase apa bahase yg korang faham hahahaaha x paa... xpaaa... dun worry be happy What a Face tak mengapa dilain lain masa akan ada lagi gathering2 lain INSYALLAH apa pun yg 1st ni kite gerak kan dulu kan kenett kan kaann lol! What a Face
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  iqmal_rashid on Mon Feb 18, 2008 1:11 pm

aku pun rasa pd best gak



[


quote="petak"]Assalamualaikum................

psl gath. kalu 1st may ok, tpi skrg dah start cari member. dlm middle april dah settle. tempat
PD ok gak.[/quote]
avatar
iqmal_rashid

Posts : 15
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : DAMANSARA PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  kn_the_great on Tue Feb 19, 2008 10:26 am

iqmal_rashid wrote:aku pun rasa pd best gak



[


quote="petak"]Assalamualaikum................

psl gath. kalu 1st may ok, tpi skrg dah start cari member. dlm middle april dah settle. tempat
PD ok gak.
[/quote]
oh ya...pojie..kita buat poll tu utk tarikh je..memandangkan ada plak cdgan utk lokasi so terpaksa la bukak poll satu lagi demi menghormati idea kwn2...

watie..

aku ingat korang dah setuju nak buat kat sg congkak je...cadangan ko tu diterima...anyway..ko suka mandi laut ke?..heheheh..bole jadi baywatch..mcm pamela anderson tu..ko calon yg sesuweiii...hehehehe
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  petak on Tue Feb 19, 2008 2:24 pm

aku ingat yang 1st ni kita buat dekat, leh ramai joint & boleh kita nnt plan for next gath(kaw2nya) sbb de gak yang nak joint tapi x leh nak masuk forum ni. mungkin gak masa 2 leh kita buat kitanya meeting cari pengetua ke, assist pion ke dan lain2 lagi. dan kita sambil ni contact le no tel member2 kita yang ko orang ada. lagi ramai kan meriah.....kan jenet kan..kan...kan................
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  rzn2001rzn on Wed Feb 20, 2008 1:21 am

oh ya...pojie..kita buat poll tu utk tarikh je..memandangkan ada plak cdgan utk lokasi so terpaksa la bukak poll satu lagi demi menghormati idea kwn2...

watie..

aku ingat korang dah setuju nak buat kat sg congkak je...cadangan ko tu diterima...anyway..ko suka mandi laut ke?..heheheh..bole jadi baywatch..mcm pamela anderson tu..ko calon yg sesuweiii...hehehehe



betul gak tu....everybody tolong kasi cadangan tempat2 nak gi tu boleh tak?
later me bukak poll for location plak What a Face TQ!
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  kn_the_great on Wed Feb 20, 2008 5:46 am

rzn2001rzn wrote:oh ya...pojie..kita buat poll tu utk tarikh je..memandangkan ada plak cdgan utk lokasi so terpaksa la bukak poll satu lagi demi menghormati idea kwn2...

watie..

aku ingat korang dah setuju nak buat kat sg congkak je...cadangan ko tu diterima...anyway..ko suka mandi laut ke?..heheheh..bole jadi baywatch..mcm pamela anderson tu..ko calon yg sesuweiii...hehehehe



betul gak tu....everybody tolong kasi cadangan tempat2 nak gi tu boleh tak?
later me bukak poll for location plak What a Face TQ!

aku ingat diorg semua dah setuju nak buat kat sg congkak...takpe la..kita buat poll dulu..tgk mana majority..bukan apa..jauh2 ni masalah byk..nk kena survey dulu tempat..lgpun PD tu besar..takut nnt masing2 buat hal sendri..kita pun tak tau brape ramai yg nak join lg...for next gath depend pada sambutan gath ni dulu...so?


Last edited by kn_the_great on Wed Feb 20, 2008 5:46 am; edited 1 time in total
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  kn_the_great on Thu Feb 21, 2008 12:46 pm

nampak gaya mcm tak dapat sambutan je gath ni..ke semua nak tunggu benda dah siap je..come on guys..sumbangkan la sesuatu..benda ni utk kita..nak harapkan sorg je..tak larat la..masing2 pun ada gak commitment.. Rolling Eyes
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  iqmal_rashid on Thu Feb 21, 2008 2:32 pm

kn_the_great wrote:
iqmal_rashid wrote:aku pun rasa pd best gak



[

kn aku tak kesah pun mana2 pun ok asal kan kita dapat kumpul kan semua member je!!!!!!merealisasikan impian kawan2 yang dah terputus!!!!!!!!!!!!!!!!



quote="petak"]Assalamualaikum................

psl gath. kalu 1st may ok, tpi skrg dah start cari member. dlm middle april dah settle. tempat
PD ok gak.
oh ya...pojie..kita buat poll tu utk tarikh je..memandangkan ada plak cdgan utk lokasi so terpaksa la bukak poll satu lagi demi menghormati idea kwn2...

watie..

aku ingat korang dah setuju nak buat kat sg congkak je...cadangan ko tu diterima...anyway..ko suka mandi laut ke?..heheheh..bole jadi baywatch..mcm pamela anderson tu..ko calon yg sesuweiii...hehehehe
[/quote][b]
avatar
iqmal_rashid

Posts : 15
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : DAMANSARA PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  kn_the_great on Fri Feb 22, 2008 8:27 am

ko dah undi ke watie?
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  iqmal_rashid on Sat Feb 23, 2008 1:29 am

[quote="kn_the_great"]ko dah undi ke watie?[/quote aku
awal2 lagi dah ngundi encik yusafawi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol!



aku
avatar
iqmal_rashid

Posts : 15
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : DAMANSARA PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  kn_the_great on Sat Feb 23, 2008 3:41 am

[quote="iqmal_rashid"]
kn_the_great wrote:ko dah undi ke watie?[/quote aku
awal2 lagi dah ngundi encik yusafawi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol!



aku
aku advanced..hehehehe
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

tarikh utk gathering

Post  are_na2912 on Mon Feb 25, 2008 6:53 am

Assalamualaikum...
Oleh kerana saya ni dok jauh sgt...jadi saya harap tarikh tu biarla cuti bersambung...contohnya jumaat sambung sabtu ahad atau sabtu ahad sambung hari isnin..tu la harapnya.... Very Happy


Admin wrote:Assalamulaikum all Very Happy

untuk gathering pertama ni ...mari kita mengundi tarikh yg sesuai untuk perjumpaan pertama kita , hasil undian itu nanti kita lihat pilihan majoriti then tarikh itu lah akan dipilih. Kerjasama dari semua amat dihargai semoga segala perancangan kita dipermudahkan INSYALLAH.

Untuk mengundi ....just

KLIK 1 saje dari 5 pilihan date yg dicadangkan
then
KLIK SUBMIT VOTE


PERHATIAN. TARIKH TUTUP MENGUNDI : 20 MARCH 2008 (KHAMIS) MARILAH MENGUNDI SEBELUM TARIKH UNDIAN DITUTUP.

sekian terima kasih.
Very Happy
avatar
are_na2912

Posts : 1
Join date : 2008-02-25

View user profile

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  kn_the_great on Mon Feb 25, 2008 4:25 pm

emmm..rasanya tarikh tu kita tgk mana yg majority la...harap2 begitu la...
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: MARI MENGUNDI OUR 1ST TARIKH GATHERING

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum