Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  rzn2001rzn on Mon Feb 25, 2008 1:26 pm

ady_satria wrote:korang cite pasal hantu ke pasal pailang aspuri ni?

pasal hantu lah en. addy pale

ni hah... KN dok habaq pasai ketakutannya terhadap "anak pontianak" Razz Twisted Evil hehehehee
aku merasa curiga dan syakwasangka juga terhadap ketakutan KN itu.. apakah yang "menakutkan" KN sebegitu sekali Suspect
fuhhh...ayat skema berbau seramm ahaksssss
Laughing
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  kn_the_great on Mon Feb 25, 2008 4:19 pm

rzn2001rzn wrote:
ady_satria wrote:korang cite pasal hantu ke pasal pailang aspuri ni?

pasal hantu lah en. addy pale

ni hah... KN dok habaq pasai ketakutannya terhadap "anak pontianak" Razz Twisted Evil hehehehee
aku merasa curiga dan syakwasangka juga terhadap ketakutan KN itu.. apakah yang "menakutkan" KN sebegitu sekali Suspect
fuhhh...ayat skema berbau seramm ahaksssss
Laughing

iskkk..mana bole britau 'ketakutan' tu..aku dah janji dgn anak pontianak tu jgn britau org lain..kang dia datang jumpa aku slalu..eeeeeeee...syoknya..ehh..seramnyaaaa.... Mad
avatar
kn_the_great

Posts : 101
Join date : 2008-02-14
Age : 41
Location : AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

View user profile http://www.malaysiaairlines.com

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  ady_satria on Wed Feb 27, 2008 3:00 am

anak pontianak tu mmg menyeramkan.x lene tido dibuatnye Laughing

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  rzn2001rzn on Mon Mar 03, 2008 2:18 pm

iiiiiyeeeeekierrrrrrr x lenaa kaaa
uihh suguh murbahayaaaa hahahahaaa
Laughing tapi tengok gak tu yg felikk tuu ish ish ishhh
Evil or Very Mad
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  ady_satria on Tue Mar 04, 2008 7:45 am

bounce

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  rzn2001rzn on Fri Mar 07, 2008 4:23 am

en. addy kor ngaperrr Question bounce Suspect
x leh tido kah kah kah kah kah What a Face
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  Meddan on Mon Mar 10, 2008 3:58 am

ye ker ada hantu.. tak jumpe pun... dia duk dorm mane... kalau aku jumper aku stalet jer... huhu..
anak pontianak tu mmg memnyeramkan......

Meddan

Posts : 5
Join date : 2008-03-02
Age : 41
Location : Southern

View user profile

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  ciput on Tue Mar 11, 2008 8:19 pm

Hantu??? Hammer & Petak yang selalu jadi hantu kalo kt Aspura!!
avatar
ciput

Posts : 9
Join date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  rzn2001rzn on Thu Mar 13, 2008 6:06 am

Suspect ehh iyekerr
ehh ehh biar betul jadi hantu Suspect
ishh baye bayeeeee Suspect

macam anak pontianak tu ker mlm je jadik laen erkkk bayyee bayyeeee Evil or Very Mad

_________________
Sesungguhnya tiada Tuhan (yang dapat menolong)melainkan Engkau (Ya ALLAH) Maha Suci Engkau (daripada melakukan aniaya, tolongkanlah daku) Sesungguhnya aku adalah dari orang-orang yang menganiaya diri sendiri. -Surah Anbiyak ayat 87
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  petak on Thu Mar 13, 2008 1:44 pm

ciput wrote:Hantu??? Hammer & Petak yang selalu jadi hantu kalo kt Aspura!!

kalu aku antu ko penghulu antu, xkan dah lupa kot..... hehehehe.....
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  petak on Thu Mar 13, 2008 2:23 pm

rzn2001rzn wrote: Suspect ehh iyekerr
ehh ehh biar betul jadi hantu Suspect
ishh baye bayeeeee Suspect

macam anak pontianak tu ker mlm je jadik laen erkkk bayyee bayyeeee Evil or Very Mad

aku ikut penghulu. kalu penghulu berhantu armanda dia sama gak. tapi kalu penghulu xberantu lak, kadang2 anak buah lebih berantu. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Ceritera Hantu @ Vokay kita...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum