khas buat ibu iswati

Go down

khas buat ibu iswati

Post  ady_satria on Wed Mar 05, 2008 2:05 am

sian ibu sorang ni merajuk.apalagi wati aku dedicate new topic utk ko kat sini, maila sembang ngan kengkwan Very Happy

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: khas buat ibu iswati

Post  iqmal_rashid on Wed Mar 05, 2008 2:10 am

kepala otak ko la adyyyyyyyyyyyyyyyyy
avatar
iqmal_rashid

Posts : 15
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : DAMANSARA PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: khas buat ibu iswati

Post  ady_satria on Wed Mar 05, 2008 2:21 am

muakakaka!!!! Twisted Evil

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: khas buat ibu iswati

Post  suhailyms on Wed Mar 05, 2008 2:06 pm

perhhh vogue laa ko WATIE...
Mama de BOOM...
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: khas buat ibu iswati

Post  ady_satria on Thu Mar 06, 2008 2:25 am

lama ko menghilang suhaili?ko kempen kat pantai dalam ke? Laughing

_________________
Ya Allah, berkahilah aku terhadap keluargaku, dan berkahilah mereka terhadapku. Ya Allah, satukanlah kami dengan kebajikan, dan jika Engkau memisahkan kami pisahkanlah kami dengan kebajikan

avatar
ady_satria

Posts : 24
Join date : 2008-02-18
Age : 41
Location : Depan pc

View user profile

Back to top Go down

Re: khas buat ibu iswati

Post  rzn2001rzn on Fri Mar 07, 2008 3:13 am

wattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee bounce
comey nyer ko What a Face
rambut cantek bounce
spek itam cool jugeeeeeeee Cool nak spek 2 bleh Laughing bounce bounce bounce
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: khas buat ibu iswati

Post  petak on Fri Mar 07, 2008 10:28 pm

ye ke ?? ikhlas aku katakan POKOK kat belakang tu yang sebenarnya cantik, barulah orgnye pun comey... pirat pirat hehehehehehe.....




rzn2001rzn wrote:wattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee bounce
comey nyer ko What a Face
rambut cantek bounce
spek itam cool jugeeeeeeee Cool nak spek 2 bleh Laughing bounce bounce bounce
avatar
petak

Posts : 68
Join date : 2008-02-16

View user profile

Back to top Go down

Re: khas buat ibu iswati

Post  iqmal_rashid on Tue Mar 11, 2008 3:49 pm

pojiiiiiiiiiiiii bila ko nak ambik spek mata aku ni!!!!! Suspect
avatar
iqmal_rashid

Posts : 15
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : DAMANSARA PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: khas buat ibu iswati

Post  rzn2001rzn on Wed Mar 12, 2008 1:24 am

iqmal_rashid wrote:pojiiiiiiiiiiiii bila ko nak ambik spek mata aku ni!!!!! Suspect


affraid eh watie flower
ko sudi memberi ker.....aku suuuuuuuuuuuuuddddddddiiii menerimanyerr What a Face
What a Face bila ko lapang aku INSYALLAH aku menjelang tibeeeerrrr bounce
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: khas buat ibu iswati

Post  FARI_077 on Wed Mar 12, 2008 3:23 am

watie...pe petua rambut ko cantik cam tu???...rebonding ker? Razz


rzn2001rzn wrote:wattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee bounce
comey nyer ko What a Face
rambut cantek bounce
spek itam cool jugeeeeeeee Cool nak spek 2 bleh Laughing bounce bounce bounce
avatar
FARI_077

Posts : 41
Join date : 2008-02-18
Location : vision city

View user profile

Back to top Go down

Re: khas buat ibu iswati

Post  iqmal_rashid on Wed Mar 12, 2008 3:11 pm

Cool rambut tu aku dah potong la!!!!!!!!!!rambut aku dah pendek hehehehe!!!!!!!!!!!!!!!!
avatar
iqmal_rashid

Posts : 15
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : DAMANSARA PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: khas buat ibu iswati

Post  iqmal_rashid on Thu Mar 13, 2008 12:45 am

pojiiiiiiiiiiiiiiiii nanti aku anto yeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Cool Cool Cool Cool [flash][/flash]
avatar
iqmal_rashid

Posts : 15
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : DAMANSARA PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: khas buat ibu iswati

Post  rzn2001rzn on Thu Mar 13, 2008 6:03 am

iqmal_rashid wrote:pojiiiiiiiiiiiiiiiii nanti aku anto yeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Cool Cool Cool Cool


eh affraid iyeker ni watie What a Face ko nak kasik aku spek itam tu sebagai hadiah hantaran kah oooppsss hadiah sagu hati merangakap sagu mata ikan erkk Laughing hehehee bounce bounce bounce behhnyerrr What a Face i lap u lah watieeeee Embarassed
bounce bounce bounce

aaaaaaaaaaaaaaa elly jeleesss Laughing aaaaaaaaa ellyy nak lah le tuuu Laughing aaaaa elly ksian ko ly Razz
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: khas buat ibu iswati

Post  suhailyms on Fri Mar 14, 2008 5:41 am

Aku jumpa WATI kat ikea Rabu lepas..
Sekali toleh je aku dah kenal dia...

Haritu jumpa kat Tesco Mutiara D'sara.
Ni jumpa kat Ikea plak..
Memang laa OTAI Mutiara D'sara dia nih.
avatar
suhailyms

Posts : 35
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : Kelana Jaya

View user profile http://suhailyms.fotopages.com

Back to top Go down

Re: khas buat ibu iswati

Post  rzn2001rzn on Fri Mar 14, 2008 8:45 am

What a Face TESCO mmg port kaum ibu bapa berdating What a Face

heheheee..... Laughing bounce bounce bounce
avatar
rzn2001rzn

Posts : 86
Join date : 2008-02-13
Age : 41
Location : 3rd rock from the sun

View user profile http://360.yahoo.com/rzn2001rzn

Back to top Go down

Re: khas buat ibu iswati

Post  iqmal_rashid on Mon Mar 17, 2008 10:14 am

rzn2001rzn wrote:
iqmal_rashid wrote:pojiiiiiiiiiiiiiiiii nanti aku anto yeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Cool Cool Cool Cool


eh affraid iyeker ni watie What a Face ko nak kasik aku spek itam tu sebagai hadiah hantaran kah oooppsss hadiah sagu hati merangakap sagu mata ikan erkk Laughing hehehee bounce bounce bounce behhnyerrr What a Face i lap u lah watieeeee Embarassed
bounce bounce bounce

aaaaaaaaaaaaaaa elly jeleesss Laughing aaaaaaaaa ellyy nak lah le tuuu Laughing aaaaa elly ksian ko ly Razz

pojiiiiiiiiiiiiiii i lap u 2222222222222222222222222222222222222222222222222 clown
avatar
iqmal_rashid

Posts : 15
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : DAMANSARA PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: khas buat ibu iswati

Post  iqmal_rashid on Mon Mar 17, 2008 10:18 am

suhailyms wrote:Aku jumpa WATI kat ikea Rabu lepas..
Sekali toleh je aku dah kenal dia...

Haritu jumpa kat Tesco Mutiara D'sara.
Ni jumpa kat Ikea plak..
Memang laa OTAI Mutiara D'sara dia nih.

Rolling Eyes elly aku memang maintain je muka pun tak berubah !!!!!!!!!!!! hehehehehe kau pun apa kurangnya tak berubah pun sama je macam dulu gak!!!!!!!!!!!!!!
avatar
iqmal_rashid

Posts : 15
Join date : 2008-02-18
Age : 40
Location : DAMANSARA PJ

View user profile

Back to top Go down

Re: khas buat ibu iswati

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum